proszę podajcie mi namiary na tanie miejscowości nad morzem , okolice Krynicy itp.a jeszcze lepiej może jakieś namiary na kwatery, będę jechała na początku sierpnia taki mam plan (świętokrzyskie) z dwoma córkami 6 i 11 lat , nie chće drogich kurortów bo mam ograniczenia finansowe proszę pomóżcie, pozdrawiam
Wyspa Sobieszowska koło Gdańska sam las i morze! Byłam tam 2 lata temu w sierpniu i uwierz na plaży było raptem parę osób .Dobra komunikacja z miastem /autobus/, parę sklepów i spokój, cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!. Co do cen to wtedy płaciłam 35 zł od osoby zakwaterowanie-domki ,2 pokoje ,łazienka, lodówka i kuchenka. Ale i tak przyjeżdżaliśmy tylko na nocleg tyle tam zwiedzania.Polecam!!!!!
proszę podajcie mi namiary na tanie miejscowości nad morzem , okolice Krynicy itp.a jeszcze lepiej może jakieś namiary na kwatery, będę jechała na początku sierpnia taki mam plan (świętokrzyskie) z dwoma córkami 6 i 11 lat , nie chće drogich kurortów bo mam ograniczenia finansowe proszę pomóżcie, pozdrawiam
http://www.nocowanie.pl/szukam_noclegu/ Poszukaj tutaj, bardzo fajna stronka.
Wyspa Sobieszowska koło Gdańska sam las i morze! Byłam tam 2 lata temu w sierpniu i uwierz na plaży było raptem parę osób .Dobra komunikacja z miastem /autobus/, parę sklepów i spokój, cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Co do cen to wtedy płaciłam 35 zł od osoby zakwaterowanie-domki ,2 pokoje ,łazienka, lodówka i kuchenka.
Ale i tak przyjeżdżaliśmy tylko na nocleg tyle tam zwiedzania.Polecam!!!!!