Witam. Czy ktoś z Was slyszał o śląsko-małopolskim stowarzyszeniu ubezpieczonych? Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat. Ich strona internetowa i oferty wyglądają ciekawie ale jak to jest w rzeczywistości. A może ktoś z Was jest w nim ubezpieczony? Pozdrawiam.
Tego Stowarzyszenia nie znam. Pracownicy naszej firmy ulegli wypadkowi wracając z pracy za granicą. Jeszcze nieprzytomni i przytomniejąc, widzieli gości nie-wiadomo-skąd-wziętych na OIOM, (bo ubezpieczyciel X. pojawił się znikąd, ale szybko, szybciej, niż salowa) w garniakach i z imiennymi papierami gotowymi do podpisu, prawie na szpitalnym łóżku lub szafce obok. Sprawę wyłudzenia 40% odszkodowania za wypadek, przez domniemanego ubezpieczyciela X. drążył później Onet i TVN.uwaga. Mam nadzieję, że wiesz, o kogo pytasz ? I nie jest to obecna lub przyszła reklama Y.ubezpieczyciela ;)
O tej firmie dowiedziałam się podczas ostatniego pobytu w szpitalu. Chciałam się czegoś więcej dowiedzieć o niej, zapewniam ,że to żadna reklama :) Myslałam,że może ktoś coś o niej wie.
Witam. Czy ktoś z Was slyszał o śląsko-małopolskim stowarzyszeniu ubezpieczonych? Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ich temat. Ich strona internetowa i oferty wyglądają ciekawie ale jak to jest w rzeczywistości. A może ktoś z Was jest w nim ubezpieczony? Pozdrawiam.
Tego Stowarzyszenia nie znam.
Pracownicy naszej firmy ulegli wypadkowi wracając z pracy za granicą. Jeszcze nieprzytomni i przytomniejąc, widzieli gości nie-wiadomo-skąd-wziętych na OIOM, (bo ubezpieczyciel X. pojawił się znikąd, ale szybko, szybciej, niż salowa) w garniakach i z imiennymi papierami gotowymi do podpisu, prawie na szpitalnym łóżku lub szafce obok.
Sprawę wyłudzenia 40% odszkodowania za wypadek, przez domniemanego ubezpieczyciela X. drążył później Onet i TVN.uwaga.
Mam nadzieję, że wiesz, o kogo pytasz ? I nie jest to obecna lub przyszła reklama Y.ubezpieczyciela ;)
O tej firmie dowiedziałam się podczas ostatniego pobytu w szpitalu. Chciałam się czegoś więcej dowiedzieć o niej, zapewniam ,że to żadna reklama :) Myslałam,że może ktoś coś o niej wie.