Ja już chyba wyczerpałam limit słów wyrażajacych mój zachwyt nad Twoimi tortami. Zawsze z niecierpliwością czekam na następną "dostawę" :) Rewelacja po prostu, zresztą Ty wiesz :)
Normalnie piękniaste!!! Aż zazdrość bierze,że ja takich nie umiem:) Jak się robi żonkile i tulipany ? Możesz zdradzić? I jak ty to robisz że takie równiutkie ,idealnie gładkie?
Tu jest tutorial jak zrobić żąkile http://www.make-fabulous-cakes.com/gum-paste-daffodil.html, na tulipany niestety nic nie mam, wycięłam sobie odrecznie płatki i przykleiłam na taki stożek z masy cukrowej. Torty zawsze przekładam w metalowych rantach dlatego wychodzą równe, potem starannie obsmarowuje masą maślaną i wygładzam jak najlepiej się da, wtedy masa cukrowa gładko sie układa.
Torty cudowne! Poprostu dzieła sztuki! Zastanawia mnie, jak Ty robisz takie śliczne literki? Wogóle wszystko jest doskonałe, to wszystko z masy cukrowej? Pozdrawiam i gratuluhę talentu
Powaliły mnie Little Pet Shop (ja lepiłam tylko 1 szt, i długo mi to trwało), cudne gerbery na torcie dla mamy, szczupak(!!!), no i Irenka na fitness - the best!!!
Mnie powalił ten z perczykiem (widziałam już podobny), piłakrski jest super, krzyżówkowy i ten na kremie z żółtymi różami i margaretkami!. Zresztą wszystkie są takie czyściutkie , dopracowane..... jak zawsze!
Pozdrawiam. AAaaaa i z mechanika jest fajowy, tylko cosik wygląda, jakby go przygniótł , a pomysł z imieniem z kablów rozruchowych, czy jak to się tam nazywa, jest suuuper!!!
Jestem pełna podziwu. Są doskonałe!
Ja już chyba wyczerpałam limit słów wyrażajacych mój zachwyt nad Twoimi tortami. Zawsze z niecierpliwością czekam na następną "dostawę" :)
Rewelacja po prostu, zresztą Ty wiesz :)
Prześliczne te torty.
Oj Aniula Aniula -miód na oczy!!!
Piękne, gustowne, eleganckie z tzw. "dobrym smakiem"
Śliczne :)
Wszystkie torty są śliczne jest czym oko nacieszyć gratuluję talentu.
Aniu-przecudne:)
Patrzę i nie wierzę że takie rzeczy można zrobić z masy. Zazdroszczę talentu oczywiście pozytywnie . Pozdrawiam
Opad szczeny(mój) i pełen szacun dla autorki!
Cudne torty, ale maluch na muszelce powalił mnie na kolana:)
Gratuluję talentu
Żyj i rób te tory.o Ty nasza!
Grażyna wzdychała i wciąż zdjęcia oglądała
poczciwa kobieta Twoje tory podziwiała.
Grażynko kochana dzięki za uznanie
Bardzo mnie cieszy te Twoje wzdychanie
Będe żyła i torty robiła
A fotkami się z Wami dzieliła :)
Nic oryginalnego nie napiszę...... cudowne i tyle:) A to że zazdroszczę talentu, to już inna "para gaci" :))
wow!!! r e w e l a c j a :)
Normalnie piękniaste!!! Aż zazdrość bierze,że ja takich nie umiem:) Jak się robi żonkile i tulipany ? Możesz zdradzić? I jak ty to robisz że takie równiutkie ,idealnie gładkie?
Tu jest tutorial jak zrobić żąkile http://www.make-fabulous-cakes.com/gum-paste-daffodil.html, na tulipany niestety nic nie mam, wycięłam sobie odrecznie płatki i przykleiłam na taki stożek z masy cukrowej. Torty zawsze przekładam w metalowych rantach dlatego wychodzą równe, potem starannie obsmarowuje masą maślaną i wygładzam jak najlepiej się da, wtedy masa cukrowa gładko sie układa.
Śliczne. Gratuluję talentu . Takie rączki to skarb w domu do pozazdroszczenia.
Piękne ,masz dziewczyno talent !!!
piękne, każdy jeden cudny
Po prostu wspaniałe! Gratuluję talentu!
Torty cudowne! Poprostu dzieła sztuki! Zastanawia mnie, jak Ty robisz takie śliczne literki? Wogóle wszystko jest doskonałe, to wszystko z masy cukrowej?
Pozdrawiam i gratuluhę talentu
Do literek mam wykrawaczki i robię do nich specjalną masę z dodatkiem CMC, wszystkie dekoracje sa z masy cukrowej.
śliczne....pozdrawiam
brak słów żeby opisać PIĘKNO tych tortów,
Jak zwykle: CUDEŃKA!!!
Powaliły mnie Little Pet Shop (ja lepiłam tylko 1 szt, i długo mi to trwało),
cudne gerbery na torcie dla mamy,
szczupak(!!!), no i Irenka na fitness - the best!!!
(A i trampeczki, widzę, że się udały )
Pozdrowionko!!!
Cóż można powiedzieć widząc takie piękności ..Pomysł, solidne wykonanie ,perfekcja.
Gratuluje.
Wszystkie śliczne, ale ta "plaża" i "grządki" powalają...kapitalne:)
Aniula......nie mogę się napatrzeć....cudne:)
Torciki przepiękne:)
Dzięki serdeczne :)
Ja tylko westchnę z zachwytu...
PS. Chór świętojański mnie rozwalił, chórzyści znaczy :)
Jak zwykle niesamowite!!!!
Chór przezabawny, piękne słoneczniki, prześliczny piętrowy , a dzwoneczek przecudny!!!
No i ta mała pszczółeczka- cud, miód!!!
Niemozliwe zeby to człowiek zrobił bravooooooooo
Aż dech zapiera, takie piękne te torty. Aż żal pokroić
Twoje torciki są cudowne. Po prostu mistrzostwo w każdym calu wykonania.
Dla mnie szok !!!!!! Nic więcej nie powiem bo nasz język jest zbyt ubogi.
Śliczne jak zawsze!!!!! Zastanawiam się tylko kiedy ty dziewczyno znajdujesz na to wszystko czas? Bo mnie go ciągle brakuje..... Pozdrawiam :)
Śliczniutkie te twoje cudeńka.Pozdrawiam
Mnie powalił ten z perczykiem (widziałam już podobny), piłakrski jest super, krzyżówkowy i ten na kremie z żółtymi różami i margaretkami!. Zresztą wszystkie są takie czyściutkie , dopracowane..... jak zawsze!
Pozdrawiam. AAaaaa i z mechanika jest fajowy, tylko cosik wygląda, jakby go przygniótł , a pomysł z imieniem z kablów rozruchowych, czy jak to się tam nazywa, jest suuuper!!!
mogłabym się gapić godzinami:P.....
Dołączam do Twojego fan-clubu :)
Piękne... oczu nie można oderwać!!!! Chyba najbardziej podobają mi się komunijne, są naprawdę śliczne. Zazdroszczę talentu...