To akurat zależy do czego potrzebujesz. Z Gdańska świetnymi ginekologami są panie: Małgosia Niedźwiedzka oraz Joanna Manitur-Sudara. Natomiast mój najlepszy lekarz przeprowadził się poza Gdańsk :/
To zależy, czy chcesz chodzić prywatnie czy przez NFZ. Ja z dr Niedźwieckiej byłam średnio zadowolona-pierwsza ciąża , wizyty na NFZ. Druga prowadził dr Mirosław goworek z Gdyni i tego lekarza polecam (ale chodziłam do niego na wizyty prywatne).
Barszo dobrym ginekologiem jest doktor Szerle z gdyni naprawde wyjatkowy lekarz kiedy inni nie dawali mi szans na ciaze po leczeniu u niego pare miesiecy i juz była ciaza.
Witam.Poszukuję dobrego ginekologa z Trójmiasta lub okolic.Jeśli znacie takiego lekarza godnego polecenia to proszę o informację.Z góry dziękuję.
Cześć,
jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to na pewno dr Boćkowski, poza tym polecam dr Grzybowską i dr Florczaka. Wszyscy z Gdyni
To akurat zależy do czego potrzebujesz.
Z Gdańska świetnymi ginekologami są panie: Małgosia Niedźwiedzka oraz Joanna Manitur-Sudara.
Natomiast mój najlepszy lekarz przeprowadził się poza Gdańsk :/
To zależy, czy chcesz chodzić prywatnie czy przez NFZ. Ja z dr Niedźwieckiej byłam średnio zadowolona-pierwsza ciąża , wizyty na NFZ. Druga prowadził dr Mirosław goworek z Gdyni i tego lekarza polecam (ale chodziłam do niego na wizyty prywatne).
Barszo dobrym ginekologiem jest doktor Szerle z gdyni naprawde wyjatkowy lekarz kiedy inni nie dawali mi szans na ciaze po leczeniu u niego pare miesiecy i juz była ciaza.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam.