Forum

Gawędy o jedzeniu

Ponawiam moją prośbę!!!

• Autor: mamusia_muminka Data: 2011-07-19 09:46:50

Witajcie! Mam zamiar wyjechać z mężem i synem na Mazury (rodzina zaprosiła nas na jacht). Co mogę zabrać do jdzenia, żeby nie zniszczyło się w czasie podróży no i oczywiście zostało do pałaszowania na jeziorze. Nie chcę również nadużywać budżetu rodziny. Będzie nas w sumie 5 osób dorosłych. Czekam na wszelkie sugestie. Pozdrawiam cieplutko Mariola

• Autor: rs1107 Data: 2011-07-19 09:59:05

nie wiem skąd jedziesz na Mazury, czyli jaka będzie długa droga. Ja jak wyjeżdżam z rodziną, a jest nas zawsze około 7 osób to mam gotowe (zamrożone) schabowe, mielone. Zanim dotrę na miejsce to jedzonko przeważnie się do końca nie rozmrozi. Zabieram zawsze jako przekąskę do wódeczki ryby w zalewie octowej, tak samo robię malutkie klopsiki w zalewie. Smaże ser. zabieram placek drożdzowy lub kruchy. Takie tam jedzonko ... proste, zawsze się sprawdza.  

Pozdrawiam Hania

• Autor: makusia Data: 2011-07-19 10:53:28

Wczoraj założyłaś wątek, poczekaj cierpliwie na odpowiedzi, nie ma konieczności zakładania codziennie takich samych. Ten zamykam, podaję link do poprzedniego http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=425043&post=425043

Przejdź do pełnej wersji serwisu