Twoje torty są bardzo ładne, mnie jednak najlepiej podobają się i smakują torty z owocami, bitą śmietaną , lub kremami maślanymi.W taki od razu można wbić łyżeczkę, ubrudzić sobie nosa i zjeść wszystko co na nim jest:) Sorry za szczerość , ale mnie te farby i sztuczne barwniki jakoś nie przekonują.
Mnie jednak przekonują, jeśli dzięki nim raz w roku można zrobić przyjemność dziecku. A jako dodatkowe ciasto upiec tradycyjny tort śmietanowy, taki do brudzenia nosa :) Nie lubię tylko mas marcepanopodobnych - są mączyste w smaku i wydają mi się okropne. Nie znoszę też zbyt dużej ilosci barwników, ktore mogą wpływać na powstawanie goryczki. Natomiast dobrze wykonana mnasa cukrowa ma przyjemną piankową konsystencj i daje się cienko wałkować :)
Ja też nie cierpię tych barwników i mas marcepanowych:) Masz rację można dziecku raz do roku zafundować taki tort. Tylko że u nas w domu nikt nie ma takich zdolności i za dużo przy tym pracy:) Ewentualnie może kiedyś z cukierni zamówie:)
Co za dużo to nie zdrowo, ale raz na rok to można zjeść, ja mam masę budyniową w środku z brzoskwiniami więc też można pobrudzić się^^ Ale każdy ma swoje faworyty wśród tortów;) Pozdrawiam.
Mniamniusie!!!!!!!!!!!!!!! Mi się bardzo podobają, a co się tyczy barwników spożywczych, to wszędzie ich pełno. A raz do roku zrobić takie cudeńko swojemu dziecku to sama przyjemność . Moje torty często robię z dziećmi i one to uwielbiają traktują jako super zabawę.
A to moje torciki:)
Super!!!
Bardzo ładne! Marcepanowa dekoracja daje wiele możliwości
Są po prostu piękne.
Nie lubię mody na Helo Kitty, ktora szerzy się jak zaraza wśród małych dziewczynek, ale różowy torcik mnie urzekł :)
Ja tez nie przepadam za nią, bo ciągnie rodziców po kieszeni, ale to jak każda moda z zabawkami, gadzetami:) Dziękuję;)
No moja mała siostrzenica też uwielbia tą postać. Śliczny torcik moja też miała z kitty tylko był z masy.
Niestety dla kieszeni rodziców jest to moda na wiele lat
Masz talent, ten z hello kitty to mój faworyt.
Cudenka, trzymaj tak dalej:)
Piękne.!!
Twoje torty są bardzo ładne, mnie jednak najlepiej podobają się i smakują torty z owocami, bitą śmietaną , lub kremami maślanymi.W taki od razu można wbić łyżeczkę, ubrudzić sobie nosa i zjeść wszystko co na nim jest:)
Sorry za szczerość , ale mnie te farby i sztuczne barwniki jakoś nie przekonują.
Mnie jednak przekonują, jeśli dzięki nim raz w roku można zrobić przyjemność dziecku. A jako dodatkowe ciasto upiec tradycyjny tort śmietanowy, taki do brudzenia nosa :)
Nie lubię tylko mas marcepanopodobnych - są mączyste w smaku i wydają mi się okropne. Nie znoszę też zbyt dużej ilosci barwników, ktore mogą wpływać na powstawanie goryczki.
Natomiast dobrze wykonana mnasa cukrowa ma przyjemną piankową konsystencj i daje się cienko wałkować :)
Ja też nie cierpię tych barwników i mas marcepanowych:) Masz rację można dziecku raz do roku zafundować taki tort.
Tylko że u nas w domu nikt nie ma takich zdolności i za dużo przy tym pracy:) Ewentualnie może kiedyś z cukierni zamówie:)
Co za dużo to nie zdrowo, ale raz na rok to można zjeść, ja mam masę budyniową w środku z brzoskwiniami więc też można pobrudzić się^^ Ale każdy ma swoje faworyty wśród tortów;) Pozdrawiam.
Mniamniusie!!!!!!!!!!!!!!!
Mi się bardzo podobają, a co się tyczy barwników spożywczych, to wszędzie ich pełno. A raz do roku zrobić takie cudeńko swojemu dziecku to sama przyjemność . Moje torty często robię z dziećmi i one to uwielbiają traktują jako super zabawę.
Fajneee ;)
Ten kiciasty mi się podoba najbardziej ;) I ten kolorek ^ ^ hihihihihih
Wszystkie super , ale ten z hello kitty najlepiej mi się podoba .