Spajdku kochany .. widze , alergicznie jesteś nastawiony na takie wypowiedzi ... ::)) Wiesz jak sie nie ma nic to napisania .. to tak sie '' wklepie '' Pozdrawiam ...i ... czekam na rybkę lub fiorda .. ::)))))
Nie już nie jestem alergicznie nastawiony na takie wypowiedzi, już rozumiem że ludziska pobierając przepis do ulubionych w ten sposób wyrażają podziękowanie, to bardzo mile kiedy przepis się spodoba, ja mam trochę przepisów nie zawsze informowałem właściciela że pobrałem bo to jeszcze nic nie znaczy, nabiera wartości kiedy zostanie użyty, a często przepisy są tylko lub aż, inspiracja do własnych sposobów przyrządzenia potrawy.
Dlaczego czujemy się w obowiązku powiadamiać całe forum że <>
No bo "ulubine" to ulubine i gdyby nie powiadamiać to po co by wtedy dodawać?
Proste?
No ale jak ulubione nie jest " ulubine " to zero komentarza .
No bo "ulubine" to ulubine i gdyby nie powiadamiać to po co by wtedy
przeczytaj jeszcze raz(na trzezwo)dodawać?Proste?
Bahusowi chodziło o błąd, który był w tytule. Teraz go nie ma, bo go poprawiłam, tak więc prywatny przytyk o trzeźwości jest nie na miejscu.
Może,to wynik lub odmiana autoreklamy,myślę jednak,że ten rodzaj "pańszczyzny" nie dotyczy tych normalnych
Spajdku kochany .. widze , alergicznie jesteś nastawiony na takie wypowiedzi ... ::))
Wiesz jak sie nie ma nic to napisania .. to tak sie '' wklepie ''
Pozdrawiam ...i ... czekam na rybkę lub fiorda .. ::)))))
Nie już nie jestem alergicznie nastawiony na takie wypowiedzi, już rozumiem że ludziska pobierając przepis do ulubionych w ten sposób wyrażają podziękowanie, to bardzo mile kiedy przepis się spodoba, ja mam trochę przepisów nie zawsze informowałem właściciela że pobrałem bo to jeszcze nic nie znaczy, nabiera wartości kiedy zostanie użyty, a często przepisy są tylko lub aż, inspiracja do własnych sposobów przyrządzenia potrawy.