Potrzeba jest konsultacja z dobrym fachowcem w tej dziedzinie .. ) Szukam co prawda na portalu '' Znany lekarz '' ale tam nie ma tej specjalizacji chirurgicznej .. Geograficznie nie ma dla mnie znaczenia .. Od Bałtyku po Tatry .. :) Już dziekuję za wszystkie adresy jakie mi wskażecie .. ::))
Może jednak ktoś ze srodkowej Pl poda mi jakieś sugestie i wskazówki ...:)
Za wszystkie wskazówki jakimi się ze mną podzieliłyście Kochani jestem wam bardzo wdzieczna ..! Nadal czekam .. może Poznań .. Gdanśk .. Olsztyn lub Wa - wa .. odezwie się .. ::)
Pomoc jest potrzebna i to pilnie ... ::) Jesteśmy nadal jak we mgle .. :(
dr. nauk medycznych Andrzej Kostka - chirurg naczyniowy - swietny fachowiec, godna polecenia osoba Z tego co wiem to lekarz przyjmuje w poniedzialki, srody i czwartki
Potrzeba jest konsultacja z dobrym fachowcem w tej dziedzinie .. )
Szukam co prawda na portalu '' Znany lekarz '' ale tam nie ma tej specjalizacji chirurgicznej ..
Geograficznie nie ma dla mnie znaczenia .. Od Bałtyku po Tatry .. :)
Już dziekuję za wszystkie adresy jakie mi wskażecie .. ::))
Masz wiadomość na PW
Ode mnie też,na PV.
Może jednak ktoś ze srodkowej Pl poda mi jakieś sugestie i wskazówki ...:)
Za wszystkie wskazówki jakimi się ze mną podzieliłyście Kochani jestem wam bardzo wdzieczna ..!
Nadal czekam .. może Poznań .. Gdanśk .. Olsztyn lub Wa - wa .. odezwie się .. ::)
Pomoc jest potrzebna i to pilnie ... ::)
Jesteśmy nadal jak we mgle .. :(
dr. nauk medycznych Andrzej Kostka - chirurg naczyniowy -
swietny fachowiec, godna polecenia osoba
Z tego co wiem to lekarz przyjmuje w poniedzialki, srody i czwartki
Krakow ul Trynitarska 11
Szpital zakonu bonifratrow
email: informacja@bonifratrzy.krakow.pl
tel. 12 37 97 377
kom. 515 803 311
Ewa i ja ci podziekuje za ten namiar. Ostatnio tez chce sie wybrać do lekarza tej specjalnosci i zastanawalam sie do kogo.