Witam ! Chciałabym kupić pojemną zamrażarkę, ale zastanawiam się nad wyborem. Proszę, poradźcie mi na co szczególnie zwrócić uwagę i jaka firma jest godna zaufania. Z góry dziękuję. :)
Liebherr , Vestfrost ,Whirpool - te firmy są dobre w te klocki. Obie babcie używają zamrażarek Whirpoola- jedna ma z 12 lat druga z 6 - żadnej awarii. ..żadnej korozji.. Polecam mimo że Whirpool nie cieszy się dobrą opinią to zamrażalki robią świetne.
Liebherr i Vestfrost to firmy niemieckie a za znaczek Made in Germany (choć nie zawsze takie jest...) to się płaci więcej. .Ale wiadomo - produkt dobry jakościowo
Dziękuję za opinię. Bardzo mi pomogłaś. Te zamrażarki przedstawiają się interesująco. Zastanawiam się też jaka była by lepsza: skrzyniowa czy szufladkowa - wolno stojąca? :)
W szufladowej łatwo wszystko znaleźć i wyciągnąć. W skrzyniowej pewnie więcej się zmieści ale wygrzeb coś z dna. Takie jest moje zdanie. miałam i taka i taką.
To fakt. Napewno w skrzyniowej więcej się zmieści, ale chyba lepsza będzie szufladowa. Tylko trzeba wybrać taką większą, bo chciałabym zmieścić w niej wszystkie produkty. Dziękuję za Twoją opinię. :)
Babcie mają skrzyniowe. Są na prawdę bardzo pojemne. Fakt faktem -trudniej w nich coś znaleźć bo wszystko jest na jednej "kupie". Producent daje do tego chyba 2 koszyki więc można jakoś ogarnąć. Zawsze można wszystko podpisywać - dawać karteczkę do środka. .nie jest to może najwygodniejsze rozwiązanie ale coś za coś ..
Z pewnością skrzyniowe są pojemniejsze. Niemniej znalezienie w nich czegokolwiek i wyciągnięcie, to stawia przed ich użytkownikiem sporo problemów. Niestety, jeżeli chce się mieć obszerną pojemność, to tak jak napisałeś "coś za coś". :)
witam Fakt ofert w sklepach jest ogrom , ale specjalistami w tej dziedzinie bez wątpienia są : Liebherr - niemiecka marka Electrolux - szwedzka oraz Whirlpool .Ja osobiście postawiłabym na te. Z całą pewnościa najtańczy będzie Whirlpool . Zwróć uwagę jaka jest klasa energetyczna - najlepiej jeśli będzie to A++( ale sprawdż też faktyczne zużycie - znajduje się na euroetykiecie sprzętu albo poproś sprzedawcę . Innym sprzętem są tzw no frost-y , niestety są rzadkością jeszcze w naszym kraju Miłych łowów pozdrawiam
Kochani Forumowicze! Chciałbym Wam przekazać, że właśnie dzisiaj otrzymałam zamrażarkę. Wybrałam skrzyniową marki Liebherr. Zamówiłam ją w sklepie internetowym. A jak się będzie sprawować, to dopiero czas pokaże.
Proszę moderatorów o wykasowanie 2-ch tych samych moich wypowiedzi, bo się niepotrzebnie powieliły. Wystąpiły u mnie jakieś problemy techniczne. Bardzo dziękuję.:)
Witam ! Chciałabym kupić pojemną zamrażarkę, ale zastanawiam się nad wyborem. Proszę, poradźcie mi na co szczególnie zwrócić uwagę i jaka firma jest godna zaufania. Z góry dziękuję. :)
Podpisuje się pod pytaniem koleżanki, narazie co prawda nie planuje zakupu, ale w przyszłości to i owszem...Również jestem ciekawa waszych opini :)
Liebherr , Vestfrost ,Whirpool - te firmy są dobre w te klocki.
Obie babcie używają zamrażarek Whirpoola- jedna ma z 12 lat druga z 6 - żadnej awarii. ..żadnej korozji.. Polecam mimo że Whirpool nie cieszy się dobrą opinią to zamrażalki robią świetne.
Liebherr i Vestfrost to firmy niemieckie a za znaczek Made in Germany (choć nie zawsze takie jest...) to się płaci więcej. .Ale wiadomo - produkt dobry jakościowo
http://www.liebherr.pl/HG/pl-PL/products_pl-hg.wfw/id-484482-0
http://vestfrost.dk/produkter/produkt.aspx?GroupID=GROUP6
http://www.whirlpool.pl/produkty-1/ch%C5%82odnictwo-2/zamra%C5%BCarki-3/102071016/
Pozdrawiam
Dziękuję za opinię. Bardzo mi pomogłaś. Te zamrażarki przedstawiają się interesująco. Zastanawiam się też jaka była by lepsza: skrzyniowa czy szufladkowa - wolno stojąca? :)
W szufladowej łatwo wszystko znaleźć i wyciągnąć. W skrzyniowej pewnie więcej się zmieści ale wygrzeb coś z dna. Takie jest moje zdanie. miałam i taka i taką.
To fakt. Napewno w skrzyniowej więcej się zmieści, ale chyba lepsza będzie szufladowa. Tylko trzeba wybrać taką większą, bo chciałabym zmieścić w niej wszystkie produkty. Dziękuję za Twoją opinię. :)
Też tak uważam
Babcie mają skrzyniowe. Są na prawdę bardzo pojemne. Fakt faktem -trudniej w nich coś znaleźć bo wszystko jest na jednej "kupie". Producent daje do tego chyba 2 koszyki więc można jakoś ogarnąć. Zawsze można wszystko podpisywać - dawać karteczkę do środka. .nie jest to może najwygodniejsze rozwiązanie ale coś za coś ..
Z pewnością skrzyniowe są pojemniejsze. Niemniej znalezienie w nich czegokolwiek i wyciągnięcie, to stawia przed ich użytkownikiem sporo problemów. Niestety, jeżeli chce się mieć obszerną pojemność, to tak jak napisałeś "coś za coś". :)
P.s pomogłeś jak już ..nie zmieniaj mi płci ,proszę.. : P
Ach, rzeczywiście. Niezauważyłam i szybko odpisałam. Przepraszam, to przez roztargnienie. :)
Mam z szufladami, już ponad 20 lat /Foron/ i nie zamieniłabym na skrzyniową. Pozdrawiam !
Dziękuję Ci za opinię. Pomogłaś mi podjąć ostateczną decyzję. Napewno wybiorę szufladkową z dużą pojemnością. Pozdrawiam ! :)
witam
Fakt ofert w sklepach jest ogrom ,
ale specjalistami w tej dziedzinie bez wątpienia są :
Liebherr - niemiecka marka
Electrolux - szwedzka oraz
Whirlpool .Ja osobiście postawiłabym na te.
Z całą pewnościa najtańczy będzie Whirlpool .
Zwróć uwagę jaka jest klasa energetyczna - najlepiej jeśli będzie to A++( ale sprawdż też
faktyczne zużycie - znajduje się na euroetykiecie sprzętu albo poproś sprzedawcę .
Innym sprzętem są tzw no frost-y , niestety są rzadkością jeszcze w naszym kraju
Miłych łowów
pozdrawiam
Napewno wezmę pod uwagę te marki. Narazie jeszcze nie wiem na którą się zdecyduję. Dziękuję za cenną opinię. Pozdrawiam ! :)
Kochani Forumowicze! Chciałbym Wam przekazać, że właśnie dzisiaj otrzymałam zamrażarkę. Wybrałam skrzyniową marki Liebherr. Zamówiłam ją w sklepie internetowym. A jak się będzie sprawować, to dopiero czas pokaże.
W tym roku kupiłam lodówko -zamrażarkę tej firmy , na dzień dzisiejszy nie narzekam
Mam nadzieję, że też będę zadowolona z tej firmy.
Dopisano 11-12-09 16:24:42:
Proszę moderatorów o wykasowanie 2-ch tych samych moich wypowiedzi, bo się niepotrzebnie powieliły. Wystąpiły u mnie jakieś problemy techniczne. Bardzo dziękuję.:)Eee tam,a nie mozesz być podwójnie (właściwie potrónie) zadowolona?
Pewnie, że jestem zadowolona i to jeszcze jak. To jest moja taka pierwsza skrzyniowa zamrażarka. :)