W dniu urodzin Twych Kochana zycze Ci szczescia pod dostatkiem. Aby troski i klopoty odplynely gdzies ukradkiem. Slonce niech Ci zawsze swieci , a na twarzy usmiech gosci ....i by nigdy Ci nie braklo ..MARZEN ....WIARY I MILOSCI !!!! STO LAT KOCHANA !!!!!!
Dziekuje wszystkim slicznie za zyczenia :)) A Tobie Krysiu kochana za zyczenia i za to, ze przyjechalas do mnie na te urodziny :))) Jestes moja kochana przyjaciolka ... i niech caly swiat sie o tym dowie!!
Z okazji urodzin życzę Ci,aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i pomyślność nie opuszczała Cię nigdy.
Kochana Danusiu,
W dniu urodzin Twych Kochana
zycze Ci szczescia pod dostatkiem.
Aby troski i klopoty
odplynely gdzies ukradkiem.
Slonce niech Ci zawsze swieci ,
a na twarzy usmiech gosci
....i by nigdy Ci nie braklo
..MARZEN ....WIARY I MILOSCI !!!!
STO LAT KOCHANA !!!!!!
Wszystkiego najlepszego! :)
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego Najlepszego i samych radosnych chwil !!!
słonecznych wielu dni .... usmiechu promiennego ...... życzę Ci !!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
To ja też przyłączę się do życzeń. Szytkiego dobrego co może przynieść życie. A troski i smutki omijają Ciebie z daleka.
Wszystkiego najlepszego
Podpisuję się pod tymi życzeniami-z całego serca.
Wszystkiego Najlepszego !!!!
Wszystkiego najlepszego
Dużo uśmiechu i zdrowia:)
Sto lat:)
Glumanda!!!!!!! Zdrowia i powodzenia!!!!!!!!!
Życzę wszystkiego lepszego niż było dotychczas.
Danusiu Wszystkiego Najlepszego.:)
Samych radosnych i szczęśliwych chwil.
Niech uśmiech zawsze gości na Twojej twarzy.
Wszystkiego Najlepszego :)
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin 100 lat !!!!
Wszystkiegoi naj, naj, naj lepszego Glumando :)
Wszyskiego naj, najlepszego.
Wszystkiego najlepszego.
Dziekuje wszystkim slicznie za zyczenia :))
A Tobie Krysiu kochana za zyczenia i za to, ze przyjechalas do mnie na te urodziny :)))
Jestes moja kochana przyjaciolka ... i niech caly swiat sie o tym dowie!!
Z okazji urodzin życzę Ci,aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i pomyślność nie opuszczała Cię nigdy.