Witajcie, mój Synek niedługo kończy roczek. Chciałabym upiec tort w kształcie misia ( z przepisów na WŻ ), który trzymałby w łapkach obrazek, albo np. flagę z napisem "Pierwsze urodziny Michałka". Podpowiedzcie mi gdzie w Poznaniu lub okolicach można zamówić nadruk na opłatku? Bo chyba opłatek byłby w tej sytuacji najlepszy? Chyba ze macie jakis inny pomysł. Podpowiedzcie proszę ...
Ja na urodziny synka zamawiałam przez allegro ale tez z fotocake.pl, opłatek ze zdjęciem. Byliśmy bardzo zadowoleni, przesłaliśmy kilka zdjęć i pani z fotocake wybrała które wyglądałoby najładniej, dostaliśy projekt do zaakceptowania. Naprawde można szczerze polecić.
Witajcie,
mój Synek niedługo kończy roczek. Chciałabym upiec tort w kształcie misia ( z przepisów na WŻ ), który trzymałby w łapkach obrazek, albo np. flagę z napisem "Pierwsze urodziny Michałka". Podpowiedzcie mi gdzie w Poznaniu lub okolicach można zamówić nadruk na opłatku? Bo chyba opłatek byłby w tej sytuacji najlepszy?
Chyba ze macie jakis inny pomysł. Podpowiedzcie proszę ...
Moze zamowisz http://www.tortownia.pl/sklep,40,60,tortowniapl,Wydruk_jadalny_na_papierze_oplatkowym.html
Możesz zamówić też na www.fotocake.pl. Zrobia projekt, podpowiedzą która mase wybrać, opłatkową, czy cukrową.
Ja na urodziny synka zamawiałam przez allegro ale tez z fotocake.pl, opłatek ze zdjęciem. Byliśmy bardzo zadowoleni, przesłaliśmy kilka zdjęć i pani z fotocake wybrała które wyglądałoby najładniej, dostaliśy projekt do zaakceptowania. Naprawde można szczerze polecić.
Ja kilkakrotnie korzystalam z fototort.pl - duzy wybor, profecjonalna i szybka obsluga, przystepne ceny.