No i zapisuję się do twojego fanclubu, będę twoim pierwszym stałym członkiem (ale to zabrzmiało, hahaha). A tak poważnie, to coraz piękniejsze te twoje wytwory. Gratuluję, super.
A z jakiego przepisu robisz mase cukrową i jak ją barwisz (czym i w jakiej proporcji).
Kiedyś tez chciałabym zrobic jakis torcik tego typu ,ale nie wiem gdzie mozna kupić barwniki i jak potem sie zabrać za ta masę. z góry wielkie dzięki za odpowiedz.
.( ps i jeszcze jedno pytanko Czy jakbym zrobiła taki tort dzien wcześniej i wstawiła do lodówki czy cos by sie stało?-czy trzeba ozdabiać dzień w którym się go skonsumuje)
A z jakiego przepisu robisz mase cukrową i jak ją barwisz (czym i w jakiej proporcji). Kiedyś tez chciałabym zrobic jakis torcik tego typu ,ale nie wiem gdzie mozna kupić barwniki i jak potem sie zabrać za ta masę. z góry wielkie dzięki za odpowiedz. .( ps i jeszcze jedno pytanko Czy jakbym zrobiła taki tort dzien wcześniej i wstawiła do lodówki czy cos by sie stało?-czy trzeba ozdabiać dzień w którym się go skonsumuje) Pozdrawiam i gratuluje talentu:)
REWELACJA!!!! dla mnie ta 60tka po prostu bomba - zazdroszczę umiejetności - pozdrawiam i gratuluję
Super!! Te dwa pierwsze najfajniejsze :D
Piekne te torty! Bardzo mi sie podobaja!
Super!!!
Śliczne torciki :)
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze
Wow :)
bajera haha
torciki super
Zarazilam sie robieniem tortów uwielbiam to robic
Piękne hobby, aż miło popatrzeć na takie torciki:)
Gratuluję kreatywności i cierpliwości!!!! Efekt ... zazdrość? Ja nie mam tyle cierpliwości i wyobrazni.
moje nastepne torciki
Śliczne, podziwiam talent:)
śliczne torty
no to dokładam dzisiejszego :)
No i zapisuję się do twojego fanclubu, będę twoim pierwszym stałym członkiem (ale to zabrzmiało, hahaha). A tak poważnie, to coraz piękniejsze te twoje wytwory. Gratuluję, super.
dziekuje bardzo milo mi
No proszę jaka rozpiętość tematyczna i wszystkie dla dzieci... (też)... Gratuluję pomyslu i talentu, pozdrawiam
Piękne te torty, pewnie aż żal je zjeść
No to dokladam nastepne
Coraz piekniejsze, no no.
A z jakiego przepisu robisz mase cukrową i jak ją barwisz (czym i w jakiej proporcji).
Kiedyś tez chciałabym zrobic jakis torcik tego typu ,ale nie wiem gdzie mozna kupić barwniki i jak potem sie zabrać za ta masę. z góry wielkie dzięki za odpowiedz.
.( ps i jeszcze jedno pytanko Czy jakbym zrobiła taki tort dzien wcześniej i wstawiła do lodówki czy cos by sie stało?-czy trzeba ozdabiać dzień w którym się go skonsumuje)
Pozdrawiam i gratuluje talentu:)
A z jakiego przepisu robisz mase cukrową i jak ją barwisz (czym i w jakiej
z tego przepisu robie mase cukrową: http://wielkiezarcie.com/recipe30981.html a barwie barwnikami w proszku zakupionymi tutaj http://www.sweetdecor.pl/category/128,barwniki-w-proszku jak zrobisz torcik nawet pare dni wczesniej nic mu nie bedzie tylko powies sobie sciereczke na tylnia czesc lodowki bo czsem jezeli torcik jest blisko tylniej sciany robi sie mokry. pozdrawiamproporcji). Kiedyś tez chciałabym zrobic jakis torcik tego typu ,ale nie
wiem gdzie mozna kupić barwniki i jak potem sie zabrać za ta masę. z
góry wielkie dzięki za odpowiedz. .( ps i jeszcze jedno pytanko Czy
jakbym zrobiła taki tort dzien wcześniej i wstawiła do lodówki czy
cos by sie stało?-czy trzeba ozdabiać dzień w którym się go
skonsumuje) Pozdrawiam i gratuluje talentu:)
a ile dajesz takiego barwnika w proszku do masy cukrowej? i czy jakos go rozpuszczasz czy od razu do masy wkruszasz?z góry wielkie dzieki za info:)