Forum

Pomysł czy Problem?

Przeklejenie zdjęć z biblioteki na komputer

• Autor: ewka63 Data: 2011-04-20 18:45:48

Czy można przenieść zdjęcia z biblioteki obrazów na dysk komputera? A jeśli tak to bardzo proszę o podpowiedź jak to zrobić. Próbowałam kopiuj-wklej, ale tylko jedno zdjęcie można w ten sposób przenieść. Inne sie nie wklejają, bo dostaję komunikat, ze taki plik juz istnieje. 

• Autor: Paszczakowa Data: 2011-04-20 20:05:14

A zmieniasz nazwę? Bo w okienku pojawi się nazwa pliku 'zdjęcie'. To jak skopiujesz drugie to zmień na zdjęcie 2, potem 3, itd. 

• Autor: ewka63 Data: 2011-04-20 20:31:18

Tak, już na to wpadłam, dziękuje bardzo :) na poczatku robiłam to w operze i nie mogłam sobie poradzić. Przeszłam na IE i dało się. W mojej naiwności myślałam, że dam radę odzyskać zdjęcia bez logo wż, ale i tak dobrze, ze mam choć takie z logo. 

• Autor: spajdermen Data: 2011-04-21 10:59:00

Fajnie tylko zastanawiam się czy to logo WŻ musi być tak duże, moim zdaniem bardzo przesłania widok, może wystarczyły by tylko dwie literki gdzieś z boku, a nie napis i to jeszcze wielkie bukwy, może warto się nad tym zastanowić?

• Autor: ewka63 Data: 2011-04-21 12:58:18

A wiesz, że tutaj się z Toba zgadzam :) Już kiedyś o tym pomyślałam, jak wkleiłam zimę w ogrodzie. Na tych zdjęciach bardzo przeszkadza. Przykład

wszystko zależy od kolorystyki wykonanego zdjęcia. Choc fajnie byloby, gdyby to logo było na samym dole zdjęcia.

• Autor: as Data: 2011-04-21 14:35:01

Jak będzie z boku to ktoś sobie skopiuje zdjęcie. Wytnie logo i przywłaszczy zdjęcie. dlatego administratorzy tak zrobili by chronić nasze materiały.

• Autor: spajdermen Data: 2011-04-22 10:04:46

No to fajnie że wyjasniłaś , o co chodzi z tym logo na środku, tylko szkoda że admin nie zajoł stanowiska w tej sprawie, w tech chwili wszystko można skopiować i zrobić z tym co zechcesz.

Przejdź do pełnej wersji serwisu