Witam, nie bardzo wiedziałam jaki dać tytuł. Problem mam z jednym palcem u lewej ręki. Jak zegnę palce w pięść i potem prostuję to wszystkie cztery normalnie sie zachowują a ten jeden nie. Muszę go zmusić by się wyprostował. Palec serdeczny a może tylko z nazwy , bo się nie zachowuje serdecznie. Ktoś mi powiedział, że to trzeba leczyć. Nie wiem co to za przypadłość. Macie jakieś pomysły.
Lusy, ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem, każdy się łapie różnych sposobów byle tylko do lekarza nie iśc:) Ale niektóre choroby są poważne i żadna rada tutaj nie pomoże, Twój paluszek musi obejrzec lekarz i na pewno na to coś zaradzi. Lekarzem nie jestem, ale wiesz co sobie pomyślałam ? że to może byc reumatyczne , więc tak czy inaczej bez lekarza ani rusz. Daj znac co powie lekarz i głowa do góry, będzie dobrze.
Witam, nie bardzo wiedziałam jaki dać tytuł. Problem mam z jednym palcem u lewej ręki. Jak zegnę palce w pięść i potem prostuję to wszystkie cztery normalnie sie zachowują a ten jeden nie. Muszę go zmusić by się wyprostował. Palec serdeczny a może tylko z nazwy , bo się nie zachowuje serdecznie. Ktoś mi powiedział, że to trzeba leczyć. Nie wiem co to za przypadłość. Macie jakieś pomysły.
Od kiedy to masz? Zawsze czy od jakiegoś czasu?
Ja tak czasami mam też, ale tak za bardzo się nie przejmuję. W pewnym wieku dobrze czuć, że coś sie dzieje.
Moja mama miała podobny problem i dostała zastrzyk blokada . Teraz już się sam prostuje :)
Ja mam bardzo dobry pomysł, udaj się do lekarza on Ci pomoże na pewno:)
Mam to już od około miesiąca. Chuba posłucham dobrej rady i od lekarza wizyta mnie nie minie. Dzięki
Lusy, ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem, każdy się łapie różnych sposobów byle tylko do lekarza nie iśc:) Ale niektóre choroby są poważne i żadna rada tutaj nie pomoże, Twój paluszek musi obejrzec lekarz i na pewno na to coś zaradzi.
Lekarzem nie jestem, ale wiesz co sobie pomyślałam ? że to może byc reumatyczne , więc tak czy inaczej bez lekarza ani rusz.
Daj znac co powie lekarz i głowa do góry, będzie dobrze.