W dniu awari wstawiłam ciasto z truskawkami, ale zniknęło.Teraz chciałam go wstawić od nowa , ale nie wchodzi zdjęcie, pokazuje niedozwolony format pliku. Jest to to samo zdjęcie które wstawiłam w dniu awari i wtedy weszło bez problemu.
Dopisano 11-06-21 15:18:06:
W profilu też mi nie wchodzi zdjęcie pokazuje że musi miec format jpg, a przecież wcześniej wstawiałam i weszło.
Parę drobiuazgów mogło zginąć - z ostatnich godzin przed awarią. Zaraz sprawdzę te zdjęcia, czemu nie wgrywają się. Na pewno w tej chili brakuje jeszcze sporej ilości zdjęć wcześniej wstawione, ale wrócą w ciągu paru godzin.
ja mam ten sam problem nie wchodzą mi zdjęcia,znknął mój przepis na" Szpinakowe naleśniki z serem"chciałam go dodać ponownie ale nie mogę wkleić zdjęcia
Mi tez w kilku przepisach zgubiły się zdjęcia a w bibliotece zdjęć nie ma ich:( Są to raczej przepisy stare, sprzed kilku miesięcy... Niektóre są za to mocno powiększone:/
W dniu awari wstawiłam ciasto z truskawkami, ale zniknęło.Teraz chciałam go wstawić od nowa , ale nie wchodzi zdjęcie, pokazuje niedozwolony format pliku. Jest to to samo zdjęcie które wstawiłam w dniu awari i wtedy weszło bez problemu.
Dopisano 11-06-21 15:18:06:
W profilu też mi nie wchodzi zdjęcie pokazuje że musi miec format jpg, a przecież wcześniej wstawiałam i weszło.Też mam ten problem. Próbowałam za pomocą IE i Mozilli, ale bez znaczenia. Wstawiam w ten sam sposób co zawsze...
Parę drobiuazgów mogło zginąć - z ostatnich godzin przed awarią.
Zaraz sprawdzę te zdjęcia, czemu nie wgrywają się.
Na pewno w tej chili brakuje jeszcze sporej ilości zdjęć wcześniej wstawione, ale wrócą w ciągu paru godzin.
Bardzo dziękuję za odpowiedź:)
Dopisano 11-06-21 15:46:15:
Już zdjęcia wchodzą , jeszcze raz dziękuję:)Dziękuję ślicznie.
ja mam ten sam problem nie wchodzą mi zdjęcia,znknął mój przepis na" Szpinakowe naleśniki z serem"chciałam go dodać ponownie ale nie mogę wkleić zdjęcia
A mi się udało wstawić zdjęcia ponownie.
Mi tez w kilku przepisach zgubiły się zdjęcia a w bibliotece zdjęć nie ma ich:( Są to raczej przepisy stare, sprzed kilku miesięcy... Niektóre są za to mocno powiększone:/
Teraz przejrzałam komentarze te wstawiene przeze mnie. Większość jest bez zdjęć, albo te zdjęcia są ogromniaste. Da sie z tym coś zrobić?
Kontynuacja w wątku http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=422994&post=422994