Forum

Pomysł czy Problem?

Prośba do moderatorów a szczególnie do Pampasa

• Autor: reniapos Data: 2011-07-22 19:18:15

Proszę o usuniecie profilu mojej córki. Nazwa użytkownika sokowirówka. Pisalam, prosilam na pw i nie spelniono mojej prośby.Ponawiam swoją prośbę na forum. Może będzie jakaś reakcja! Córka zapomniala haslo do profilu. adres e-mail usunęla. Ot mlodzieńcza nieodpowiedzialność i  nieprzemyślane decyzje.Moderatorzy udeżcie w dzwon, aby Pampas jednym kliknięciem zrobil to, o co proszę.Renata

• Autor: Wkn Data: 2011-07-22 19:24:02

Reniu, Twoją prośbę przekazałam Pampasowi natychmiast po otrzymaniu od Ciebie wiadomości. Jest mi bardzo przykro, że nie zareagował, ale o ile dobrze pamiętam, prosiłam też, żebyś dała mi znać, jeśli konta nie usunie, aby, mogła ponownie reagować.

pozdrawiam i przepraszam

• Autor: Wkn Data: 2011-07-22 19:28:59

Już otrzymałam informację od Pampasa. Po otrzymaniu przekazanej ode mnie prośby przesłał Ci dokładne instrukcje, jak usunąć konto - podobno w ogóle nie została wykonana przez Was żadna próba usunięcia konta.

• Autor: reniapos Data: 2011-07-22 19:31:56

Nie otrzymalam żadnej instrukcji poza jedną wiadomoscią na pw.

• Autor: reniapos Data: 2011-07-22 19:29:39

Droga Wkn.! Pampas zareagowal tylko raz. Napisalam mu na pw. o co mi chodzi. Odpisal za jakis czas z pytaniem jakie haslo i adres ma zmienić. Ja odpisalam i ........cisza do dzisiaj. Dziękuje Wkn za zainteresowanie

• Autor: Wkn Data: 2011-07-22 19:34:47

Reniu, podobno Pampas tej odpowiedzi od Ciebie nie otrzymał (albo przeoczył, ponieważ otrzymuje dość pokaźne ilości listów) - szkoda, że nie przypominałaś się - Internet rzeczą zawodną niestety jest.

Podaj mi proszę na PW lub maila link do strony Twojej córki na WuŻecie oraz podaj jakie ma być nowe hasło, z pomocą którego będzie się mogła zalogować i skasować konto.  Odpiszę jeszcze dziś wieczorem, że wszystko gotowe, dobrze?

• Autor: reniapos Data: 2011-07-22 19:44:38

Chyba nie doszła ta wiadomość. Niema daty dostarczenia,ale jak to sie stalo? Złośliwość przedmitów martwych chyba hihihi. Juz piszę na pw.

Przejdź do pełnej wersji serwisu