Mam, mama około 13 lat temu przymusiła mnie, abym poddała się serii zabiegów rezonansowych, które rzekomo miały wyleczyć mnie z alergii - zgodziłam się dla świętego spokoju. Alergie oczywiście nie przeszły, choć przeprowadzający terapię, która kosztowała słono, a raczej bardzo słono, orzekli, że jestem całkowicie uleczona. Czytasz więc zdanie 100% sceptyka :)
Lepiej te pieniadze przeznacz na odczulanie (o ile oczywiście mozna). Ten biorezonans to jedna wielka ściema. Ostrzegali juz o tym w niejednej gazecie i telewizji. Gdyby ta metoda była skuteczna to polecaliby ja alergolodzy.
czy ktoś stosował biorezonans bicom2000 na alergię u dziecka?
bardzo proszę o opinie
Mam, mama około 13 lat temu przymusiła mnie, abym poddała się serii zabiegów rezonansowych, które rzekomo miały wyleczyć mnie z alergii - zgodziłam się dla świętego spokoju. Alergie oczywiście nie przeszły, choć przeprowadzający terapię, która kosztowała słono, a raczej bardzo słono, orzekli, że jestem całkowicie uleczona.
Czytasz więc zdanie 100% sceptyka :)
Lepiej te pieniadze przeznacz na odczulanie (o ile oczywiście mozna). Ten biorezonans to jedna wielka ściema. Ostrzegali juz o tym w niejednej gazecie i telewizji. Gdyby ta metoda była skuteczna to polecaliby ja alergolodzy.