Witam kochani może ktoś może mi pomóc nie mam firefoxa kiedy otwieram przeglądarkę mam białą stronę od kilku dni do internetu muszę dostawać się przez google chrome a w firefoxie mam pokodowane hasła ( tak to jest jak się nie pamięta albo gdzieś nie zapisuje) problem się pojawił kiedy uaktualniłam na 5.0 jestem komputerowym laikiem a do serwisu narazie mi nie po drodze pomożecie? proszę smutny qurczak
Wczoraj miałam to samo.Odinstalowałam firefoxa.Zainstalowałam na nowo.Myślałam że cała historia zniknie i moje pokodowane hasła,ale wszystko pozostało bez zmian.
Piątki nie uaktualniałam, bo mam niekompatybilne dodatki (m,in. gesty myszą). Ale spróbuj zajrzeć tutaj : Narzędzia ---Opcje---Bezpieczeństwo---Zapamiętane hasła. Może pomoże. Pozdrowienia P.
Witam kochani
może ktoś może mi pomóc
nie mam firefoxa
kiedy otwieram przeglądarkę mam białą stronę od kilku dni
do internetu muszę dostawać się przez google chrome a w firefoxie mam pokodowane hasła ( tak to jest jak się nie pamięta albo gdzieś nie zapisuje)
problem się pojawił kiedy uaktualniłam na 5.0
jestem komputerowym laikiem a do serwisu narazie mi nie po drodze
pomożecie?
proszę
smutny qurczak
adres www.google.pl poprawnie wpisany ?
Narzędzia=>>Opcje=>>Ogólne=>> Strona startowa - proszę wpisać www.google.pl =>> OK , zamknąć i otworzyć jeszcze raz przeglądarkę..
Wczoraj miałam to samo.Odinstalowałam firefoxa.Zainstalowałam na nowo.Myślałam że cała historia zniknie i moje pokodowane hasła,ale wszystko pozostało bez zmian.
Piątki nie uaktualniałam, bo mam niekompatybilne dodatki (m,in. gesty myszą).
Ale spróbuj zajrzeć tutaj :
Narzędzia ---Opcje---Bezpieczeństwo---Zapamiętane hasła.
Może pomoże. Pozdrowienia P.
Ja też z niej korzystam, a wczoraj zaakceptowałam aktualizację...