Jestem myślami z Tobą i wiem, że jeśli zechcesz - potrafisz wszystko!!! A dodatkowo ślę do Ciebie ogromny transport dobrych fluidów. Trzymaj się, przecież potrafisz, jesteś dzielna, mocna, więc załatwiaj migusiem sprawy i wracaj do nas.
Alu, wiem co to walka o zdrowie, życzę dużo wytrwałości i dużo siły i wiary, na wszysko trzeba czasu zeby przeszło a po złym przychodzi zawsze dobre, przesyłam dużo pozytywnej energii
Alu, dziś pewnie jest Ci ciężko, ale nie trać wiary i energii, bo to pomoże Ci w powrocie do zdrowia. Człowiek ma w sobie wielkie pokłady sił i nawet nie zdaje sobie sprawy, jak dużo potrafi "udzwignąć". Nie poddawaj się. Dasz radę! Jesteśmy myślami z Tobą. Duuuuużo serdeczności!
Witajcie, byłam dziś w szpitalu odwiedzić Alę. Bardzo Wszystkim dziękuje za dobre myśli i życzenia zdrowia. Mam nadzieję, że sama przekaże Wam podziękowania jak tylko troszkę się pozbiera :)
Witajcie, Ala powoli wraca do zdrowia. Nadal przebywa w szpitalu, jeszcze miała kilka badań dodatkowych. Bardzo tęskni z Wami i za WŻ-etem. Oczywiście Wszystkich pozdrawia. Dziś jadę do szpitala, to może będziemy wiedzieć w przybliżeniu kiedy wyjdzie do domu. Przekażę Jej od Was pozdrowienia, dobrze ?
Ewa, wyściskaj Ją od nas. Niech zbiera siły i niczym się nie martwi. Wszystko będzie dobrze pod warunkiem, że Ona też będzie tak myśleć. Czekamy! No i jeszcze coś
Witaj Guma :) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale czas tak szybko biegnie i zajęć coraz więcej. Przekazałam Twoją propozycję Ali, na razie inne leki niż te, które bierze nie są konieczne, ale bardzo dziękuje za taką możliwośc i jeśli będzie potrzeba to na pewno skorzysta z Twojej pomocy.
Ala nadal w szpitalu, może już w przyszłym tygodniu wyjdzie do domku. Jeszcze jedno badanie kontrolne przed Nią w poniedziałek. Potem zobaczymy co dalej.
Sił Alusi troszkę brakuje do walki :( Ale rodzina robi co może. Wczoraj pogadałyśmy sobie troszkę i stwierdziłyśmy, że jak wróci do domu, zasiądzie do kompa, to Ją rozruszacie :)
To szpital Jej odbiera siły, bo niby z czego tam czerpać energię. W domu wszystko będzie łatwiejsze...i badania i czekanie na wyniki. Niech tylko jeszcze trochę wytrzyma.
Uściskaj Alę proszę na odległość. Czekamy tutaj z pozytywną energią. Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moi drodzy, nie tak dawno Ala sprawiła, że mi pomagaliście waszymi dobrymi myślami.
Bardzo Was Wszystkich proszę - pomóżcie teraz Ali. Jak nigdy wcześniej, potrzebuje teraz dobrych myśli i mocnych fluidów.
Alu, jestem z Tobą, bądź mocna, nie poddawaj się i wszystko będzie dobrze. Masz w sobie na tyle siły, żeby wrócić do zdrowia - ja to wiem.
Alu, przesyłam Ci fluidy i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wracaj do nas jak najszybciej.
Trzymam kciuki i wysylam wirbel dobrej energii.. :)
Myslami jestem z Toba i wracaj do zdrowia jak najszybciej :)
Mimo ,że za nią nie przepadam. ..to życzę jej jak najlepiej i dużo zdrowia.
Alu-ja też jestem z Tobą...
Ala, jestes silna , dasz radę.Trzymaj się !
Ala, wracaj do zdrowia !!
Trzymam kciuki i wysyłam dobre fluidy .
Będzie dobrze :)
Wysyłam same dobre fluidy w ilości hurtowej.
Moc pozytywnej energii posyłam do Ali...trzymaj się, jestem z Tobą myślami...dasz radę, przecież z Ciebie "twarda sztuka" :)
Alu,bede myslala o Tobie i zycze Ci jak najszybszego wyzdrowienia.
Alu ! wracaj szybko do zdrowia i do nas!! Dasz radę, trzymam kciuki i moje myśli są z Tobą!!
Jestem myślami z Tobą i wiem, że jeśli zechcesz - potrafisz wszystko!!!
A dodatkowo ślę do Ciebie ogromny transport dobrych fluidów. Trzymaj się, przecież potrafisz, jesteś dzielna, mocna, więc załatwiaj migusiem sprawy i wracaj do nas.
Alu-ja też jestem z Tobą...
Dasz radę. Będzie wszystko dobrze, wracaj do nas jak najszybciej.
Alu, wiem co to walka o zdrowie, życzę dużo wytrwałości i dużo siły i wiary, na wszysko trzeba czasu zeby przeszło a po złym przychodzi zawsze dobre, przesyłam dużo pozytywnej energii
Trzymaj się, wysyłam bardzo dużo ciepła i pozytywnej energii!
Ala ,życzę Ci dużo zdrowia i szybkiego powrotu do nas. Przesyłam moc dobrych myśli i fluidów.
Pozdrawiam serdecznie i ściskam.
Trzymam kciuki za Twój jak najszybszy powrót do zdrowia. Bądź dzielna...
Alu! wielki transport dobrej energii ślę do Ciebie!!! Wiesz co z nią zrobić...
Alu, dziś pewnie jest Ci ciężko, ale nie trać wiary i energii, bo to pomoże Ci w powrocie do zdrowia. Człowiek ma w sobie wielkie pokłady sił i nawet nie zdaje sobie sprawy, jak dużo potrafi "udzwignąć". Nie poddawaj się. Dasz radę! Jesteśmy myślami z Tobą. Duuuuużo serdeczności!
Życze szybkiego powrotu do zdrowia,nie poddawaj się,będzie dobrze.
Witajcie, byłam dziś w szpitalu odwiedzić Alę. Bardzo Wszystkim dziękuje za dobre myśli i życzenia zdrowia. Mam nadzieję, że sama przekaże Wam podziękowania jak tylko troszkę się pozbiera :)
Trzymaj się!
Dużo zdrówka i trzymam kciuki wszystko będzie ok, musi być:)
Wracaj do nas jak najszybciej zdrowa Alu.
Ewciu, co tam u Ali? Masz dobre wieści?
Witajcie, Ala powoli wraca do zdrowia. Nadal przebywa w szpitalu, jeszcze miała kilka badań dodatkowych. Bardzo tęskni z Wami i za WŻ-etem. Oczywiście Wszystkich pozdrawia. Dziś jadę do szpitala, to może będziemy wiedzieć w przybliżeniu kiedy wyjdzie do domu.
Przekażę Jej od Was pozdrowienia, dobrze ?
Koniecznie Ewciu, pozdrowienia i uściski.. i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia;))
Ewa, wyściskaj Ją od nas. Niech zbiera siły i niczym się nie martwi. Wszystko będzie dobrze pod warunkiem, że Ona też będzie tak myśleć. Czekamy! No i jeszcze coś
Ode mnie też.
głowa do góry ;)
Buziaki dla Alicji
Glowa do gory - trzymaj sie!
Hej !! Czytaj ile osób wyciąga do Ciebie łapki ...
Wracaj szybciutko do nas.... do zdrowia ... Pomożemy !!
Cmmok ...
Przesyłam moc dobrej i pozytywnej ,myśli dla Ciebie Alusiu ,niech moc będzie z Tobą trzymam kciuki
Alu, wracaj szybciutko do nas!
życzę szybkiego powrotu do zdrowia . Ewka63 jeżeli mogę w jakikolwiek sposób pomóc - np. jakieś leki zagraniczne itp. - daj znać .
Witaj Guma :) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale czas tak szybko biegnie i zajęć coraz więcej. Przekazałam Twoją propozycję Ali, na razie inne leki niż te, które bierze nie są konieczne, ale bardzo dziękuje za taką możliwośc i jeśli będzie potrzeba to na pewno skorzysta z Twojej pomocy.
Pozdrów ją od nas .
Ala nadal w szpitalu, może już w przyszłym tygodniu wyjdzie do domku. Jeszcze jedno badanie kontrolne przed Nią w poniedziałek. Potem zobaczymy co dalej.
Sił Alusi troszkę brakuje do walki :( Ale rodzina robi co może. Wczoraj pogadałyśmy sobie troszkę i stwierdziłyśmy, że jak wróci do domu, zasiądzie do kompa, to Ją rozruszacie :)
Pomożecie ? Na pewno tak :))
P o m o ż e m y ! ! !
Alu, przybądź do nas jak najszybciej, czekamy!
Rozruszamy:)) Brakuje jej tutaj strasznie, niech się bierze w garść i wraca jak najprędzej:)
To szpital Jej odbiera siły, bo niby z czego tam czerpać energię. W domu wszystko będzie łatwiejsze...i badania i czekanie na wyniki. Niech tylko jeszcze trochę wytrzyma.
Uściskaj Alę proszę na odległość. Czekamy tutaj z pozytywną energią. Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomożemy!
Ewciu pozdrów Alę życz jej powrotu do zdrowia,