OK...Dziś nikogo nie będę obrażał :( Pomyślałem po prostu,że napiszę coś o sobie i przy okazji ktoś pomoże mi uporać się z moim kłopotem:)Więc mój problem polega na niemożności "odpędzenia" się od przedstawicielek płci pięknej. Po prostu lgną do mnie jak ćmy do światła. Jestem młodym atrakcyjnym mężczyzną, bez osobowości, płytkim umysłem, typowo materialistycznym podejściem do życia i czarującym zezem, na który "wyhaczam" kobietki.Nie potrafię się wysłowić, zachować przy stole, nie znam zasad ortografii, nie mam przedniego zęba, (co dodaje mi uroku),a weekend'owe zabawy w gronie przyjaciół, przyczyniły się do wymarcia 90% moich szarych komórek-, co poważnie wpłynęlo na zdolność logicznego myślenia i całkowicie wyeliminowało kreatywność oraz inicjatywę twórczą(pewnie dlatego obrażam ludzi na forach) W sferze uczuciowej dorównuje kartce papieru (gładkiej), a bieliznę "upolowanych" dziewcząt zawieszam na ścianie nad kominkiem. Ale tak naprawdę jestem już tym zmęczony, to nie na moje siły,moje czary mnie przerosły.Teraz chcę tylko zaistnieć na forum, jeśli ktoś ma pomysł jak to zrobić i sprawić by kobiety nie zwracały na mnie uwagi, to dajcie znać, z góry dziękuję.
Teraz chcę tylko zaistnieć na forum, jeśli ktoś ma pomysł jak to zrobić i sprawić by kobiety nie zwracały na mnie uwagi, to dajcie znać, z góry dziękuję.
Nie mam pojęcia jak chcesz zaistnieć na forum skoro chcesz by kobiety nie zwracały na Ciebie uwagę. Na tej stronie kobiety to większość. Mężczyzn nie jest zbyt wielu.
Z Twoich słów wynika, że chcesz przypodobać się mężczyznom. Można z tego wywnioskować, że jesteś homoseksualistą.
Otórz nie jestem,zresztą jeśli chcesz,to virtualnie mogę być kimkolwiek:)Tylko płeć piękna traktuje mnie jak obiekt pożądania. A przecież ja mam także piękną i subtelną duszę ! Według słów kobiet, które mnie zaczepiają, jestem najpiękniejszym facetem w naszej Galaktyce. POMOCY!!!
Ależ skąd cała przyjemnosć po mojej stronie.A w weekend jak bedzie sloneczko to będę się opalac w moim nowym ślicznym bikini i patrzec jak panowię pożeraja mnie wzrokiem....
Natura obdarzyła mnie wyjątkową urodą:). Dodatkowo kobiety mówią, że jestem nieziemsko przystojny.Kiedy przechadzam się po plaży one patrzą się łapczywie na mnie ! Czasami nie mogę tego wytrzymać psychicznie, bo traktują mnie jak obiekt pożądania,podobnie będzie z tobą...jednak jestem w stanie zaryzykować! Spotkajmy się......... :)))
Jeszcze nie a już czas najwyższy zważywszy na charakter tej rozrywki.
Mimo,że często muszę odmawiać,ponieważ" masa przerobowa" jest zbyt duża nawet dla takiego ogiera jak ja,tym razem poddam się naciskom i ponownie proszę o "niezobowiązujące" spotkanie..
Teraz chcę tylko zaistnieć na forum, jeśli ktoś ma pomysł jak to zrobić i sprawić by kobiety nie zwracały na mnie uwagi, to dajcie znać, z góry dziękuję.
Nie walcz z przeznaczeniem ;))))) Jesteś, jaki jesteś, takie życie :P
Każdy ma jakiś garb, który ciężko mu nieść. Ty masz akurat taki. ;))))
Zaakceptuj siebie, przytul siebie i pokochaj- takim, jakim jesteś. ;)))
Co do zmęczenia- nie tylko Ty masz ciężko...
O istnienie na forum się nie martw ,nic a nic :) To kwestie drugorzędne, lub nawet trzeciorzędne... Przyjdzie samo :P Zresztą- to bardzo proste ;)))). Napisz 500 przepisów, 5 tys wpisów na forum- Twoje istnienie będzie cieżko podważyć :P ( choć przygotuj sie na to, ze znajdą się niedowierzający, którzy będą próbowali to zrobić)
Heh wczoraj zostałem gejem,a kilka dni wcześniej posadzony o chęć zaistnienia na forum :) Trafnie podsumowałaś świateczny żart. :)) Serdecznie pozdrawiam :) Ps/obiecuję,że będę wciąż wredny dla tych "niedowierzających"
Może i Ty gejem i jesteś, i bardzo i to bardzo , wręcz widzę że wszystkimi metodami!!! zabiegasz aby zaistnieć na forum , ej a zastanawiałes się nad tym że aby tu zaistnieć wystarczy być po prostu normalnym a Ty robisz wszystko aby Cię za takiego tu nie uważać
Może i Ty gejem i jesteś, i bardzo i to bardzo ,wręcz widzę że wszystkimi metodami!!! zabiegasz aby zaistnieć na forum ,ej a zastanawiałes się nad tym że aby tu zaistnieć wystarczy być po prostu normalnyma Ty robisz wszystko aby Cię za takiego tu nie uważać
Kompletnie nie pojełaś w czym rzecz.Przykro mi ale jesteś po prostu głupia:(....... Przeczytaj jeszcze raz wszystko,co napiasałem i jeszcze raz i jeszcze raz.......i ze zrozumieniem....:)
Może i Ty gejem i jesteś, i bardzo i to bardzo ,wręcz widzę że wszystkimimetodami!!! zabiegasz aby zaistnieć na forum ,ej a zastanawiałes się nadtym że aby tu zaistnieć wystarczy być po prostu normalnyma Ty robiszwszystko aby Cię za takiego tu nie uważać Kompletnie nie pojełaś w czym rzecz.Przykro mi ale jesteś po prostu głupia:(.......Przeczytaj jeszcze raz wszystko,co napiasałem i jeszcze raz i jeszcze raz.......i ze zrozumieniem....:)
Pojechałeś teraz bez sensu ,żałośnie i nie jesteś śmieszny tylko na siłę próbujesz taki być.
Widzisz i właśnie takim tekstem odpychasz od siebie ... nawet młody nasz kolega okazuje się mądrzejszy od ciebie... ale cóż kolejny raz odkryłeś że jesteś ......... domyśl się ! , mam nadzieję że nie będzie to dla ciebie aż tak trudne ...chociaż :)
Chciałeś rozruszać forum? A wyszło tylko na to, że ie potrafisz być dowcipny. Ale to pewnie w związku z tym płytkim umysłem o którym pisałeś. A swoja drogą, chamstwo nie wymaga od nikogo nadmiaru punktów IQ.
Niektórzy faktycznie szukają przyjaciół w necie,ja do nich nie należę.Preferuję natomiast wolność słowną,czyli szczerość do bólu,wygłupy,prowokacje itd.Nie zakładam maski,by o czymś napisać,ale i nie mam nic przeciwko tym którzy ,to robią.Nie zapominaj,że po drugiej stronie monitora nic nie jest prawdziwe(tak ogólnie).Większośc nie chce czytać "dzieł"ludzi o wątpliwej reputacji które nie są wzorem moralnym,bo albo,to obrażliwe,albo zwyczajnie inne od przyjętych norm.Nie widzę sensu dalszego rozpisywania się w tym temacie,posłuże się jedynie lustrzanym przykładem:) Kiedyś, dawno temu, ktoś na jakimś forum rzucił hasło że "Metallica skończyła się na Kill'em All i reszta to komercja grana pod publiczkę". Ponieważ drugi album Metalliki "Ride The Lighting" jest pod względem technicznym i wokalnym znacznie lepszy od "Kill'em all". Zarzucono zespołowi, że się komercjalizuje.Potem ktoś to przechwycił i zaczął pisać na wszystkich forach wykonawców i zespołów, a także na gorących tematach ze świata muzyki. Z początku było to zabawne i śmieszne, ale wszystko ma swój koniec.Takim końcem jest ciągłe wypisywanie banalów,na poczatku jest to śmieszne,pózniej jednak żałosne. :( Powiesz....Chamstwo jest żałosne,tak to prawda i wiele innych rzeczy. Kończę,bo dostanę bana hehe Ps/wycofuję głupia/niech będzie nie myśląca.
"Po drugiej stronie monitora nic nie jest prawdziwe" Moje zdanie jest takie: po drugiej stronie monitora jest nick, za nickiem jest człowiek, a za człowiekiem uczucie.
A co to jestwolność słowa? Wolnośc do obrażania drugiego człowieka? To co piszesz, świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. W necia możesz każdego obrazić i zasłaniać się swoim prawem do wolności słowa. W realu już na pewno nie jesteś taki wolnosłowny. W realu można całkiem realnie dostać w mordę za taką wolnosłowność. I dlatego w necie tak wielu jest "piewców" wolności słowa. Tutaj są bezpieczni
Dla mnie nie jestes żałosny, dla mnie jesteś po prostu tchórzem.
Mnie to zarzucarz a Ty ??? dopiero Ty to lizaka odstawiłeś na pw i co ....niestety nic nie dało ??? biedactwo,, odrzucono Cię :(
Hm...więc przeczytaj jeszcze raz.....(ale tym razem ze zrozumieniem) :) No comments :)
Od :Ala06 Wysłano: 2011-04-26 22:47:03 Do :czarodziej
Ty kolego już i tak pokazałeś żes głupi i nie zafascynujesz tutaj raczej nikogo nawet Ewy i nie pisz do niej bo miała 100% rację gdy tak cię określiła a Ty zaczynasz jej się na pw podlizywać, jesteś zerem !!!!!
Od:czarodziej Wysłano: 2011-04-25 21:31:17 Do:ewka63 Powiem tak... niczego nie wycofałem,(to wyrazy bliskoznaczne).Jakie uczucie po drugiej stronie?W pewnym sensie jestem tchórzem,ale wybacz na tym forum jest ich mnóstwo,a w wiekszości,to zwyczajne matrony.Mlody powinien wywalić temat do kosza już na początku,a tak wyszedł na hipokrytę :( Piszę na pw,ponieważ niedawno zerknołem na jego wiek:( no i popełniłem błąd wykorzystując jego post do celów wlasnych. Aha..net nie jest miom pierwszym zyciem,w realu czuję się napradę bezpiecznie/ POzdro
Nie napisałam tego złośliwie, tylko to tak trochę nie fair zdradzać prywatne wiadomości. Jakby tak każdy wklejał wiadomości z pw, to wyszło jedno młyńskie koło:) Nie wszystko nadaje się do czytania na forum, to tak jakby wkleic cudzy list.
Nie napisałam tego złośliwie, tylko to tak trochę nie fair zdradzać prywatne wiadomości. Jakby tak każdy wklejał wiadomości z pw, to wyszło jedno młyńskie koło:)Nie wszystko nadaje się do czytania na forum, to tak jakby wkleic cudzy list.
Nie przekonałaś mnie,myślę,że jesteś złośliwa i tym co napisałaś ograniczona.
Nie napisałam tego złośliwie, tylko to tak trochę nie fair zdradzaćprywatne wiadomości. Jakby tak każdy wklejał wiadomości z pw, to wyszłojedno młyńskie koło:)Nie wszystko nadaje się do czytania na forum, to takjakby wkleic cudzy list. Nie przekonałaś mnie,myślę,że jesteś złośliwa i tym co napisałaś ograniczona.
Mogę być w Twoich oczach ograniczona, ale na Twoją mądrośc bym się nie zamieniła:)
Nie bądź taki pewien ,bo internet nie jest anonimowy więc jakby Ktoś by był taki cwany i wredny jak ty to po prostu by to zgłosił w odpowiednie miejsce, odpowiedniej osobie. Nie mogę zrozumieć co ty chcesz przez to osiągnąć ? A może tylko sobie popisać ? To chyba nie jest fajny temat ,są ciekawsze (moim zdaniem) Nie wiem co ma Metallica to tegoż wątku i nie chce wiedzieć. Kończysz bo boisz się ,że dostaniesz bana ,czyli jakiś respekt i obawę masz. Tak tak ,kończ - tak będzie najlepiej.
Słuchaj Młody/ z całym szacunkiem ,tak jestem cwany i wredny ,nie nie jestem anonimowy jesli chodzi o Melaticę,slucham tego i stąd przykład.Ban,to żart,przecież gdybym się go bał czyż pisałbym tak otwarcie?(czytaj chamsko)No pomyśl...........wyluzuj......nie spinaj się nie warto.Zamknij temat i masz mnie z glowy. Sorry za wywód heh/pozdro
Czarodzieju, wszyscy czegos szukamy. Czasem wrogow, bo latwiej sie rozprawic z matka wlasna w wirtualu, niz z matka, ktora odmawia dialogu w realu. Ja nie uwazam Cie za tchorza, ale jesli wszedles akurat w TO forum, to tez cos znaczy, bo dla chlopca zafascynowanego Metalica towarzystwo WZ owych Pan, wydaje mi sie niezbyt atrakcyjne. Niestety mam wrazenie powtorki w przekomarzaniu sie z wlasnymi dorastajacymi dziecmi, czy moze bardziej nawet powtorki z ich potrzeby prowokacji. Powiedz o co Ci chodzi, tylko nie mow, ze nikt nie zrozumie Twoich potrzeb, bo sa zbyt subtelne albo zbyt szalone dla Pan kucharzacych.
Przepraszam Wita, że się wcinam w odpowiedź na pytanie nie do mnie, ale mam pewne obserwacje...
Wydaje mi się, ze Czarodziej próbuje się ułożyć do grupy i testuje płynna granicę miedzy czarowaniem a prowokowaniem... Nie został tu zbyt miło przyjęty ( tak swoją drogą to ciekawe, ze kiedys tego nie widziałam. A może percepcja mi się zmieniła... Jakoś tak mi się wydaje, że każdy "nowy" jest pod obserwacją: te nachalne pytania: a czemu nie używasz polskich znaków- i od razu wniosek: pewnie nie jesteś patriotą, a czemu walisz orty-> pewnie jesteś leniem i nie chce ci się korzystać ze słownika, a czemu masz piersi w awatarze-> pewnie jesteś homoseksualistą, a czemu nie podajesz namiarów, łacznie z peselem, numerem buta i aktualnym wymazem z nosa... itd Tak jakby nie można było poczekać, aż ktoś sam zechce dać się poznać, sam, wedle własnego prywatnego rozdzielnika zechce udzielić informacji o sobie, da sie "oswoić", a wszystko zgodnie z własnym tempem...)
Czarodziej- przepraszam, że pisze o Tobie w trzeciej osobie... Będzie dobrze :)
Agik i może nawet bym się zgodziła z tym co piszesz ale uważam niestety niezmiennie że można owszem tak jak komu pasuje wchodzić na to forum ale niekoniecznie zaczynać od obrażania ludzi , to niestety zostawia mimo wszystko niezbyt dobre wrażenie o tej osobie
Witaj agik:) Ja tylko na chwilę z małym pytaniem, czyżbyś zapomniała jak nachalnie zwracałaś mi uwagę że nie używam polskich znaków? Że niby Ja - taka patriotka a ciężko mi wcisnąc shift:) więc nie wiem do kogo teraz ta mowa - trawa.
Witaj Daria :) Sytuacja jednak była inna wtedy :) Ty poprawiałaś błędy, każdemu, kto Ci nie słodził, sama je robiąc. ( bardzo niefajnie, moim zdaniem). Każdego, kto chciał i kto nie chciał czytać, kłułaś w oczy swoim patriotyzmem, we wszelkich nieprzyjemnych słowach wyżywałaś się na emigrantach, sama nie szanując ojczystego języka, przy tym mając sposobność, z której już ( dzięki Bogu!!!! :) ) korzystasz.
Prowokuj, bądź szczery, wygłupiaj sie,.... ale nie obrażaj... bo obrażanie zepsuło cały efekt Twojej dowcipnej wypowiedzi.
Osąd, że ktoś jest głupi, po jednej wypowiedzi na forum....? Szkoda, że tak szybko oceniasz. Bronisz się przed pisaniem banałów...a to niby to co to było...? Jesteś głupia i kropka. To był banał nad banały i w dodatku z piaskownicy...małe dzieci tak sie odzywają, kiedy brakuje im argumentów - głupia/głupi jesteś.
Szczerość szczeroscią, ale trzeba pamiętac też o kulturze, prawda? Inaczej forum zamienia sie w pyskforum, zero tresci, tylko bezsensowne kłótnie i wyzwiska...
Użytkownikowi Czarodziej dzielamy upomnienia - taki styl wypowiedzi jest niedopuszczalny - jeżeli podobna sytuacja powtórzy się w przyszłości, w zależności od stopnia złamania regulaminu i netykiety, konto zostanie zablokowane natychmiast lub po niezastosowaniu się do kolejnego ostrzeżenia.
Ojtam, a musisz się aż tak przejmować? Ja w ogóle jestem wymyślona i w ogóle nie istnieję. Istnieją tylko moje wymyślone cechy ( tak różne, ze mnie ręce opadają w każdym przypadku analizowania tego). Uszy do góry :)
Co Ci szkodzi być gejem? Jakie to ma znaczenie, czy jesteś, czy nie jesteś? Czego słuchasz, co jadasz, z kim chodzisz na spacery, z kim się budzisz, co czytasz, jakie nosisz spodnie?
Nie bądź wredny, nie warto... Nic nie ugrasz, a poszmacony tylko wyjdziesz. Ty.
Zapewne zauważyłeś , że na forum istnieją Towarzystwa Wzajemnej Adoracji , rusz jednego a reszta TWA Cię zlinczuje . Musisz popierać ich zdanie , chwalić przepisy inaczej będziesz zawsze zły . Istnieje taka dwulicowość , w jedym wątku: TV be , serwisy plotkarskie be , ale dwa wątki dalej każdy wie kto to Frytka ( nawet Ci co twierdzili , że tylko literatura piękna , teatr i malarstwo ) . Dla mnie bądź wredny , będziesz ciekawszy .
Bardzo "pięknie" podyskutowaliście sobie w tym w pierwszej chwili niewinnym wątku, który rychło przeistoczył się w zwierciadło odbijające najgorsze cechy rozmówców.
Żeby nie przeciągać sprawy przypominam, że:
- niedopuszczalne jest ujawnianie PW na forum publicznym - są lepsze metody argumentacji niż publiczne lub prywatne inwektywy - obrzucanie się błotem i wzajemne upokarzanie nie jest argumentacją tylko zwykłym chamstwem - wyżej opisane zachowanie jest świetną metodą "zarabiania" na bana, który będzie wisiał nad głową delikwenta jak miecz Damoklesa
Przypominam też, że w razie otrzymania PW z pogróżkami, wyzwiskami, upokarzającymi sformułowaniami można, a nawet powinno się napisać do administratora serwisu, wklejając treść wiadomości. Prywatne wiadomości niewidoczne dla reszty użytkowników nie mogą stanowić narzędzia do dawania upustu brakowi kultury.
Proszę o wyciągnięcie wniosków lub przeprowadzkę na inne forum - tutaj jest miejsce na dyskusje na każdy temat, ale poziom tych dyskusji nie powinien spadać poniżej pasa. Jeśli są na Wielkim Żarciu osoby mające netykietę za nic lub planujące trollować i podgrzewać atmosferę, proszę bardzo - możecie rozwinąć skrzydła - jestem gotowa oskubać je z lotek.
Wątek zamykam - jeśli czujecie potrzebę dalszej dyskusji, zapraszam do założenia nowych wątków - ten już dawno zboczył z tematu.
Ale cicho na tym forum ... :-)
E tam gadasz..........
Zaraz palnę jakiś cięty temacik i bedzie głośno,a może nawet wesoło ;)
No to na co czekasz : D
Dajesz : D
Pzdr.
OK...Dziś nikogo nie będę obrażał :( Pomyślałem po prostu,że napiszę coś o sobie i przy okazji ktoś pomoże mi uporać się z moim kłopotem:)Więc mój problem polega na niemożności "odpędzenia" się od przedstawicielek płci pięknej. Po prostu lgną do mnie jak ćmy do światła. Jestem młodym atrakcyjnym mężczyzną, bez osobowości, płytkim umysłem, typowo materialistycznym podejściem do życia i czarującym zezem, na który "wyhaczam" kobietki.Nie potrafię się wysłowić, zachować przy stole, nie znam zasad ortografii, nie mam przedniego zęba, (co dodaje mi uroku),a weekend'owe zabawy w gronie przyjaciół, przyczyniły się do wymarcia 90% moich szarych komórek-, co poważnie wpłynęlo na zdolność logicznego myślenia i całkowicie wyeliminowało kreatywność oraz inicjatywę twórczą(pewnie dlatego obrażam ludzi na forach) W sferze uczuciowej dorównuje kartce papieru (gładkiej), a bieliznę "upolowanych" dziewcząt zawieszam na ścianie nad kominkiem. Ale tak naprawdę jestem już tym zmęczony, to nie na moje siły,moje czary mnie przerosły.Teraz chcę tylko zaistnieć na forum, jeśli ktoś ma pomysł jak to zrobić i sprawić by kobiety nie zwracały na mnie uwagi, to dajcie znać, z góry dziękuję.
hahahaha
z opisu wynika ,że jesteś gargamelem z smerfów :P
LOL
Zacznij przytulac sie do facetow.. to bedziesz mial spokoj :P :P :P
Teraz chcę tylko zaistnieć na forum, jeśli ktoś ma pomysł
Nie mam pojęcia jak chcesz zaistnieć na forum skoro chcesz by kobiety nie zwracały na Ciebie uwagę. Na tej stronie kobiety to większość. Mężczyzn nie jest zbyt wielu.jak to zrobić i sprawić by kobiety nie zwracały na mnie uwagi,
to dajcie znać, z góry dziękuję.
Otórz nie jestem,zresztą jeśli chcesz,to virtualnie mogę być kimkolwiek:)Tylko płeć piękna traktuje mnie
jak obiekt pożądania. A przecież ja mam także piękną i subtelną duszę ! Według słów kobiet,
które mnie zaczepiają, jestem najpiękniejszym facetem w naszej Galaktyce. POMOCY!!!
Pitu , pitu:) wstaw swoje zdjęcie, to ocenimy ten obiekt pożądania kobiet:)
:P
Zaraz,to jestem tu od wkręcania;)
Wkręca to się śruby nie ?
No to wkrecaj!!!!!!!! Jak ja lubie takie ciacha ,mlode ,przystojne itd. hehe.
No to wkrecaj!!!!!!!! Jak ja lubie takie ciacha ,mlode ,przystojne itd. hehe.
Wymienimy się mailami? Co robisz w weekend?:)))) Odezwij się Pszczółko..........:))))Ależ skąd cała przyjemnosć po mojej stronie.A w weekend jak bedzie sloneczko to będę się opalac w moim nowym ślicznym bikini i patrzec jak panowię pożeraja mnie wzrokiem....
he he he . ..

Dobre ,tak trzymaj
Natura obdarzyła mnie wyjątkową urodą:). Dodatkowo kobiety mówią, że jestem nieziemsko przystojny.Kiedy przechadzam się po plaży one patrzą się łapczywie na mnie ! Czasami nie
mogę tego wytrzymać psychicznie, bo traktują mnie jak obiekt pożądania,podobnie będzie z tobą...jednak jestem w stanie zaryzykować! Spotkajmy się......... :)))
Ach ..Te twoje niespełnione fantazje. ..
Juz biegne,już pędzę tylko się rozpędzę! Ze mną też tak jest ,wystarczy toples pojawić się na plaży i już tłum panów o mnie marzy.
Juz biegne,już pędzę tylko się rozpędzę! Ze mną też tak
Mówiłem ci,że cię kocham? :)jest ,wystarczy toples pojawić się na plaży i już tłum panów o
mnie marzy.
Jeszcze nie a już czas najwyższy zważywszy na charakter tej rozrywki.Do uslug....
Jeszcze nie a już czas najwyższy zważywszy na charakter tej rozrywki.
Mimo,że często muszę odmawiać,ponieważ" masa przerobowa" jest zbyt duża nawet dla takiego ogiera jak ja,tym razem poddam się naciskom i ponownie proszę o "niezobowiązujące" spotkanie..Zaszczyt to dla mnie będzie ogromny więc podaj czas i miejsce tobie wygodne,przy winku sobie poświntuszymy i doskonale zabawimy.
Zaszczyt to dla mnie będzie ogromny więc podaj czas i miejsce tobie
Zapewniam,że takie powodzenie jak moje nie męczące będzie,raczej duchowne i zaszczyt,to dla mnie ogromny spotkać w końcu osobę duchowną;)wygodne,przy winku sobie poświntuszymy i doskonale zabawimy.
Czyli płeć męska jednak ? ehh . .to soę wkręciłeś : d
Czyli płeć męska jednak ? ehh . .to soę wkręciłeś : d
Nie inaczej :)))Wstaw sobie brakującego zęba, skoryguj zeza, zmień biustonosz i juz będziesz przeciętny :)
A ja mam na imię Wojtek, liczę sobie 12 wiosen i też chodzę do V klasy.
A ja mam na imię Wojtek, liczę sobie 12 wiosen i też chodzę do V klasy.
A ja mam na imię Violetta skończyłam 11 lat (do szkoły już nie chodzę) i chętnię zapoznam Cię w celu matrymonialnym i prokreacyjnymA gdzie jest ten cel, nie znam takich sklepów. U nas jest tylko Biedronka i Kaufland, a Cela i Reala nie ma.
Tak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka , heheh (pozdrawiam)
Teraz chcę tylko zaistnieć na forum, jeśli ktoś ma pomysł
Nie walcz z przeznaczeniem ;)))))jak to zrobić i sprawić by kobiety nie zwracały na mnie uwagi,
to dajcie znać, z góry dziękuję.
Jesteś, jaki jesteś, takie życie :P
Każdy ma jakiś garb, który ciężko mu nieść. Ty masz akurat taki. ;))))
Zaakceptuj siebie, przytul siebie i pokochaj- takim, jakim jesteś. ;)))
Co do zmęczenia- nie tylko Ty masz ciężko...
O istnienie na forum się nie martw ,nic a nic :) To kwestie drugorzędne, lub nawet trzeciorzędne... Przyjdzie samo :P Zresztą- to bardzo proste ;)))). Napisz 500 przepisów, 5 tys wpisów na forum- Twoje istnienie będzie cieżko podważyć :P ( choć przygotuj sie na to, ze znajdą się niedowierzający, którzy będą próbowali to zrobić)
Mokrych jajek i wesołych zajaców
Heh wczoraj zostałem gejem,a kilka dni wcześniej posadzony o chęć zaistnienia na forum :) Trafnie podsumowałaś świateczny żart. :)) Serdecznie pozdrawiam :)
Ps/obiecuję,że będę wciąż wredny dla tych "niedowierzających"
Może i Ty gejem i jesteś, i bardzo i to bardzo ,
wręcz widzę że wszystkimi metodami!!! zabiegasz aby zaistnieć na forum ,
ej a zastanawiałes się nad tym że aby tu zaistnieć wystarczy być po prostu normalnym
a Ty robisz wszystko aby Cię za takiego tu nie uważać
Może i Ty gejem i jesteś, i bardzo i to bardzo ,wręcz widzę że wszystkimi
Kompletnie nie pojełaś w czym rzecz.Przykro mi ale jesteś po prostu głupia:(.......metodami!!! zabiegasz aby zaistnieć na forum ,ej a zastanawiałes się nad
tym że aby tu zaistnieć wystarczy być po prostu normalnyma Ty robisz
wszystko aby Cię za takiego tu nie uważać
Przeczytaj jeszcze raz wszystko,co napiasałem i jeszcze raz i jeszcze raz.......i ze zrozumieniem....:)
co to w ogóle miało być ?
Może i Ty gejem i jesteś, i bardzo i to bardzo ,wręcz widzę że
Pojechałeś teraz bez sensu ,żałośnie i nie jesteś śmieszny tylko na siłę próbujesz taki być.wszystkimimetodami!!! zabiegasz aby zaistnieć na forum ,ej a zastanawiałes
się nadtym że aby tu zaistnieć wystarczy być po prostu normalnyma Ty
robiszwszystko aby Cię za takiego tu nie uważać Kompletnie nie pojełaś w
czym rzecz.Przykro mi ale jesteś po prostu głupia:(.......Przeczytaj jeszcze
raz wszystko,co napiasałem i jeszcze raz i jeszcze raz.......i ze
zrozumieniem....:)
Czarodziej: Głupi , Głupszy , IQ = 0
Widzisz i właśnie takim tekstem odpychasz od
siebie ... nawet młody nasz kolega okazuje się mądrzejszy od ciebie...
ale cóż kolejny raz odkryłeś że jesteś ......... domyśl się ! , mam nadzieję
że nie będzie to dla ciebie aż tak trudne ...chociaż :)
Coś mi się zdaje drogi czarodzieju, że jak będziesz wyzywał ludzi od głupich, to długo tutaj nie zabawisz.
Chciałeś rozruszać forum? A wyszło tylko na to, że ie potrafisz być dowcipny. Ale to pewnie w związku z tym płytkim umysłem o którym pisałeś.
A swoja drogą, chamstwo nie wymaga od nikogo nadmiaru punktów IQ.
Chciałeś rozruszać forum? A wyszło tylko na to, że ie potrafisz być
dowcipny. Ale to pewnie w związku z tym płytkim umysłem o którym
pisałeś. A swoja drogą, chamstwo nie wymaga od nikogo nadmiaru
punktów IQ.
Niektórzy faktycznie szukają przyjaciół w necie,ja do nich nie należę.Preferuję natomiast wolność słowną,czyli szczerość do bólu,wygłupy,prowokacje itd.Nie zakładam maski,by o czymś napisać,ale i nie mam nic przeciwko tym którzy ,to robią.Nie zapominaj,że po drugiej stronie monitora nic nie jest prawdziwe(tak ogólnie).Większośc nie chce czytać "dzieł"ludzi o wątpliwej reputacji które nie są wzorem moralnym,bo albo,to obrażliwe,albo zwyczajnie inne od przyjętych norm.Nie widzę sensu dalszego rozpisywania się w tym temacie,posłuże się jedynie lustrzanym przykładem:)
Kiedyś, dawno temu, ktoś na jakimś forum rzucił hasło że "Metallica skończyła się na Kill'em All i reszta to komercja grana pod publiczkę". Ponieważ drugi album Metalliki "Ride The Lighting" jest pod względem technicznym i wokalnym znacznie lepszy od "Kill'em all". Zarzucono zespołowi, że się komercjalizuje.Potem ktoś to przechwycił i zaczął pisać na wszystkich forach wykonawców i zespołów, a także na gorących tematach ze świata muzyki. Z początku było to zabawne i śmieszne, ale wszystko ma swój koniec.Takim końcem jest ciągłe wypisywanie banalów,na poczatku jest to śmieszne,pózniej jednak żałosne. :(
Powiesz....Chamstwo jest żałosne,tak to prawda i wiele innych rzeczy.
Kończę,bo dostanę bana hehe
Ps/wycofuję głupia/niech będzie nie myśląca.
Nie wycofasz raz wypowiedzianych słów.
"Po drugiej stronie monitora nic nie jest prawdziwe" Moje zdanie jest takie: po drugiej stronie monitora jest nick, za nickiem jest człowiek, a za człowiekiem uczucie.
A co to jest wolność słowa? Wolnośc do obrażania drugiego człowieka? To co piszesz, świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. W necia możesz każdego obrazić i zasłaniać się swoim prawem do wolności słowa. W realu już na pewno nie jesteś taki wolnosłowny. W realu można całkiem realnie dostać w mordę za taką wolnosłowność. I dlatego w necie tak wielu jest "piewców" wolności słowa. Tutaj są bezpieczni
Dla mnie nie jestes żałosny, dla mnie jesteś po prostu tchórzem.
Ewa tutaj to naprawdę trafiłaś w sedno !!!!!
Ewa tutaj to naprawdę trafiłaś w sedno !!!!!
LIzanie tyłków,to bardzo brzydki zwyczaj....Alu :(
Mnie to zarzucarz a Ty ??? dopiero Ty to lizaka odstawiłeś na pw i co ....
niestety nic nie dało ??? biedactwo,, odrzucono Cię :(
Mnie to zarzucarz a Ty ??? dopiero Ty to lizaka odstawiłeś na pw i co
....niestety nic nie dało ??? biedactwo,, odrzucono Cię :(
Hm...więc przeczytaj jeszcze raz.....(ale tym razem ze zrozumieniem) :) No comments :)
Od :Ala06 Wysłano: 2011-04-26 22:47:03
Do :czarodziej
Ty kolego już i tak pokazałeś żes głupi i nie zafascynujesz tutaj raczej nikogo nawet Ewy i nie pisz do niej bo miała 100% rację gdy tak cię określiła a Ty zaczynasz jej się na pw podlizywać, jesteś zerem !!!!!
Od:czarodziej Wysłano: 2011-04-25 21:31:17
Do:ewka63
Powiem tak... niczego nie wycofałem,(to wyrazy bliskoznaczne).Jakie uczucie po drugiej stronie?W pewnym sensie jestem tchórzem,ale wybacz na tym forum jest ich mnóstwo,a w wiekszości,to zwyczajne matrony.Mlody powinien wywalić temat do kosza już na początku,a tak wyszedł na hipokrytę :( Piszę na pw,ponieważ niedawno zerknołem na jego wiek:( no i popełniłem błąd wykorzystując jego post do celów wlasnych.
Aha..net nie jest miom pierwszym zyciem,w realu czuję się napradę bezpiecznie/ POzdro
Nie ładnie wklejać prywatne wiadomości na forum. Po co to komu do wiadomości kto i co pisze na pw.
Nie ładnie wklejać prywatne wiadomości na forum. Po co to komu do
No cóż...............wnioski pozostawiam innym.......................wiadomości kto i co pisze na pw.
Nie napisałam tego złośliwie, tylko to tak trochę nie fair zdradzać prywatne wiadomości. Jakby tak każdy wklejał wiadomości z pw, to wyszło jedno młyńskie koło:)
Nie wszystko nadaje się do czytania na forum, to tak jakby wkleic cudzy list.
Nie napisałam tego złośliwie, tylko to tak trochę nie fair zdradzać
prywatne wiadomości. Jakby tak każdy wklejał wiadomości z pw, to wyszło
jedno młyńskie koło:)Nie wszystko nadaje się do czytania na forum, to tak
jakby wkleic cudzy list.
Nie przekonałaś mnie,myślę,że jesteś złośliwa i tym co napisałaś ograniczona.
Nie napisałam tego złośliwie, tylko to tak trochę nie fair
Mogę być w Twoich oczach ograniczona, ale na Twoją mądrośc bym się nie zamieniła:)zdradzaćprywatne wiadomości. Jakby tak każdy wklejał wiadomości z pw, to
wyszłojedno młyńskie koło:)Nie wszystko nadaje się do czytania na forum,
to takjakby wkleic cudzy list. Nie przekonałaś mnie,myślę,że jesteś
złośliwa i tym co napisałaś ograniczona.
Proszę nie ujawniać prywatnych wiadomości na forum.
Można to zrobić tylko i wyłącznie za zgodą obu stron, a takiej zgody nie było. Sama nazwa - prywatna wiadomość powinna dawać do myślenia.
Jak widać nie wszystkim daje do myślenia. Ale to kwestia kultury osobistej. Nic dodać nic ująć.
Nie bądź taki pewien ,bo internet nie jest anonimowy więc jakby Ktoś by był taki cwany i wredny jak ty to po prostu by to zgłosił w odpowiednie miejsce, odpowiedniej osobie. Nie mogę zrozumieć co ty chcesz przez to osiągnąć ? A może tylko sobie popisać ? To chyba nie jest fajny temat ,są ciekawsze (moim zdaniem)
Nie wiem co ma Metallica to tegoż wątku i nie chce wiedzieć. Kończysz bo boisz się ,że dostaniesz bana ,czyli jakiś respekt i obawę masz. Tak tak ,kończ - tak będzie najlepiej.
Słuchaj Młody/ z całym szacunkiem ,tak jestem cwany i wredny ,nie nie jestem anonimowy jesli chodzi o Melaticę,slucham tego i stąd przykład.Ban,to żart,przecież gdybym się go bał czyż pisałbym tak otwarcie?(czytaj chamsko)No pomyśl...........wyluzuj......nie spinaj się nie warto.Zamknij temat i masz mnie z glowy.
Sorry za wywód heh/pozdro
Czarodzieju, wszyscy czegos szukamy. Czasem wrogow, bo latwiej sie rozprawic z matka wlasna w wirtualu, niz
z matka, ktora odmawia dialogu w realu. Ja nie uwazam Cie za tchorza, ale jesli wszedles akurat w TO forum, to tez cos znaczy, bo dla chlopca zafascynowanego Metalica towarzystwo WZ owych Pan, wydaje mi sie niezbyt atrakcyjne. Niestety mam wrazenie powtorki w przekomarzaniu sie z wlasnymi dorastajacymi dziecmi, czy moze
bardziej nawet powtorki z ich potrzeby prowokacji.
Powiedz o co Ci chodzi, tylko nie mow, ze nikt nie zrozumie Twoich potrzeb, bo sa zbyt subtelne albo zbyt szalone dla Pan kucharzacych.
Przepraszam Wita, że się wcinam w odpowiedź na pytanie nie do mnie, ale mam pewne obserwacje...
Wydaje mi się, ze Czarodziej próbuje się ułożyć do grupy i testuje płynna granicę miedzy czarowaniem a prowokowaniem...
Nie został tu zbyt miło przyjęty ( tak swoją drogą to ciekawe, ze kiedys tego nie widziałam. A może percepcja mi się zmieniła... Jakoś tak mi się wydaje, że każdy "nowy" jest pod obserwacją: te nachalne pytania: a czemu nie używasz polskich znaków- i od razu wniosek: pewnie nie jesteś patriotą, a czemu walisz orty-> pewnie jesteś leniem i nie chce ci się korzystać ze słownika, a czemu masz piersi w awatarze-> pewnie jesteś homoseksualistą, a czemu nie podajesz namiarów, łacznie z peselem, numerem buta i aktualnym wymazem z nosa... itd
Tak jakby nie można było poczekać, aż ktoś sam zechce dać się poznać, sam, wedle własnego prywatnego rozdzielnika zechce udzielić informacji o sobie, da sie "oswoić", a wszystko zgodnie z własnym tempem...)
Czarodziej- przepraszam, że pisze o Tobie w trzeciej osobie...
Będzie dobrze :)
Agik i może nawet bym się zgodziła z tym co piszesz ale uważam niestety
niezmiennie że można owszem tak jak komu pasuje wchodzić na to forum
ale niekoniecznie zaczynać od obrażania ludzi , to niestety zostawia mimo
wszystko niezbyt dobre wrażenie o tej osobie
Witaj agik:) Ja tylko na chwilę z małym pytaniem, czyżbyś zapomniała jak nachalnie zwracałaś mi uwagę że nie używam polskich znaków?
Że niby Ja - taka patriotka a ciężko mi wcisnąc shift:) więc nie wiem do kogo teraz ta mowa - trawa.
Pozdrawiam :)
Witaj Daria :)
Sytuacja jednak była inna wtedy :)
Ty poprawiałaś błędy, każdemu, kto Ci nie słodził, sama je robiąc. ( bardzo niefajnie, moim zdaniem).
Każdego, kto chciał i kto nie chciał czytać, kłułaś w oczy swoim patriotyzmem, we wszelkich nieprzyjemnych słowach wyżywałaś się na emigrantach, sama nie szanując ojczystego języka, przy tym mając sposobność, z której już ( dzięki Bogu!!!! :) ) korzystasz.
Mam nadzieję, że różnica jest widoczna? ;)
Pozdrawiam serdecznie
Rozśmieszyłaś mnie do łez:)))
Niech Twoja prawda zwycięży:)
Nie będę nikogo wyprowadzac z błędu że nie jestem wielbłądem, i to by było na tyle.
:)
Prawda zawsze zwycięża :)
Trudno z tym dyskutować :)
Pozdrawiam ciepło.
W sumie masz dużo racji...
Prowokuj, bądź szczery, wygłupiaj sie,.... ale nie obrażaj... bo obrażanie zepsuło cały efekt Twojej dowcipnej wypowiedzi.
Osąd, że ktoś jest głupi, po jednej wypowiedzi na forum....? Szkoda, że tak szybko oceniasz. Bronisz się przed pisaniem banałów...a to niby to co to było...? Jesteś głupia i kropka. To był banał nad banały i w dodatku z piaskownicy...małe dzieci tak sie odzywają, kiedy brakuje im argumentów - głupia/głupi jesteś.
Szczerość szczeroscią, ale trzeba pamiętac też o kulturze, prawda? Inaczej forum zamienia sie w pyskforum, zero tresci, tylko bezsensowne kłótnie i wyzwiska...
Pozdrawiam...
Takie zachowanie jest niedopuszczalne. Proszę nie ubliżać innym użytkownikom.
Ostrzegam po raz pierwszy.
Użytkownikowi Czarodziej dzielamy upomnienia - taki styl wypowiedzi jest niedopuszczalny - jeżeli podobna sytuacja powtórzy się w przyszłości, w zależności od stopnia złamania regulaminu i netykiety, konto zostanie zablokowane natychmiast lub po niezastosowaniu się do kolejnego ostrzeżenia.
Ojtam, a musisz się aż tak przejmować?
Ja w ogóle jestem wymyślona i w ogóle nie istnieję. Istnieją tylko moje wymyślone cechy ( tak różne, ze mnie ręce opadają w każdym przypadku analizowania tego).
Uszy do góry :)
Co Ci szkodzi być gejem? Jakie to ma znaczenie, czy jesteś, czy nie jesteś?
Czego słuchasz, co jadasz, z kim chodzisz na spacery, z kim się budzisz, co czytasz, jakie nosisz spodnie?
Nie bądź wredny, nie warto...
Nic nie ugrasz, a poszmacony tylko wyjdziesz. Ty.
:)
Zapewne zauważyłeś , że na forum istnieją Towarzystwa Wzajemnej Adoracji , rusz jednego a reszta TWA Cię zlinczuje . Musisz popierać ich zdanie , chwalić przepisy inaczej będziesz zawsze zły . Istnieje taka dwulicowość , w jedym wątku: TV be , serwisy plotkarskie be , ale dwa wątki dalej każdy wie kto to Frytka ( nawet Ci co twierdzili , że tylko literatura piękna , teatr i malarstwo ) . Dla mnie bądź wredny , będziesz ciekawszy .
Nie nazwał bym tego TWA a raczej kultura osobista użytkownika i jeden za wszystkich wszyscy za jednego ;)
No tak czarodziej jest oryginalny ,ale chyba w negatywnym znaczeniu. . W sumie to przynajmniej nam podgrzewa temat ;) hi hi hi
Jak by nie było ,to bez niego nie było by tego pisania. ;)
Oooo agik , szczególnie tych " mokrych jajek , to tu naprawdę mile widziane
Widzisz Szymon, ale podgrzałeś atmosferę:)))
Bardzo "pięknie" podyskutowaliście sobie w tym w pierwszej chwili niewinnym wątku, który rychło przeistoczył się w zwierciadło odbijające najgorsze cechy rozmówców.
Żeby nie przeciągać sprawy przypominam, że:
- niedopuszczalne jest ujawnianie PW na forum publicznym
- są lepsze metody argumentacji niż publiczne lub prywatne inwektywy - obrzucanie się błotem i wzajemne upokarzanie nie jest argumentacją tylko zwykłym chamstwem
- wyżej opisane zachowanie jest świetną metodą "zarabiania" na bana, który będzie wisiał nad głową delikwenta jak miecz Damoklesa
Przypominam też, że w razie otrzymania PW z pogróżkami, wyzwiskami, upokarzającymi sformułowaniami można, a nawet powinno się napisać do administratora serwisu, wklejając treść wiadomości. Prywatne wiadomości niewidoczne dla reszty użytkowników nie mogą stanowić narzędzia do dawania upustu brakowi kultury.
Proszę o wyciągnięcie wniosków lub przeprowadzkę na inne forum - tutaj jest miejsce na dyskusje na każdy temat, ale poziom tych dyskusji nie powinien spadać poniżej pasa. Jeśli są na Wielkim Żarciu osoby mające netykietę za nic lub planujące trollować i podgrzewać atmosferę, proszę bardzo - możecie rozwinąć skrzydła - jestem gotowa oskubać je z lotek.
Wątek zamykam - jeśli czujecie potrzebę dalszej dyskusji, zapraszam do założenia nowych wątków - ten już dawno zboczył z tematu.