Zawsze ze spokjem zamykam reklamy i się na nie nie żalę. Dziś jednak szlak mnie trafia kiedy chcę wpisać notatkę przy przepisie lub przeczytać i nie mogę.
Nad każdym przepisem jest reklama Knorra której nie da się usunąć.
Jak więc można się nie denerwować .
Czyżby to był koniec notatek jeśl tak to powinniśmy byli o tym wiedzieć wcześniej.
Przepraszam za te utrudnienia - też byliśmy zaskoczeni tym, co się stało, ale przecież ja już raz Was przeprosiłam za to, co się stało i poinformowałam, że ta przerwa potrwa kilka godzin - dziś wieczorem znów będzie można korzystać z ikonki do notatki. Tu link do wątka, w którym przecież wszystko opisałam, gdy pole notatki o 15:00 (czyli 2,5 godziny temu przestało działać): http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=418607&post=418607
Teraz przynajmniej wiem co się stało. Napisałaś co i jak. ale chyba pisałyśmy w jednym czasie i ja byłam szybsza z moim pytaniem. Dziękuję za odpowiedz.
Dołączam się do twojego wpisu. Te reklamy mnie bardzo irytują. Reklama też wskakuje gdy damy swoje przepisy i najedziemy na nie myszą - jest reklama w prawym dolnym rogu i jak chcemy przeczytać np. ile osób dało przepis do ulubionych to tego nie przeczytamy ;/ ;/ ;/
Na szczęście tylko niektóre typy reklam takie coś robią, że przysłaniają część treści - u mnie pomaga odświeżenie strony. Jeśli nie mamy bardzo wolnego łącza typu blue connect tylko dowolne stałe, strona szybko się przeładowuje - testowane z różnych komputerów.
Jak w ostatniej kolumnie w przepisie jest zdjęcie to okienko jest za długie i reklama zasłania treść i nie widać tych info co mówi kuchacik. Widzę że coś się zmieniło i teraz nie od zdjęcia to zależy ale i tak zasłania niektóre przepisy. Pokażę najgorszy przykład
Zawsze ze spokjem zamykam reklamy i się na nie nie żalę. Dziś jednak szlak mnie trafia kiedy chcę wpisać notatkę przy przepisie lub przeczytać i nie mogę.
Nad każdym przepisem jest reklama Knorra której nie da się usunąć.
Jak więc można się nie denerwować .
Czyżby to był koniec notatek jeśl tak to powinniśmy byli o tym wiedzieć wcześniej.
Przepraszam za te utrudnienia - też byliśmy zaskoczeni tym, co się stało, ale przecież ja już raz Was przeprosiłam za to, co się stało i poinformowałam, że ta przerwa potrwa kilka godzin - dziś wieczorem znów będzie można korzystać z ikonki do notatki.
Tu link do wątka, w którym przecież wszystko opisałam, gdy pole notatki o 15:00 (czyli 2,5 godziny temu przestało działać): http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=418607&post=418607
Teraz przynajmniej wiem co się stało. Napisałaś co i jak. ale chyba pisałyśmy w jednym czasie i ja byłam szybsza z moim pytaniem. Dziękuję za odpowiedz.
A ja dziękuję za zrozumienie. Gdy tylko wróci Pampas, szybko coś zadziałamy, żeby znów można było korzystać z notatek :)
Dołączam się do twojego wpisu. Te reklamy mnie bardzo irytują. Reklama też wskakuje gdy damy swoje przepisy i najedziemy na nie myszą - jest reklama w prawym dolnym rogu i jak chcemy przeczytać np. ile osób dało przepis do ulubionych to tego nie przeczytamy ;/ ;/ ;/
Na szczęście tylko niektóre typy reklam takie coś robią, że przysłaniają część treści - u mnie pomaga odświeżenie strony. Jeśli nie mamy bardzo wolnego łącza typu blue connect tylko dowolne stałe, strona szybko się przeładowuje - testowane z różnych komputerów.
Jak w ostatniej kolumnie w przepisie jest zdjęcie to okienko jest za długie i reklama zasłania treść i nie widać tych info co mówi kuchacik. Widzę że coś się zmieniło i teraz nie od zdjęcia to zależy ale i tak zasłania niektóre przepisy. Pokażę najgorszy przykład