Błagam - wierzących -o modlitwę, niewierzących - o dobre fluidu. Dzisiaj. Teraz. Dla mojego 5-letniego wnusia, który w tej chwili przechodzi poważna operacje w CZD w Warszawie.
Tereska , tutaj jest mnóstwo ludzi dobrej woli i szczerego serca. Już nie raz pomagali w tak trudnych chwilach. Ja przesyłam Ci dobre fluidy ekspresowo. Niech wnusio szybkko wraca do zdrowia!!!!
Obiecuję modlitwę- pomyśl tylko, że jest właśnie Godzina Miłosierdzia, odmów Koronkę, a na pewno Chrystus Cię wysłucha. Pozdrawiam serdecznie Wszystko będzie dobrze!
Jesteście KOCHANI. Dziekuje i prosze o modlitwe jeszcze dzisiaj. Juz jest po operacji, ale jest jeszcze nie wybudzony. Dzisiejsza doba bedzie przełomowa.
Wszystko sie wyjasniło. Sprawa onkologiczna. Niestety. Ale ogolny stan zdrowia juz jest coraz lepszy i moze dzisiaj albo jutro przejdzie z OIOM-u na oddział onkologiczny. Prosze o dalsze wsparcie modlitewne bądź psychiczne / dobre fluidy /., aby miał duzo sił do walki z ta okropna chorobą.
Błagam - wierzących -o modlitwę, niewierzących - o dobre fluidu. Dzisiaj. Teraz. Dla mojego 5-letniego wnusia, który w tej chwili przechodzi poważna operacje w CZD w Warszawie.
Wysyłam fluidy i trzymam kciuki. Czekam na posta, ze wszystko okey poszło.
Tereska , tutaj jest mnóstwo ludzi dobrej woli i szczerego serca. Już nie raz pomagali w tak trudnych chwilach. Ja przesyłam Ci dobre fluidy ekspresowo. Niech wnusio szybkko wraca do zdrowia!!!!
Obiecuję modlitwę- pomyśl tylko, że jest właśnie Godzina Miłosierdzia, odmów Koronkę,
a na pewno Chrystus Cię wysłucha.
Pozdrawiam serdecznie
Wszystko będzie dobrze!
Modlę się .
Trzymam kciuki.Boże daj mu siłe.
trzymam kciuki:)
Teresko,będzie dobrze,muuusi być dobrze! Przesyłam dobre fluidy! Trzymajcie się ciepło!
też sie dołączam do grona modlących się i trzymających kciuki za Twojego wnuczka. Jesli to nie tajemnica, jak malec ma na imię?
Życzę zdrowia dla wnusia, bądź dobrej myśli, ślę pozytywne fluidy i modlitwę.
I ja dołączam się z modlitwą.
Tereniu, wszystko bedzie dobrze!!! Musi być!!!Masz moją modlitwę i fluidy , i wszystko co tylko może pomóc!!!
Ja też łączę się w modlitwie i czekam na dobre wieści.
czy juz po operacji?
ja tez trzymam kciuki i zmówie modlitwe.
Teresko,dopiero teraz przeczytałam.Proszę,napisz,czy już wszystko,co najgorsze,jest już za nim.
Może i teraz moje fluidy coś pomogą.
I ja trzymam kciuki. Wierzę, że będzie dobrze.
Tereniu myslami, tymi dobrymi jestem z Wami. I o zdrowie się również pomodlę dla Twojego aniołka. Musi być dobrze.
Trzymam kciuki za zdrówko dla wnusia.
Myślami jestem z Wami.Przesyłam dobre fluidy.
Trzymam bardzo mocno kciuki, nie martw się Tereso, twój wnusio jest w bardzo dobrych rękach i na pewno wszystko będzie dobrze!
Dopiero teraz weszłam na stronę i odczytałam Twoją porośbę.
Jestem myślami i modlitwą z Wami .
Spokojnie Tersko .. będzie dobrze .. ::)) Pozdrawiam serdecznie ... !
trzymam kciukii i przesyłam dobre fluidy musi być dobrze życzę dużo zdrówka dla wnusia:)
Jesteście KOCHANI. Dziekuje i prosze o modlitwe jeszcze dzisiaj. Juz jest po operacji, ale jest jeszcze nie wybudzony. Dzisiejsza doba bedzie przełomowa.
Trzymam kciuki:)
Będzie dobrze, trzymam kciuki;)
musi być dobrze nie ma innej opcji
Tereniu, proszę o wiadomości.Na pewno dobre.Trzymam dalej kciuki.
Ja również się modlę nadal. Dużo zdrówka dla Twojego wnuczusia. Wszystko będzie dobrze!!!
Wszystko sie wyjasniło. Sprawa onkologiczna. Niestety. Ale ogolny stan zdrowia juz jest coraz lepszy i moze dzisiaj albo jutro przejdzie z OIOM-u na oddział onkologiczny. Prosze o dalsze wsparcie modlitewne bądź psychiczne / dobre fluidy /., aby miał duzo sił do walki z ta okropna chorobą.
Modlę się i myślami jestem z Tobą. Ciężko patrzeć na cierpienie dziecka, one powinny tak ciężko nie chorować powinny mieć beztroskie dzieciństwo.
Tereniu... ściskam.. brak słów na te choróbska, dużo zdrówka dla wnusia, a wam dużooo siły, będzie dobrze, musicie tylko w to mocno wierzyć.
Będę pamietać w moich modlitwach o Twoim wnusiu !