Forum

Galeria

Lofoty

• Autor: spajdermen Data: 2011-07-31 08:56:41

Lofoty to archipelag wysp na północy Norwegii, jeśli ktoś chce zwiedzać ten piękny kraj to lofoty są tym miejscem którego nie powinno się pomijać planując podróż po Norwegii.

Wyruszamy z Bodø do Moskenes o godzinie 6.00 co prawda ja na przystani byłem już o 4 00 gdyż otej porze roku można nie dostać miejsca na promie , więc lepiej do kolejki ustawić się trochę wcześniej. Po czterech godzinach dopływamy do Moskenes, pogoda jest przepiękna ukazują,się nam powoli góry. Zaczynamy od miejscowości Å ( O ) na początek muzeum dorsza. ale co ja będę pisał sami zobaczcie.

• Autor: Wkn Data: 2011-07-31 09:17:00

Ojojoj, moja relacja z wizyty w Łebie trochę zawstydziła dostrzegłszy te widoki. Coś mi się zdaje, że będę do tego wątku wracała często, żeby sobie chociaż przez ekran monitora pozerkać.

• Autor: Krystyna911 Data: 2011-07-31 09:19:02

zawsze z ogromną przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia. Widoki aż zapierają dech w piersiach. Słów mi brakuje aby okazac swój zachwyt. Mogę sobie tylko pomarzyc aby byc tam gdzie Ty i obejrzec na żywo. Pozostaje mi tylko podziwac widoki na Twoich zdjęciach

• Autor: heiworth Data: 2011-07-31 09:22:08

Jedno słowo .......pięknie ....!

• Autor: makusia Data: 2011-07-31 10:01:53

Coś pięknego..... nie można oczu oderwać....cudne widoki, może kiedyś będzie mi dane ujrzeć je na własne oczy;)

• Autor: spajdermen Data: 2011-07-31 10:23:41

Bardzo się cieszę że zdjecia się Wam podobają,  warto mieć marzenia, aby poźniej się spełniały, kiedy widzę te góry ocean i zawsze powtarzam ,, warto żyć,,

• Autor: 3majsiemaja Data: 2011-08-03 10:57:57

Niesamowite widoki, klimatyczne, piękne, jakie kolory!!!!!!

Cieszą oczy, ale trochę też żal, sama chciałabym zobaczyć te cudne miejsca.....

• Autor: Shanna Data: 2011-08-03 21:21:31

O ja cie krece. Jakie widoki. A na przedostatnim zdjeciu to ten stateczek na ktory taka kolejka??? :P

• Autor: megi65 Data: 2011-08-06 22:16:37

Łoooooo jak piknie .... ! Dopiero dzisiaj zuważyłam .... Przeczytałam pierwotnie . '' Lofty '' i byłam na ''cuś '' innego przygotowana ...! Zdjecia superaśn , słysze i czuje smak ...ciszy .. ! Ech Jasiu Ty Szczęściarzu !

Przejdź do pełnej wersji serwisu