czy możecie polecić mi jakieś zimne przekąski na impreze, sypcie pomysłami ile dacie rade, ponieważ dużo już tego serwowałam na stole i juz skonczyly mi sie pomysly, wiec niektóre z waszych mogą byc tymi, które już zrobiłam. jeśli nie macie pomysłu na zimne zakąski, gorące też mogą wejsc w rachube.
tak na szybko::) - sledzie jakie p roste,donadziania na widelec np w oleju z przyprawami, czy z majerankiem i czosnkiem inne ) - smalec, ogórek i chleb ( schodzi na wszelkich imprezkach) - jajka ugotowane- na polowki i na to kawalek wedzonego lososia i koperek
tak wiem, ale akurat sałatki mam już ustalone no i nie lubię się powtarzać lub papugowac, bo kolezanka miala ja na grillu 2 tyg temu :( ale dzięki za radę
kiedyś robiłam świetne paluszki własnej produkcji w czekoladzie, ale od jakiegoś czasu przestałam bo dorwałam w sklepie paluszki beer fingers, są podwójne i w polewie czekoladowej. Okazało się, że jakaś firma wpadła na pomysł produkcji takich słodyczy :D na szczęście są naprawdę dobre więc jestem przed znajomymi usprawiedliwiona jak to sami określili :D
upiec schab , pokroić w plastry zalać galaretką na rosołku , wzasadzie nawet jajka faszerowane można potraktować galaretką , fajna jest też sałatka jarzynowa: majonez miesza się z zelatyną i dodaje pozostałe składniki tylko trzeba się spieszyć bo szybko gęstnieje
witam, zacznijmy na czysto bez pustych postów.
czy możecie polecić mi jakieś zimne przekąski na impreze, sypcie pomysłami ile dacie rade, ponieważ dużo już tego serwowałam na stole i juz skonczyly mi sie pomysly, wiec niektóre z waszych mogą byc tymi, które już zrobiłam. jeśli nie macie pomysłu na zimne zakąski, gorące też mogą wejsc w rachube.
Poleciłabym sałątkę z gyrosa,przepyszna i syta
tak na szybko::)
- sledzie jakie p roste,donadziania na widelec np w oleju z przyprawami, czy z majerankiem i czosnkiem inne )
- smalec, ogórek i chleb ( schodzi na wszelkich imprezkach)
- jajka ugotowane- na polowki i na to kawalek wedzonego lososia i koperek
pozdrawiaM
tak wiem, ale akurat sałatki mam już ustalone no i nie lubię się powtarzać lub papugowac, bo kolezanka miala ja na grillu 2 tyg temu :( ale dzięki za radę
http://wielkiezarcie.com/recipe32113.html u mnie się sprawdziło :)
Od wyboru do koloru
http://wielkiezarcie.com/latestrecipes.php?user=164493
Wyborne!!! Polecam
kiedyś robiłam świetne paluszki własnej produkcji w czekoladzie, ale od jakiegoś czasu przestałam bo dorwałam w sklepie paluszki beer fingers, są podwójne i w polewie czekoladowej. Okazało się, że jakaś firma wpadła na pomysł produkcji takich słodyczy :D na szczęście są naprawdę dobre więc jestem przed znajomymi usprawiedliwiona jak to sami określili :D
witam czy macie fajne przepisy na przekąski w galarecie
witam czy macie fajne przepisy na przekąski w galarecie
poszukaj w przepisach Alll-ona jest mistrzynią w zimnym bufecie:)upiec schab , pokroić w plastry zalać galaretką na rosołku , wzasadzie nawet jajka faszerowane można potraktować galaretką , fajna jest też sałatka jarzynowa: majonez miesza się z zelatyną i dodaje pozostałe składniki tylko trzeba się spieszyć bo szybko gęstnieje