Ufff... Ulżyło mi! Nie wiedziałem co ze sobą zrobić przez te kilka dni. Co jakiś czas sprawdzałem czy może już cos się zmieniło... Najgorsze jest to, że nie miałem się kogo spytać co się stało. Adres Wkn przez awarie serwera był nieaktualny. Dobrze, że sobie przypomniałem o stronie magdaityle, gdzie znalazłem jej adres:) Jak się dowiedziałem, że ona też ma problemy z wejściem na WŻ to poniekąd mi trochę ulżyło... :)
Ja też sprawdziłam na Facebooku i byłam spokojna ,że to nie wina mojego komputera...Ja również bardzo dziękuję i cieszę ,że znowu jest ....mi brakowało prawie jak drugiej ręki ....codziennie tu zagladałam i zaglądam .....
A ja chodziłam jak struta :( Ciągle sprawdzałam czy już jest. Posądziłam nawet moje dziecko, że jakieś blokady mi zrobiło na WŻ. Dziś przed pracą poleciałam do tesciowej sprawdzić czy przypadkiem u niej nie działa. Uspokoiłam się, że pewnie jakaś awaria...Ale co się właściwie stało?
Nareszcie jest z nami WZ. Tęskniłam okrutnie i wsciekałam się na koputer że mi zabrał moja ulubiona stronkę. Przy okazji odkryłam swoje uzaleznienie do WŻetu. Dziękuje wszystkim tym, którzy przywrócili stronke do zycia.Zapewne Pampas ma swój wielki wkład w ten cud, Dziękuję!
Baaaaaaaaaaaardzo za naprawę WŻ!
Jak by nie było to brakowało mi Was;-)
Mi też.. szlag mnie brał już bez WŻ ..musze się wyklikać za te dni ;D
Ja też się cieszę, że stronka wróciła;)
Powiem szczerze że humor miałam do bani jak przez te dni nie było Wż:) Całe szczęście że już jest.
Serdeczne dzięki:)
Nareszcie, znowu jest WZ!
O jak dobrze, że już działa WŻ!!! Normalnie nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić przez te kilka dni jak nie działała... UFFFFFFFFF... ;))))
Ufff... Ulżyło mi! Nie wiedziałem co ze sobą zrobić przez te kilka dni. Co jakiś czas sprawdzałem czy może już cos się zmieniło... Najgorsze jest to, że nie miałem się kogo spytać co się stało. Adres Wkn przez awarie serwera był nieaktualny. Dobrze, że sobie przypomniałem o stronie magdaityle, gdzie znalazłem jej adres:) Jak się dowiedziałem, że ona też ma problemy z wejściem na WŻ to poniekąd mi trochę ulżyło... :)
:
WŻ też jest na Facebooku i tam też pisali ;)
http://www.facebook.com/pages/Wielkie-%C5%BBarcie/238455926715
A to ciekawe:) Człowiek cały czas się zaskakuje:)
Ja też sprawdziłam na Facebooku i byłam spokojna ,że to nie wina mojego komputera...Ja również bardzo dziękuję i cieszę ,że znowu jest ....mi brakowało prawie jak drugiej ręki ....codziennie tu zagladałam i zaglądam .....
mnie też bardzo brakowało WŻ dobrze że już jest
Ja też się ciesze że WŻ jest już z powrotem całe i zdrowe:))
Dzięki wielkie dla Pampasa który musiał się pewnie nieźle natrudzić:)
mnie też brakowało, to już uzależnienie czy coś innego???
Ja też bardzo dziękuję :)
Ja też baaardzo dzięęęękujęę !!!
A ja już miałam pierwsze objawy odstawienia nałogu
Uff nareszcie jest.
Oj brakowało!!! Jak czegoś zabraknie, to dopiero wtedy się to docenia;)))))
kurcze a ja myślałam ze WŻ zmieniło adres i ja go nie mam
Ło mamo... te kilka dni bez WŻ to był koszmarrrr! Jak mi Was brakowało!
Ja też się cieszę,że WŻ wróciło
Nareszcie! Dziękuję bardzo .
No horror przeżyłam!!! Ale już jest wszystko na swoim miejscu, znowu mogę po nocach wisieć na WŻ.
Myślałam, że nie mam nałogow, a jednak mam ;) Kilka razy dziennie sprawdzałam czy już działa!
Zupełnie tak jak ja, a myślałam, że zmienili adres...
Ufff.... Ostatnio rzadko sie loguje, ale zagladam codziennie. Ciesze sie, ze znow wszystko dziala.
A ja chodziłam jak struta :( Ciągle sprawdzałam czy już jest. Posądziłam nawet moje dziecko, że jakieś blokady mi zrobiło na WŻ. Dziś przed pracą poleciałam do tesciowej sprawdzić czy przypadkiem u niej nie działa. Uspokoiłam się, że pewnie jakaś awaria...Ale co się właściwie stało?
Właśnie, Czy wiadomo co było przyczyną awarii?
też się cieszę że już jestem z wami
Dołączam się i ja do podziękowań.
Cieszę się, że WŻ znowu działa.
Dobrze byłoby gdyby jeszcze chat zaczął funkcjonowac.
I ja dziękuję, że już jesteście. Brawa dla Pampasa !!!
Nareszcie jest z nami WZ. Tęskniłam okrutnie i wsciekałam się na koputer że mi zabrał moja ulubiona stronkę. Przy okazji odkryłam swoje uzaleznienie do WŻetu. Dziękuje wszystkim tym, którzy przywrócili stronke do zycia.Zapewne Pampas ma swój wielki wkład w ten cud, Dziękuję!