Od bardzo niedawna, los rzucił mnie do Wrocławia. Zaczynam praktycznie wszystko od nowa, w związku z tym moja wielka prośba do osób, które znają miasto, w przeciwieństwie do mnie. Konkretnie chodzi mi o polecenie jakichś miejsc, gdzie mozna kupić odzież w przystępnych cenach, gdyż na dzień dzisiejszy kupowanie wszystkie, czy też większości rzeczy w drogich sklepach w galeriach handlowych byłoby dla moich finansów zabójcze. Z góry dziekuję za pomoc.
O jaką odzież chodzi-męską,damską dziecięcą ,młodzieżową?Sądzę,że dla Ciebie,ale nie szkodzi zapytać. Ja juz dawno ne jestem w temacie,bo od dwudziestu lat nie mieszkam we Wrocławiu,ale może pomoże moja córka.Ona wie "co w trawie piszczy" w tym temacie.
A jakie ceny dla Ciebie Bettinka są przystępne ? W Galeriach handlowych - może C&A ( dość przystępne ceny ) , place np.na ul.Zielińskiego - duży wybór wszystkiego , przejdź się troszkę poza ścisłe centrum , a napewno wypatrzysz jakieś zwykłe sklepy z ciuchami . I pozdrawiam z Wrocławia
Od bardzo niedawna, los rzucił mnie do Wrocławia. Zaczynam praktycznie wszystko od nowa, w związku z tym moja wielka prośba do osób, które znają miasto, w przeciwieństwie do mnie. Konkretnie chodzi mi o polecenie jakichś miejsc, gdzie mozna kupić odzież w przystępnych cenach, gdyż na dzień dzisiejszy kupowanie wszystkie, czy też większości rzeczy w drogich sklepach w galeriach handlowych byłoby dla moich finansów zabójcze. Z góry dziekuję za pomoc.
O jaką odzież chodzi-męską,damską dziecięcą ,młodzieżową?Sądzę,że dla Ciebie,ale nie szkodzi zapytać.
Ja juz dawno ne jestem w temacie,bo od dwudziestu lat nie mieszkam we Wrocławiu,ale może pomoże moja córka.Ona wie "co w trawie piszczy" w tym temacie.
A jakie ceny dla Ciebie Bettinka są przystępne ? W Galeriach handlowych - może C&A ( dość przystępne ceny ) , place np.na ul.Zielińskiego - duży wybór wszystkiego , przejdź się troszkę poza ścisłe centrum , a napewno wypatrzysz jakieś zwykłe sklepy z ciuchami . I pozdrawiam z Wrocławia
tak na Zielinkiego zaopatrywalam sie jako panienka.
Czy jest dalej taki duzy plac w niedziele kolo dworca Swiebodzkiego ?
Podobno jest,przynajmniej był w zeszłym roku.
Jedno,co pamiętam,córka kupuje czasem fajne ciuszki w sklepie na lotnisku.Tam mają spore przeceny.
O reszte spytam,ja przyjedzie (dziś lub jutro).
Wielkie dzięki za informacje. na ten targ koło dworca Świebodzkiego na pewno się wybiorę bo właśnie o takie miejsca puki co mi chodziło:))
W sklepach,o których wspomniałam,są nieraz przeceny sięgające kilkudziesięciu procent.W zeszłym roku np kupiłam spodnie za 39 zł,przecenione z 200.