Forum

Rozmowy wolne i frywolne

śląsko-małopolskie stowarztszenie ubezpieczonych

• Autor: jagoska Data: 2011-04-27 09:47:54

Witam. Czy  ktoś z  Was slyszał o  śląsko-małopolskim stowarzyszeniu ubezpieczonych? Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat. Ich strona internetowa i oferty wyglądają ciekawie ale jak to jest w rzeczywistości. A może ktoś z Was jest w nim ubezpieczony? Pozdrawiam.

• Autor: Paola_r Data: 2011-04-28 16:27:44

Tego Stowarzyszenia nie znam.
    Pracownicy naszej firmy ulegli wypadkowi wracając z pracy za granicą. Jeszcze nieprzytomni i przytomniejąc, widzieli gości nie-wiadomo-skąd-wziętych na OIOM, (bo ubezpieczyciel X. pojawił się znikąd, ale szybko, szybciej, niż salowa) w garniakach i z imiennymi papierami gotowymi do podpisu, prawie na szpitalnym łóżku lub szafce obok.
    Sprawę wyłudzenia 40% odszkodowania za wypadek, przez domniemanego ubezpieczyciela X. drążył później Onet i TVN.uwaga.
    Mam nadzieję, że wiesz, o kogo pytasz ? I nie jest to obecna lub przyszła reklama Y.ubezpieczyciela ;)

• Autor: jagoska Data: 2011-04-28 19:24:18

O tej firmie dowiedziałam się podczas ostatniego pobytu w szpitalu. Chciałam się czegoś więcej dowiedzieć o niej, zapewniam ,że to żadna reklama :) Myslałam,że może ktoś coś o niej wie.

Przejdź do pełnej wersji serwisu