Jest to koleżanka taka z pracy nie za bliska, skromna i nie rozrzutna. Jest po amputacji piersi,także siłownia itp niestety. Ale dziękuje za podpowiedzi:)
Zawsze odnoszę wrażenie, że te wszystkie karty podarunkowe to takie subtelniejsze : weź pieniądze, bo nie znam cię na tyle/ nie chce mi się/ nie mam czasu zastanawiać się nad prezentem dla ciebie. O ile oczywiście nie mamy do czynienia z nastolatkiem (ta grupa szczególnie cieszy się z gotówki).
Miałam zimą taką imprezę u koleżanki. Dogadałyśmy się w kilka i razem kupiłyśmy jej taką fontannę pokojową (nawilżacz), śliczny, jest kamień opleciony roślinami (sztucznymi ale wyglądają ślicznie) i po tym kamieniu płynie woda. Oczywiście podłaczane do gniazdka. Prezent bardzo się spodobał i wiem że stoi w jej pokoju i nawilża powietrze, oczywiście zimową porą.
A może kup bon prezentowy, na przykład do Rossmana czy innego sklepu. Mozecie sie nawet w kilka osób złozyć żeby była większa wartość wtedy koleżanka sobie kupi coś co jej sie spodoba.
jest to okrągły jubileusz warto więc pomyśleć o prezencie typu pamiatka czyli jakaś fajna ksiązka typu album lub z aforyzmami mój mąż dostał jedną taką właśnie na jesień życia są tam fajne kojące teksty, a dwóm koleżankom na 50 kupiliśmy taką potrójna drewnianą skrzynkę na wino dwie butelki dobrego wina a pośredku kieliszek z wygrawerowaną datą i wierszykiem,
no chyba ze to Twoja dobra przyjaciółka i zna się na żartach to wiklinowy koszyk pełen kolorowych włóczek, druty, okulary i kapcie - jakby to było tylko to co jej pozostało - ale to tylko w podanym wcześniej założeniu
Ja bym kupiła coś trwałego , praktycznego i niekoniecznie drogiego,
Jakiś ciekawy poradnik o interesujacej ją tematyce
inrtygujący metalowy wazonik z dedykacją lub ciekawym mottem życiowym
Przewodnik turystyczny o regionie, który ją interesuje
ładną filiżankę,
lub jeśli to ma być prezent grupowy to serwis do kawy w jej guście
książkę jej ulubionego autora
w sumie w prezentach chodzi o to żeby okazać danej osobie ,że ją znamy i jest dla nas bliska. A dawanie bonów , kuponów, czy pieniędzy to dobre dla mlodzieży raczej. Wcale nie jest ważna suma pieniędzy jaką przeznaczamy na prezent.
Witam wszystkich:)
Mam zaproszenie do koleżanki z pracy na 50-te urodziny. Proszę o "pomysła"co kupić.Z góry dziękuje i pozdrawiam.:)
Ja tam expertem nie jestem Nie wiem tez jak blisko jestes z ta koleżanka i ile chcialabys przeznaczyc na prezent
Jesli lubi bizuterie kupilabym jej jakas wisiorek, kolczyki albo bransoletkę
Jakąś wodę toaletowąi do tego cos pamiętnego z 50 kubek z dedykacja albo cos podobnego
Ja bym sie cieszyła z takiego prezentu
Karnecik na ... siłownie lub do kina ..
Ruchu nigdy nie za wiele i ... dobrego filmu ..
Przynajmniej jak ja dobije tych lat , bedzie mnie to cieszyć ..::))
Jest to koleżanka taka z pracy nie za bliska, skromna i nie rozrzutna. Jest po amputacji piersi,także siłownia itp niestety. Ale dziękuje za podpowiedzi:)
Zależy co koleżanka lubi może ozdoby do domu np. serwetki , bibeloty , jeśli lubi czytać możesz kupić książkę ,jeśli gotuje coś fajnego do kuchni .
moze kup w jakims sklepie gift card(wiem,ze sa w Polsce) -wtedy sama kolezanka sobie wybierze prezent :) do tego ladna kartke urodzinowa :)
Zawsze odnoszę wrażenie, że te wszystkie karty podarunkowe to takie subtelniejsze : weź pieniądze, bo nie znam cię na tyle/ nie chce mi się/ nie mam czasu zastanawiać się nad prezentem dla ciebie. O ile oczywiście nie mamy do czynienia z nastolatkiem (ta grupa szczególnie cieszy się z gotówki).
Miałam zimą taką imprezę u koleżanki. Dogadałyśmy się w kilka i razem kupiłyśmy jej taką fontannę pokojową (nawilżacz), śliczny, jest kamień opleciony roślinami (sztucznymi ale wyglądają ślicznie) i po tym kamieniu płynie woda. Oczywiście podłaczane do gniazdka. Prezent bardzo się spodobał i wiem że stoi w jej pokoju i nawilża powietrze, oczywiście zimową porą.
A może kup bon prezentowy, na przykład do Rossmana czy innego sklepu. Mozecie sie nawet w kilka osób złozyć żeby była większa wartość wtedy koleżanka sobie kupi coś co jej sie spodoba.
Dziękuje wszystkim za podpowiedz. Odkryłam super portal pt Wielkie żarcie :) pozdrawiam
Ja bym zrobiła kubek z jej wizerunkiem na nim i jeszcze z jakąś dedykacją..Miała by pamiątkę.
A może album na zdjęcia? Albo bon na wywołanie zdjęć - zazwyczaj na takie rzeczy szkoda pieniędzy (przynajmniej osobom z mojego otoczenia)...
jest to okrągły jubileusz warto więc pomyśleć o prezencie typu pamiatka czyli jakaś fajna ksiązka typu album lub z aforyzmami mój mąż dostał jedną taką właśnie na jesień życia są tam fajne kojące teksty, a dwóm koleżankom na 50 kupiliśmy taką potrójna drewnianą skrzynkę na wino dwie butelki dobrego wina a pośredku kieliszek z wygrawerowaną datą i wierszykiem,
no chyba ze to Twoja dobra przyjaciółka i zna się na żartach to wiklinowy koszyk pełen kolorowych włóczek, druty, okulary i kapcie - jakby to było tylko to co jej pozostało - ale to tylko w podanym wcześniej założeniu
Ja bym kupiła coś trwałego , praktycznego i niekoniecznie drogiego,
Jakiś ciekawy poradnik o interesujacej ją tematyce
inrtygujący metalowy wazonik z dedykacją lub ciekawym mottem życiowym
Przewodnik turystyczny o regionie, który ją interesuje
ładną filiżankę,
lub jeśli to ma być prezent grupowy to serwis do kawy w jej guście
książkę jej ulubionego autora
w sumie w prezentach chodzi o to żeby okazać danej osobie ,że ją znamy i jest dla nas bliska. A dawanie bonów , kuponów, czy pieniędzy to dobre dla mlodzieży raczej. Wcale nie jest ważna suma pieniędzy jaką przeznaczamy na prezent.