Zimno i deszczyk za oknem mocno pada, więc cieszyć się dzisiaj wszystkim wypada? Dziś zimna Zośka, zimno chyba nam przyniesie, lecz jest wiosna, spokojnie, każdy to zniesie. Od rana piękne bukiety radzę już szykować, wypada iść do Zosi, z kwiatem się meldować. Uścisnąć Zosię, złożyć życzenia jej wypada, to dziś ich święto, każdy całusa składa. Kiedy życzenia już wszystkim Zosiom złożymy, zobaczymy ich uśmiech i słoneczko dojrzymy.
Dziękuję w imieniu swoim, ale i wszystkich Zoś, choć mam nadzieję, że same się odezwą. Dziękuję za piękną twórczość i pamięć. Już zrobiło się ciepło i sympatycznie mimo chmurnego poranka.
Ja też miałam być Zośką, bo dziś się urodziłam...ale imieniny i urodziny w jednym dniu to według mojej mamy niezbyt dobry pomysł :) Chwała jej za to! Wszystkim Zośkom STO LAT!!!! :)
Serdecznie dziękuję za życzenia. Fakt w tym roku to jesteśmy bardzo zimne. No cóż pewnie nie miał nas kto rozgrzać ale Twój wiersz myślę, że spowoduje ocieplenie. Pozdrawiam i dziękuję Zosia
Zimno i deszczyk za oknem mocno pada,
więc cieszyć się dzisiaj wszystkim wypada?
Dziś zimna Zośka, zimno chyba nam przyniesie,
lecz jest wiosna, spokojnie, każdy to zniesie.
Od rana piękne bukiety radzę już szykować,
wypada iść do Zosi, z kwiatem się meldować.
Uścisnąć Zosię, złożyć życzenia jej wypada,
to dziś ich święto, każdy całusa składa.
Kiedy życzenia już wszystkim Zosiom złożymy,
zobaczymy ich uśmiech i słoneczko dojrzymy.
No więc...Każdej Zosi z osobna i wszystkim razem-wszystkiego najlepszego:)
Moja ośmiomiesięczna Zośka bardzo gorąca jest - szaleje mi tu od piątej. Dziękuje za życzenia :)
Dziękuję w imieniu swoim, ale i wszystkich Zoś, choć mam nadzieję, że same się odezwą. Dziękuję za piękną twórczość i pamięć.
Już zrobiło się ciepło i sympatycznie mimo chmurnego poranka.
Przyłączam się do życzeń
wszystkiego najlepszego...
Bardzo Bardzo wielkie dzięki za życzenia .
Lajanku piękny wierszyk dla Zosinek ułożyłeś ,dziękujemy -wszystkie Zosie .
Ja też miałam być Zośką, bo dziś się urodziłam...ale imieniny i urodziny w jednym dniu to według mojej mamy niezbyt dobry pomysł :) Chwała jej za to! Wszystkim Zośkom STO LAT!!!! :)
Wszystkim Zosiom 100 Lat!!
I ja się dołącze i życzę Zosieńką STO LAT !!!
Serdecznie dziękuję za życzenia. Fakt w tym roku to jesteśmy bardzo zimne. No cóż pewnie nie miał nas kto rozgrzać ale Twój wiersz myślę, że spowoduje ocieplenie. Pozdrawiam i dziękuję Zosia