Włącz kuchenkę. Posprzątaj ze stołu brudne szklanki,klocki i papierki od cukierków. Przygotuj miskę i składniki. Wyłuskaj orzechy, odmierz mąkę i cukier. Wyjmij puzle z mąki. Odciągnij dzieci i umyj je z mąki. Weź jajka. Podaj mężowi piwo. Wróć się, odciągnij dzieci, wytrzyj rozbite jajka.Weź następne jajka i wbij je do miski. Odbierz telefon. Odciągnij dzieci, zamieć skorupy z miski, wytrzyj podłogę. Weź drugą miskę, zrób nowe ciasto. Znajdź rum. Zabierz rum mężowi. Odciągnij dzieci i zmyj z nich rozciapane ciasto. Natrzyj blachę tłuszczem. Podaj mężowi kolację. Wróć się, odciągnij kotkę dojadającą resztki ciasta.Zadzwoń po weterynarza. Weź tabletkę. Umyj podłogę, stół, krzesła, zlew, kuchenkę, lodówkę, dzieci i kotkę. Wyłącz kuchenkę.
Ha ha ha, to tak jak u mnie ( dotyczy wątku dzieciowego ) . Końcówka - mężuś kladzie dzieci spać a ja zabieram się za pieczenie. W trakcie przybiega któraś z córek z prośbą abym się z nią położyła.
Włącz kuchenkę.
Posprzątaj ze stołu brudne szklanki,klocki i papierki od cukierków.
Przygotuj miskę i składniki. Wyłuskaj orzechy, odmierz mąkę i cukier.
Wyjmij puzle z mąki.
Odciągnij dzieci i umyj je z mąki.
Weź jajka.
Podaj mężowi piwo.
Wróć się, odciągnij dzieci, wytrzyj rozbite jajka.Weź następne jajka i wbij je do miski.
Odbierz telefon.
Odciągnij dzieci, zamieć skorupy z miski, wytrzyj podłogę.
Weź drugą miskę, zrób nowe ciasto.
Znajdź rum.
Zabierz rum mężowi.
Odciągnij dzieci i zmyj z nich rozciapane ciasto.
Natrzyj blachę tłuszczem.
Podaj mężowi kolację.
Wróć się, odciągnij kotkę dojadającą resztki ciasta.Zadzwoń po weterynarza.
Weź tabletkę.
Umyj podłogę, stół, krzesła, zlew, kuchenkę, lodówkę, dzieci i kotkę.
Wyłącz kuchenkę.
Jutro kup w Lidlu ciasto na święta.
Hahahaahaaaa
dobre:)))))))))))))))))
Rewelacja!
świetne
Super
.
Niech żyją święta i niezastąpione Panie domu.
hahahaahaha
no tak, życie ;-)
Ha ha ha, to tak jak u mnie ( dotyczy wątku dzieciowego ) . Końcówka - mężuś kladzie dzieci spać a ja zabieram się za pieczenie. W trakcie przybiega któraś z córek z prośbą abym się z nią położyła.