13 w piątek urodził się mój mąż.Przeżył 44 lata i nie wygląda wcale na pechowca. 13 piątek i czarny kot przebiegnie drogę i nieszczęście gotowe ...hahaha...
Uważam to za kolejny dzień w roku/miesiącu,a na czarne koty uważam,by nie wpadł mi żaden pod koła auta,bo ładne bestie i bardzo je lubię-a czarne najbardziej
Dzień jak co dzień. 13-tego brałam ślub, przeżyliśmy szczęśliwie z mężem 45 lat.Wnuczka urodziła się 13-tego w piątek jest szczęśliwą panienką, w tym roku będzie miała 18 lat.!!
a ja własnie dziś 13tego w piątek, o 4,34 zostałam "prawdziwą" ciocią tzn mam bratanka!!!!, zastanawiam się jak ta data włynie na przyszłość małego a najlepsze, że moj brat, zabierze ze szpitala swoją rodzinę do domu nr 13;-)) co myślec o tym?;-))) __________________________________________
jak sie wczesniejsze czytelniczki wypowiedzialy juz -jak kazdy dzien,a czy byl pechowy moge cos powiedziec po zachodzie slonka,nie koniecznie musi byc 13 piatekaby cos sie stalo
13-go i do tego piatek to napewno nieszczescie a do tego maj to juz umarl w butach - tak kiedys mowili a ile w tym prawdy, to zalezy co sie komu przydazy w tym dniu ;)
Jak każdy inny, nawet nie zwróciłam uwagi, że dzisiaj trzynasty... troszke nieszczescia było, bo straśnie wiało... zrobił sie przeciag, łupnęło drzwiami w pokoju... i szyba pooooszła! Ale z drugiej strony - było szczęśliwie, bo dzieciaki całe, ja tez :) Tak więc sumujac - było bardziej szcześliwie niż nieszcześliwie ;)
Dzień jak każdy inny .. tylko od nas zależy czy bedzie fajny ... czy będziemy przez lewe czy prawe ramię spluwać ..:) Dzisiaj podjęłam pracę ... nic szczególnego nie stalo się ...
Jak się trafi,niczym się nie wyróznia.Po prostu,gdy zdarzy nam się coś przykrego,obarczamy go winą. Powróciłam do tego wątku,bo chciałam napisać o tym,jaki okazał sie szczęśliwy dla mojej córki. Tego dnia otrzymała kilka dziwnych,pomyłkowych telefonów.Ktoś wydzwaniał z pytaniem o pana,który starał się o pracę twierdząć,że pod tym numerem z nim rozmawiał.Chociaż córka tłumaczyła,że to pomyłka,telefony się powtarzały.Skończyło się tym,że wysłała swoje C.V i -to ona dostała tę pracę. Mimo,iż dodatkowa,nie na pełen etat,ale spadła jej jak z nieba. Wobec tego wolę już wierzyć w szczęśliwe piątki.
Pani córce gratuluję kreatywności i życzę zadowolenia z pracy. A ten pan widocznie miał pecha 13 i etat przeszedł mu koło nosa. Ale skoro do niego tak wydzwaniali, to być może też znajdzie szybko pracę . W przyrodzie musi byc równowaga.
Właściwie nie wiem,ile w tym kreatywności,a ile przypadku.Skoro tłumaczyła,że to pomyłka i na pewno nie składała tam wcześniej C.V (numer ten ma od niedawna więc nie mogła go podać do kontaktu),to po prostu szczęśliwy (dla niej ) zbieg okoliczności.Gdyby nie spełniała kryteriów i tak nie miałaby szans.
Jak podchodzicie do tego dnia?
13 w piątek urodził się mój mąż.Przeżył 44 lata i nie wygląda wcale na pechowca.
13 piątek i czarny kot przebiegnie drogę i nieszczęście gotowe ...hahaha...
Uważam to za kolejny dzień w roku/miesiącu,a na czarne koty uważam,by nie wpadł mi żaden pod koła auta,bo ładne bestie i bardzo je lubię-a czarne najbardziej
dzień jak codzień :):)
ładne bestie i bardzo je lubię-a czarne najbardziej - to tak jak i ja :):)
Moja czarna kotka też tak samo uważa, czarne koty toleruje , ba nawet chołubi.A koty innego koloru nie mają łatwego życia w jej sąsiadztwie. Wstyd
Dzień jak co dzień. 13-tego brałam ślub, przeżyliśmy szczęśliwie z mężem 45 lat.Wnuczka urodziła się 13-tego w piątek jest szczęśliwą panienką, w tym roku będzie miała 18 lat.!!
Normalny dzien jak kazdy inny.
a ja własnie dziś 13tego w piątek, o 4,34 zostałam "prawdziwą" ciocią tzn mam bratanka!!!!, zastanawiam się jak ta data włynie na przyszłość małego a najlepsze, że moj brat, zabierze ze szpitala swoją rodzinę do domu nr 13;-)) co myślec o tym?;-)))
13-go i do tego piatek to napewno nieszczescie a do tego maj to juz umarl w butach - tak kiedys mowili a ile w tym prawdy, to zalezy co sie komu przydazy w tym dniu ;)
Moja siostra dzisiaj zdała prawo jazdy :)
Dla mnie dzien jak kazdy inny. Dzis dodatkowo wesoly, bo synek konczy 2 latka.
Jak każdy inny, nawet nie zwróciłam uwagi, że dzisiaj trzynasty... troszke nieszczescia było, bo straśnie wiało... zrobił sie przeciag, łupnęło drzwiami w pokoju... i szyba pooooszła! Ale z drugiej strony - było szczęśliwie, bo dzieciaki całe, ja tez :) Tak więc sumujac - było bardziej szcześliwie niż nieszcześliwie ;)
I o to chodzi, super podejście:)
Dzień jak każdy inny .. tylko od nas zależy czy bedzie fajny ... czy będziemy przez lewe czy prawe ramię spluwać ..:)
Dzisiaj podjęłam pracę ... nic szczególnego nie stalo się ...
Gratuluję!!!!!!
Jak się trafi,niczym się nie wyróznia.Po prostu,gdy zdarzy nam się coś przykrego,obarczamy go winą.
Powróciłam do tego wątku,bo chciałam napisać o tym,jaki okazał sie szczęśliwy dla mojej córki.
Tego dnia otrzymała kilka dziwnych,pomyłkowych telefonów.Ktoś wydzwaniał z pytaniem o pana,który starał się o pracę twierdząć,że pod tym numerem z nim rozmawiał.Chociaż córka tłumaczyła,że to pomyłka,telefony się powtarzały.Skończyło się tym,że wysłała swoje C.V i -to ona dostała tę pracę.
Mimo,iż dodatkowa,nie na pełen etat,ale spadła jej jak z nieba.
Wobec tego wolę już wierzyć w szczęśliwe piątki.
Pani córce gratuluję kreatywności i życzę zadowolenia z pracy. A ten pan widocznie miał pecha 13 i etat przeszedł mu koło nosa. Ale skoro do niego tak wydzwaniali, to być może też znajdzie szybko pracę . W przyrodzie musi byc równowaga.
Właściwie nie wiem,ile w tym kreatywności,a ile przypadku.Skoro tłumaczyła,że to pomyłka i na pewno nie składała tam wcześniej C.V (numer ten ma od niedawna więc nie mogła go podać do kontaktu),to po prostu szczęśliwy (dla niej ) zbieg okoliczności.Gdyby nie spełniała kryteriów i tak nie miałaby szans.