Dostałam zaproszenie na konferencje kosmetyczna ,obowiązuje strój biznesowy jako ,że siedziałam dłuższy czas w domu i wyszłam troche z obiegu prosze o pomoc jak moge sie ubrac.
Strój biznesowy to stonowana klasyka czyli kostium ze spodniami lub spódnica w jednolitym stonowanym kolorze do tego jaśniejsza bluzka, buty z zakrytymi palcami ,
Dostałam zaproszenie na konferencje kosmetyczna ,obowiązuje strój biznesowy jako ,że siedziałam dłuższy czas w domu i wyszłam troche z obiegu prosze o pomoc jak moge sie ubrac.
Tutaj masz zdjęcia ze strojami biznesowymi, może coś w tym stylu?
http://idolo.pl/moda/kolekcja,laura,guidi,na,jesien,i,zime,2009,2010,g,1785,0.html
Wszystko super, nie polecam tej spódniczki. A może nie znam się już.Przepraszam jeśli się wcinam, ale ta spódnica jest jak wieeeelka miednica.
Mnie też się ta spódnica nie podoba, ale akurat jest w tej kolekcji.Można sobie dobrac coś innego:)
Strój biznesowy to stonowana klasyka czyli kostium ze spodniami lub spódnica w jednolitym stonowanym kolorze do tego jaśniejsza bluzka, buty z zakrytymi palcami ,
a jak jest upał to co ubrać na górę? W żakiecie za ciepło.
Własnie dlatego pytam jak się ubrac bo jezeli beda upały a czeka mnie tez jazda busem to bedzie masakra .
sa letnnie zakiety z rekawkiem do lokcia i z krotkim rekawkiem.
I obowiązkowo rajstopy badz pończochy, nie wypada z gołą nogą.
oczywiście są tzw rajstopy letnie , które zawierają 8 den
Sa materiały przewiewne typu len , to nie jest problem a i sale mają klimatyzację