Widzę,że głównie królują tutaj torty,więc tym razem może mięska.Te robiłam na wczorajszą imprezę-pracuję w firmie cateringowej.
Smakowite:)) No to teraz czekamy na przepisy:)
no tak wszyscy chwala sie tortami to czemu by nie mieskami :) Smakowicie wygladaja poprosimy przepisy :)
Ja też się przyłączam do prośby.
Przepisiki mile widziane:) A chwalić się można wszystkim, zwłaszcza jeżeli jest czym . A tutaj jest!
Zjadłabym te pyszności.!! Proszę o przepisy.!
Przepisy,Karo:) bo aż ślinka kapie na te pyszności...
Dziękuję,aż się
Tyle się napisałam a mi zjadło wrrrr.....Dziękuję,postaram się dodać przepisy jak naj wcześniej:)
apetyczne!aż chce się podać swój adres,nawet bym opłaciła kuriera!!
Witam,ośmielona waszymi komentarzami,dodaję następne foty-tartinki i mięska pod auszpikiem,przepisy obiecuję dodać gdy tylko czas pozwoli.Chciałabym także podziękować Alll-jej przepisy są dla mnie inspiracją-chylę czoła:)))
Same pyszności, na które mogę tylko popatrzeć:)
No moja Droga ... pieknie , pieknie .. !! To i ja dulcze o przepisiki ...Pozdrawiam serdecznie ... ))))
Widzę,że głównie królują tutaj torty,więc tym razem może mięska.Te robiłam na wczorajszą imprezę-pracuję w firmie cateringowej.
Smakowite:)) No to teraz czekamy na przepisy:)
no tak wszyscy chwala sie tortami to czemu by nie mieskami :) Smakowicie wygladaja poprosimy przepisy :)
Ja też się przyłączam do prośby.
Przepisiki mile widziane:) A chwalić się można wszystkim, zwłaszcza jeżeli jest czym . A tutaj jest!
Zjadłabym te pyszności.!! Proszę o przepisy.!
Przepisy,Karo:) bo aż ślinka kapie na te pyszności...
Dziękuję,aż się
Tyle się napisałam a mi zjadło wrrrr.....Dziękuję,postaram się dodać przepisy jak naj wcześniej:)
apetyczne!
aż chce się podać swój adres,nawet bym opłaciła kuriera!!
Witam,ośmielona waszymi komentarzami,dodaję następne foty-tartinki i mięska pod auszpikiem,przepisy obiecuję dodać gdy tylko czas pozwoli.Chciałabym także podziękować Alll-jej przepisy są dla mnie inspiracją-chylę czoła:)))
Same pyszności, na które mogę tylko popatrzeć:)
No moja Droga ... pieknie , pieknie .. !!
To i ja dulcze o przepisiki ...
Pozdrawiam serdecznie ... ))))