Mnie się wyświetlało "awaria serwera".... czy coś w tym stylu. Więc musi padło diabelstwo. Ale ogromnie się cieszę że już jesteście spowrotem. Brawa dla tych co naprawili
Witajcie ! Jak się cieszę że stronka działa, bo nie drukuję przepisów coś mi mówiło że to awaria i za niedługi czas będzie dobrze, oby tak zostało, pozdrawiam.
Co się działo,że przez tyle dni nie było mojej ulubionej stronki
No jak to co się działo, awaria była! :)
Awaria czyli co : swiatło wyłączyli , odcięli światło , ktoś wyciągnął wtyczkę , haker się pojawił czyli co ?
Awaria czyli co : swiatło wyłączyli , odcięli światło , ktoś
Włam na server był/ :)wyciągnął wtyczkę , haker się pojawił czyli co ?
Bo ty się włamałeś.
Jeśli nie haker czyli to był facet z kilofem ( żona źle gotowała z przepisów WZ )
A czy to ważne jaka awaria? ważne że już zrobione i działa:)
Bardzo ważne , nie drukuje przepisów .
Ja też byłam zaniepokojona, i zdjęcia do mego przepisu też wcieło.Ale już przepis uzupełniłam.
Ideałem byłoby dostać wiadomość, że spokojnie, wszystko mamy pod kontrolą bo to tylko AWARIA i wrócimy do sieci wkrótce
Też tak uważam .
To raczej przy takiej ilości ludzi zaglądających na forum było by trudno. Ale nie znam się na tym.
Ciekawe w jaki sposób miałaś dostać tą wiadomość skoro serwer nie działał? Też bym tak chciała ale to chyba nie wykonalne w takiej sytuacji.
Ja myślalam,że teraz jakieś słówko wyjaśnienia padnie.
Mnie się wyświetlało "awaria serwera".... czy coś w tym stylu. Więc musi padło diabelstwo. Ale ogromnie się cieszę że już jesteście spowrotem. Brawa dla tych co naprawili
Bardzo się cieszę,że stonka znowu się pojawiła!
Witajcie ! Jak się cieszę że stronka działa, bo nie drukuję przepisów coś mi mówiło że to awaria i za niedługi czas będzie dobrze, oby tak zostało, pozdrawiam.
trzy razy już edytowałam, pisałam i wciąż nie pojawia się tekst który pisałam
Teraz skorzystałam z mozili i wszedł. W IE nie ma tekstu
Wszelkie problemy proszę zgłaszać w tym wątku http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=422994&post=422994