Mam takie pytanie. Od kilku dni jakoś inaczej jest na WŻ, czy to strona zmieniła grafikę i rozmieszczenie dosłownie wszystkiego czy mi coś szwankuje. Jest kompletmy nieład.Ciężko połapać o co chodzi, jedne litery nachodzą na drugie. Jak jest u was.
Jak wpisuje komentarze, czy opinie to musze poruszyc myszka porzadnie na dol a potem z powrotem zeby mi sie pojawil napis: wyslij. Wczoraj nie moglam zrobic korekty mojego przepisu ( chodzi o polskie litery, bo nie bylo opcji: wstaw) Niewiem dlaczego tak jest? :(
U mnie jest dokładnie tak samo!....ale tylko wtedy gdy wejdę na stronę WŻ z przeglądarki google chrom i to z opcji: Najczęściej odwiardzne!.....są poprzestawiane i ponasuwane na siebie zdania, zdjęcia....dziwny układ graficzny.......bardzo nieczytelna strona!... ......ale już w innych przeglądarkach z WŻ jest wszystko OK!....też się zastanawiam,..... o co chodzi?.......
Ztego co zauważyłam u mnie to korzystając z Opery,nie mogę odpisać na post bo nie ma odpowiedz i odpowiedz z cytatem i nie ma edycji mogę zaznaczyć że jakiś post post jest przeczytany,ale całego wątku jż nie bo nie ma tam już takiej opcji.To chyba wszystko narazie. pozdrawiam
Jeśli masz Firefoksa, sprawdź Opcje-Narzędzia-Treść-i : albo wyskakujące okna (czy nie masz zablokowanych), lub pobierane obrazki. Jeśli nie, otwórz "wyjątki" i sprawdź, czy nie ma tam WŻ
U mnie ciągle jest nie tak. Od kilku dni jest zawirowanie z poplątaniem na WŻ. Cały pulpit zielony, dziwny rozkład, niektóre rzeczy się nie wyświetlają. Masakra !!!! aż nie chce mi sie korzystać z portalu bo same utrudnienia. Niech ktoś cos z tym zrobi ?! Proszę ....
Napisałam wiadomość prywatną. Po wysłaniu sprawdziłam i doszło tylko 2 słowa, a resztę mojej wypowiedzi zjadło. Musiałam jeszcze raz wysłać i się powiodło.
Ja też mam problem z umieszczaniem treści na forum. Jeśli napiszę jakiś tekst i wstawię do niego emotikonę z paska narzędzi, to wytnie mi wszystko, co będzie umieszczone poniżej "emotki". Podobnie jest, kiedy chcę wkleić zdjęcia. Wiem, że nie jestem jedyną osobą, której "znika" część napisanego tekstu. Paskudnie to "upierdliwe". Szczególnie kiedy człowiek się rozpisze :-)
Mam nadzieję, że Ktoś zareaguje i pomoże nam "wyprostować" to wszystko. Pisałam 2-go czerwca na PW do Pampasa, ale z tego co widzę nie odebrał tej wiadomości. Wczoraj taką samą treść wysłałam do Wkn, ale póki co cisza :-(
Mam takie pytanie. Od kilku dni jakoś inaczej jest na WŻ, czy to strona zmieniła grafikę i rozmieszczenie dosłownie wszystkiego czy mi coś szwankuje. Jest kompletmy nieład.Ciężko połapać o co chodzi, jedne litery nachodzą na drugie. Jak jest u was.
U mnie wszystko normalnie funkcjonuje
U mnie też jest porządek :)
U mnie też jest w porządku.
Jak wpisuje komentarze, czy opinie to musze poruszyc myszka porzadnie na dol a potem z powrotem zeby mi sie pojawil napis: wyslij. Wczoraj nie moglam zrobic korekty mojego przepisu ( chodzi o polskie litery, bo nie bylo opcji: wstaw) Niewiem dlaczego tak jest? :(
Ja mam tak samo jak ty
Ja też nie mam opcji korekty tekstu
U mnie jest dokładnie tak samo!....ale tylko wtedy gdy wejdę na stronę WŻ z przeglądarki google chrom i to z opcji: Najczęściej odwiardzne!.....są poprzestawiane i ponasuwane na siebie zdania, zdjęcia....dziwny układ graficzny.......bardzo nieczytelna strona!...
......ale już w innych przeglądarkach z WŻ jest wszystko OK!....też się zastanawiam,..... o co chodzi?.......
Ztego co zauważyłam u mnie to korzystając z Opery,nie mogę odpisać na post bo nie ma odpowiedz i odpowiedz z cytatem i nie ma edycji mogę zaznaczyć że jakiś post post jest przeczytany,ale całego wątku jż nie bo nie ma tam już takiej opcji.To chyba wszystko narazie.
pozdrawiam
Wszystko wrociło do normy Dzięki.
Jeśli masz Firefoksa, sprawdź Opcje-Narzędzia-Treść-i : albo wyskakujące okna (czy nie masz zablokowanych), lub pobierane obrazki.
Jeśli nie, otwórz "wyjątki" i sprawdź, czy nie ma tam WŻ
Mam dokładnie tak samo.nie można przeczytać całych treści komentatzy, a nawet przepisu.
dzis jest OK
...u mnie też wszystko wróciło do normy!....mam nadzieję, że na stałe:))
U mnie ciągle jest nie tak. Od kilku dni jest zawirowanie z poplątaniem na WŻ. Cały pulpit zielony, dziwny rozkład, niektóre rzeczy się nie wyświetlają. Masakra !!!! aż nie chce mi sie korzystać z portalu bo same utrudnienia. Niech ktoś cos z tym zrobi ?! Proszę ....
Niesamowite- się naprawiło właśnie teraz :)
U mnie też się coś poprzestawiało. Nie mogę wklejać skopiowanego tekstu. Ikonka zaznacza się lub odznacza, ale okno nie wyskakuje.
I znowu to samo :( beznadzieja
odświeżanie strony nie pomaga? Klawisz F5
Napisałam wiadomość prywatną. Po wysłaniu sprawdziłam i doszło tylko 2 słowa, a resztę mojej wypowiedzi zjadło. Musiałam jeszcze raz wysłać i się powiodło.
Dziś znowu problem ten sam!!!! Coś często ostatnio to się powtarza!!!Jaki jest tego powód????????????
Przekazałam wątek (problem) Pampasowi, musimy poczekać.
W google chrome nie mogę wpisać nic na forum. Pisze, że muszę wpisać treść wiadomości. Wklej z przybornika nie działa tylko z klawiatury.
Dopisano 11-05-23 19:34:51:
przy następnej próbie się udało wpisać na forum.Dalej bez zmian!Czyli żle!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też mam problem z umieszczaniem treści na forum. Jeśli napiszę jakiś tekst i wstawię do niego emotikonę z paska narzędzi, to wytnie mi wszystko, co będzie umieszczone poniżej "emotki". Podobnie jest, kiedy chcę wkleić zdjęcia. Wiem, że nie jestem jedyną osobą, której "znika" część napisanego tekstu. Paskudnie to "upierdliwe". Szczególnie kiedy człowiek się rozpisze :-)
Mam nadzieję, że Ktoś zareaguje i pomoże nam "wyprostować" to wszystko. Pisałam 2-go czerwca na PW do Pampasa, ale z tego co widzę nie odebrał tej wiadomości. Wczoraj taką samą treść wysłałam do Wkn, ale póki co cisza :-(
Smakosiu, Twoją wiadomość odebrałam dopiero dzisiaj i przesłałam ją pampasowi
Dziękuję! :-)
Z wątku wynika, że Makusia zgłosiła ten problem Pampasowi 21 maja. Jest 8 czerwca i nie ma reakcji. Trochę przykre.