Witajcie, mieliśmy małą niespodziankę związaną z reklamą, która na kilka dni zajęła miejsce pola na notatkę - przepraszam za tę zmianę - jeszcze dziś wieczorem pojawi się ikonka Notatki i znów będzie można korzystać z tej funkcjonalności.
Musze sprawdzić czy masz rację. Mogę pomarudzić? Najpierw nie mogłam jej znaleźć. W końcu po przejechaniu w dół znalazłam. Potem okazało się, że pół linijki mam niewidoczne. Nie da się przewinąć notatki- brak suwaka. Sprawdzałam w operze. taki problem jest przy odczycie bo w edycji widać wszystko.
Sprawdziłam w 3 przeglądarkach. Widać tylko 15 linijek. Jak napiszesz więcej to nie będzie widać, Chyba, że wejdziesz w edycję notatki. Pisać da się dużo więcej.
Witajcie,
mieliśmy małą niespodziankę związaną z reklamą, która na kilka dni zajęła miejsce pola na notatkę - przepraszam za tę zmianę - jeszcze dziś wieczorem pojawi się ikonka Notatki i znów będzie można korzystać z tej funkcjonalności.
Nawet nie zauważyłam.
Uf, a ja już myślałam, że u mnie coś......
Jeszcze dosłownie 10 minut i pole notatki będzie nad Inne tego autora.
Już jest:)) Kapitalnie, dla mnie jeszcze lepsze miejsce, niż poprzednie;)))
No już się tak z nas nie nabijaj :}
Ja nabijam?? No co Ty, jak bum cyk cyk jest extra
Musze sprawdzić czy masz rację. Mogę pomarudzić? Najpierw nie mogłam jej znaleźć. W końcu po przejechaniu w dół znalazłam. Potem okazało się, że pół linijki mam niewidoczne. Nie da się przewinąć notatki- brak suwaka. Sprawdzałam w operze. taki problem jest przy odczycie bo w edycji widać wszystko.
U mnie wszystko w porządku, mam Firefox.
Sprawdziłam w 3 przeglądarkach. Widać tylko 15 linijek. Jak napiszesz więcej to nie będzie widać, Chyba, że wejdziesz w edycję notatki. Pisać da się dużo więcej.
Mam Firefox 4, i u mnie jest ok.
Dziś i u mnie jest dobrze. Nie wiem czego wczoraj było źle.