Strona dzisiaj co chwile się wyłącza na parę minut i włącza.. i tak w kółko - co się dzieje z WŻ ?
Dopisano 11-07-28 18:07:21:
U mnie to samo.
Dziś nie działało mi WZ
U mnie to było wczoraj przez dosłowną chwileczkę, może minuta. Potem się włączyło i cały czas grało jak należy ;)
Dzisiaj znowu dzieje się tak samo! można przy tym się nieźle irytować!
Mam to samo :)
Ja rowniez.
Problem zgłosiłam wczoraj Pampasowi , niestety musimy poczekać, nie ma go na razie.
Mi na szczęście nic się dzisiaj nie działo, zobacze jak to dalej będzie wyglądało
Znowu nie działało. Chyba z 10 minut.
U mnie też się wiesza.
co chwile nie ma wż:(
a my uzależnieni :(
prosze cos z tym zrobic, bo z Kuchacikiem nerwowo nie wytrzymamy :(
Wywala równo, nie wiem czy przeciag czy co?
Przed chwilą strona nie działała mi. Nie dało się wejść.
Czy łaskawie można wiedzieć co się dzieje ? ? ?
Dzisiaj to jest przegięcie! Wywala z chata i z WŻ co 5 minut i tak w kółko cały dzień!
Do tego użytkownik Fiddle prawie wcale nie może się dzisiaj zalogować!
Co się dzieje z tą stronę ? Czy ktoś może to wyjaśnić? ? ?
Też chciałabym wiedzieć, jest to irytujące!!
Dokladnie. Dzis wz nie działało mi 5-6 godzin. Nic sie nie dalo zrobic. Usunelam cookies,odświeżałam,resetowałam kompa.Nic nie działa.Irytuje mnie to!
Ja sie równiez dopisuję strona mi sie nie wbija bbaaardzo często a i wywala mnie z chata non stop :)
Znowu nie mogłam wejść na stronę.
Dopisano 11-07-27 13:14:55:
Dopisano 11-07-27 14:16:36:
Dopisano 11-07-27 15:33:53:
Dopisano 11-07-28 18:08:52:
To strasznie wkurzające i irytujace!Dziś mi nie działało chyba z dziesięć razy. Co chwilę się włącza i wyłącza!!!
dwudziesty stipień zasilania:)
Na IE wczoraj praktycznie wcale nie mogłam się zalogować.
Na chrome wchodzę, ale ciągle z chatu wyrzuca.
Dopisano 11-07-28 18:29:20:
Przez Google chrome nie da się wejść. Weszłam przez operę ale ciężko chodzi. Beznadziejnie
Jeszcze troszkę cierpliwości, w poniedziałek Pampas będzie zmieniał ustawienia na serwerach, przerzucał dane i regulował ruch na stronie.
To jakieś utrudnienia podczas tych prac się szykują? Jeśli tak to chciała bym wiedzieć kiedy by nie wychodzić z siebie.
Nie, gorzej nie będzie, może być tylko lepiej. Czkawka związana z przeciążeniem wynikała z konieczności przerzucenia całego ruchu na stary serwer podczas, gdy drugi był w diagnostyce.
Strona dzisiaj co chwile się wyłącza na parę minut i włącza.. i tak w kółko - co się dzieje z WŻ ?
Dopisano 11-07-28 18:07:21:
Dzisiaj nie działało całe popołudnie!U mnie to samo.
Dziś nie działało mi WZ
U mnie to było wczoraj przez dosłowną chwileczkę, może minuta. Potem się włączyło i cały czas grało jak należy ;)
Dzisiaj znowu dzieje się tak samo! można przy tym się nieźle irytować!
Mam to samo :)
Ja rowniez.
Problem zgłosiłam wczoraj Pampasowi , niestety musimy poczekać, nie ma go na razie.
Mi na szczęście nic się dzisiaj nie działo, zobacze jak to dalej będzie wyglądało
Znowu nie działało. Chyba z 10 minut.
U mnie też się wiesza.
co chwile nie ma wż:(
a my uzależnieni :(
prosze cos z tym zrobic, bo z Kuchacikiem nerwowo nie wytrzymamy :(
Wywala równo, nie wiem czy przeciag czy co?
Przed chwilą strona nie działała mi. Nie dało się wejść.
Czy łaskawie można wiedzieć co się dzieje ? ? ?
Dzisiaj to jest przegięcie! Wywala z chata i z WŻ co 5 minut i tak w kółko cały dzień!
Do tego użytkownik Fiddle prawie wcale nie może się dzisiaj zalogować!
Co się dzieje z tą stronę ? Czy ktoś może to wyjaśnić? ? ?
Też chciałabym wiedzieć, jest to irytujące!!
Dokladnie. Dzis wz nie działało mi 5-6 godzin. Nic sie nie dalo zrobic. Usunelam cookies,odświeżałam,resetowałam kompa.Nic nie działa.Irytuje mnie to!
Ja sie równiez dopisuję strona mi sie nie wbija bbaaardzo często a i wywala mnie z chata non stop :)
Znowu nie mogłam wejść na stronę.
Dopisano 11-07-27 13:14:55:
Znowu WZ nie działało.Dopisano 11-07-27 14:16:36:
Znowu nie działałoDopisano 11-07-27 15:33:53:
i znowuDopisano 11-07-28 18:08:52:
Dziś pół dnia nie działało.To strasznie wkurzające i irytujace!
Dziś mi nie działało chyba z dziesięć razy. Co chwilę się włącza i wyłącza!!!
dwudziesty stipień zasilania:)
Na IE wczoraj praktycznie wcale nie mogłam się zalogować.
Na chrome wchodzę, ale ciągle z chatu wyrzuca.
Dopisano 11-07-28 18:29:20:
Od 10 nie mogłam wejść na WuŻet.Przez Google chrome nie da się wejść. Weszłam przez operę ale ciężko chodzi. Beznadziejnie
Jeszcze troszkę cierpliwości, w poniedziałek Pampas będzie zmieniał ustawienia na serwerach, przerzucał dane i regulował ruch na stronie.
To jakieś utrudnienia podczas tych prac się szykują? Jeśli tak to chciała bym wiedzieć kiedy by nie wychodzić z siebie.
Nie, gorzej nie będzie, może być tylko lepiej. Czkawka związana z przeciążeniem wynikała z konieczności przerzucenia całego ruchu na stary serwer podczas, gdy drugi był w diagnostyce.