Okazało się, że praca (hmm... cokolwiek to jest...) mojej 3-letniej córci została wystawiona do konkursu plastycznego. Można oddawać głosy (chyba tylko 1 dziennie) klikając na przedmiotowe "malowidło". Jeśli byście chcieli wspomóc moją Latorośl, będzie mi bardzo miło. Wiem, że pod tym względem jesteście niezastąpieni. Oto link do konkursu:
Jesteście kochane. Moja Młoda jest na 3. miejscu! Do przodowników brakuje baaardzo dużo, ale trzecie miejsce (jeśli takowe zdobędzie) to jakieś kosmetyki słoneczne dla dzieci - świetna sprawa! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!
Jesteście wspaniali (tylko wspaniałe?). Bardzo dziękuję. Niestety, chyba rzeczywiście można głosowac tylko raz... A u mnie w domu strona wyświetla się niepełnie i nawet malowidła córci nie widać, nie mówiać o głosowaniu... Wiadomości czerpię z innych źródeł, u których wszystko wyświetla się prawidłowo. Niestety, nadal 4. miesjce. Cóż... Przodownicy też pewnie mają niezłą reklamę ;-) Dziękuję raz jeszcze!
U mnie też nie wyświetla się pełna strona, ale na dole po prawej stronie jest strzałka i można przesunąć do dołu. ja wczoraj głosowałam przed 11 a dziś przed chwilą też i głos został uznany!
Drodzy forumowicze! Nie mogę poprawnie wyświetlić strony z konkursem. Czy ktoś może mi podać liczbę głosów przy zdjęciu pracy mojej córki? Z góry dziękuję!
Drodzy forumowicze! Nie mogę poprawnie wyświetlić strony z konkursem. Czy ktoś może mi podać liczbę głosów przy zdjęciu pracy mojej córki? Z góry dziękuję!
toffiku, dziękuję, wiesz jak mocno :-) Dziś w ogóle nie moge otworzyć strony - ani zagłosować, ani sprawdzić miejsca, ale wg waszych / twoich danych Pola wysunęła się na 3. pozycję!
Kochani, od kilu dni nie mogę wyświetlić strony konkursowej - tzn. prace z ostatniego rzędu są wyświetlane do połowy, brak możliwości zagłosowania :-( Od wielu znajomych otrzymałam sygnały o tym problemie. Napisałam maila do organizatorów (już dwukrotnie...), ale moja prośba o spradzenie poprawności wyświetlania się strony oraz o ewentualnie "przepozycjonowanie" stron pozostaje bez odpowiedzi. Czy możecie coś poradzić...?
P.S. A tak w ogóle to ile mamy głosów? Bo tego też nie widzę... :-(((
Dziękuję kolejny raz! Ja nadal nie mogę obejrzeć prac w ostatnim rzędzie, atym bardziej zagłosować i jest mi trochę smutno z tego powodu :-( Organizatorzy odpisali na mojego maila! Wg nich wszystko jest ok. Prosili o podanie rodzaju przeglądarki. Ciekawe, gdzie leży problem? Dziwi mnie, że sporo znajomych, których poprosiłam o głosy równiez ma taką "zagwozdkę"...
Nie wiem jaką masz przeglądarkę, że masz problem. Sprawdziłam na trzech czyli Google chrome, opera i IE8 i strona otwiera się poprawnie. Wszystko widać ale zagłosować mogłam tylko 1 raz.
Kurczę, teraz widzę, że to miejsce 4... Jest Anna z ponad 900 głosami i jakieś dwóch chłopców ponad 600 głosów... Cóż, chyba cud by się musiał zdarzyć...
Mam napisać maila typu: przepraszam, ale cos mi się wydaje, że ktoś tu oszukuje? Troche dziwne... Przecież każdy może mieć dziesiątki znajomych, którzy chcą głosować na pociechę... Czy jakos ineczej można do tego podejść?
Kochani! BARDZO, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!!!! Głosowanie zakończone. Pola na 4. miejscu. Jury postanowiło nagrodzić 5 miejsc (a nie jak na począku pisano 3 pierwsze). Poproszono nas o adres, na który zostanie wysłana nagroda. Nie wiem tylko, co zostało przyznane, ale to nieważne! Moja córka już nie może się doczekać przesyłki. Jeszcze raz wszystkim bardzo sedecznie dziękuję!
Okazało się, że praca (hmm... cokolwiek to jest...) mojej 3-letniej córci została wystawiona do konkursu plastycznego. Można oddawać głosy (chyba tylko 1 dziennie) klikając na przedmiotowe "malowidło". Jeśli byście chcieli wspomóc moją Latorośl, będzie mi bardzo miło. Wiem, że pod tym względem jesteście niezastąpieni.
Oto link do konkursu:
http://www.sloneczny-patrol.pl/galeria/id/10/m/0
ZDJĘCIE nr 134 (Pola, 3 lata), na samym dole; głosy można oddawać do 26.czerwca
Dziękuję!
Powodzenia!
głos oddany
GŁOSIK ODDANY
Zagłosowałam
głosik oddany
głosik oddany
głosik oddany
Przypominaj będziemy głosować ,Dzisiaj oddałam .
Swój głosik równiez oddałam.
ja też oddałam swój głos
Zagłosowane !
Jesteście kochane. Moja Młoda jest na 3. miejscu! Do przodowników brakuje baaardzo dużo, ale trzecie miejsce (jeśli takowe zdobędzie) to jakieś kosmetyki słoneczne dla dzieci - świetna sprawa!
Dziękuję, dziękuję, dziękuję!
Agnieszka
Głosik oddany, powodzenia.
a proszę bardzo... ;)
również zagłosowałam :)
Zrobione
ja tez kliknęłam1
Dołączam i swój głos :)
Ja również oddałam swój głos :)
A swoją drogą to bardzo ciekawy rysunek, moja 3-letnia córcia też coś w tym stylu maluje :)
Ja również zagłosowałam...:) Do końca głosowania będę klikać codziennie :)
glosik oddany i powodzenia dla Polusi
Zaglosowane. Powodzenia.
kliknęłam jest 53
jest 61:)
już 63 :)
i ja oddałam swój głos. powodzenia dla córeczki:))))
Gotowe:)
zagłosowane :)
Chyba można oddać tylko raz głos, a nie codzień klikać. Dziś nie mogłam kliknąć...:(
Może musi minąć 24h. Spróbuj później:)
Mi minęło 24 godz i nie mogę oddać znowu głosu. Zobaczę później lub jutro:(
Dopisano 11-06-13 21:47:09:
50 godz po głosowaniu nadal nie mogę zagłosować drugi raz.Ja też nie mogłam, odczekam do wieczora ;)
Głos oddany.!
75:) Powodzenia!!
głosik oddany
Jest 87 :)
88 :-)
Jesteście wspaniali (tylko wspaniałe?). Bardzo dziękuję. Niestety, chyba rzeczywiście można głosowac tylko raz... A u mnie w domu strona wyświetla się niepełnie i nawet malowidła córci nie widać, nie mówiać o głosowaniu... Wiadomości czerpię z innych źródeł, u których wszystko wyświetla się prawidłowo.
Niestety, nadal 4. miesjce. Cóż... Przodownicy też pewnie mają niezłą reklamę ;-)
Dziękuję raz jeszcze!
U mnie też nie wyświetla się pełna strona, ale na dole po prawej stronie jest strzałka i można przesunąć do dołu. ja wczoraj głosowałam przed 11 a dziś przed chwilą też i głos został uznany!
136:) Mi się udało dzień po dniu
Dziękuję wszystkim kolejny raz!
Drodzy forumowicze! Nie mogę poprawnie wyświetlić strony z konkursem. Czy
Na teraz 186ktoś może mi podać liczbę głosów przy zdjęciu pracy mojej
córki? Z góry dziękuję!
Teraz jest 205
toffiku, dziękuję, wiesz jak mocno :-)
Dziś w ogóle nie moge otworzyć strony - ani zagłosować, ani sprawdzić miejsca, ale wg waszych / twoich danych Pola wysunęła się na 3. pozycję!
Kochani, od kilu dni nie mogę wyświetlić strony konkursowej - tzn. prace z ostatniego rzędu są wyświetlane do połowy, brak możliwości zagłosowania :-( Od wielu znajomych otrzymałam sygnały o tym problemie. Napisałam maila do organizatorów (już dwukrotnie...), ale moja prośba o spradzenie poprawności wyświetlania się strony oraz o ewentualnie "przepozycjonowanie" stron pozostaje bez odpowiedzi. Czy możecie coś poradzić...?
P.S. A tak w ogóle to ile mamy głosów? Bo tego też nie widzę... :-(((
Pola głosów ma 226. Ja mogłam zagłosować tylko jeden raz i więcej nie mogę.
229 jak na razie drugie miejsce, może się uda podciągnąc.
Dziękuję kolejny raz! Ja nadal nie mogę obejrzeć prac w ostatnim rzędzie, atym bardziej zagłosować i jest mi trochę smutno z tego powodu :-( Organizatorzy odpisali na mojego maila! Wg nich wszystko jest ok. Prosili o podanie rodzaju przeglądarki. Ciekawe, gdzie leży problem? Dziwi mnie, że sporo znajomych, których poprosiłam o głosy równiez ma taką "zagwozdkę"...
Nie wiem jaką masz przeglądarkę, że masz problem. Sprawdziłam na trzech czyli Google chrome, opera i IE8 i strona otwiera się poprawnie. Wszystko widać ale zagłosować mogłam tylko 1 raz.
Mam IE8, a znajomi to jakieś inne też mają... Szkoda, że organizatorzy nie chcą / nie mogą przepozycjonować prac...
W chwili obecnej są 274 głosy:)
Dodaję głos codziennie...;) Chałbym bardzo aby Poznanianka wygrała
Bahusie, klikaj, klikaj, jak Młoda wygra, umówimy się na smarowanie kremem do opalania
Kochani, czy ktoś może podać aktualną liczbę głosów? Ja nadal nie mogę głosować :-(
346 głosów drugue miejsce z 232 :)
Kurczę, teraz widzę, że to miejsce 4... Jest Anna z ponad 900 głosami i jakieś dwóch chłopców ponad 600 głosów... Cóż, chyba cud by się musiał zdarzyć...
ale przed chwila nie bylo
Hmm.... Ciekawe, jak to możliwe? Też bym tak chciała ;-)))
Ktos musial opracowac jakis program, że moze głosować wieleeeeeeeeeee razy:(
Też bym tak chciała umieć ;-) Niestety, informatyk ze mnie taki jak z koziej d*** trąba
Dlatego liczę na wszystkie dobre dusze
Już od dawna widzę, że Ania, Michał i Arek maja więcej pkt niż Pola. Ania od niedawna.
Zgłoś do organzatorów przecież to jest do sprawdzenia..
Mam napisać maila typu: przepraszam, ale cos mi się wydaje, że ktoś tu oszukuje? Troche dziwne... Przecież każdy może mieć dziesiątki znajomych, którzy chcą głosować na pociechę... Czy jakos ineczej można do tego podejść?
Kochani! BARDZO, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!!!!
Głosowanie zakończone. Pola na 4. miejscu. Jury postanowiło nagrodzić 5 miejsc (a nie jak na począku pisano 3 pierwsze). Poproszono nas o adres, na który zostanie wysłana nagroda. Nie wiem tylko, co zostało przyznane, ale to nieważne! Moja córka już nie może się doczekać przesyłki.
Jeszcze raz wszystkim bardzo sedecznie dziękuję!
http://www.sloneczny-patrol.pl/strona/40/Nasi+Zwyciezcy+