Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Urodziny 50-te.

• Autor: lusi65 Data: 2011-08-11 09:01:09

Witam wszystkich:)

Mam zaproszenie do koleżanki z pracy na 50-te urodziny. Proszę o "pomysła"co kupić.Z góry dziękuje i pozdrawiam.:)

• Autor: Cletti Data: 2011-08-11 09:12:09

Ja tam expertem nie jestem Nie wiem tez jak blisko jestes z ta koleżanka i ile chcialabys przeznaczyc na  prezent

Jesli lubi bizuterie  kupilabym jej jakas wisiorek, kolczyki albo bransoletkę

Jakąś wodę toaletowąi do tego cos pamiętnego z 50 kubek z dedykacja albo cos podobnego

Ja bym sie cieszyła z takiego prezentu

• Autor: megi65 Data: 2011-08-11 09:17:38

Karnecik na ... siłownie lub do kina ..

Ruchu nigdy nie za wiele i ... dobrego filmu ..

Przynajmniej jak ja dobije tych lat , bedzie mnie to cieszyć ..::))

• Autor: lusi65 Data: 2011-08-11 10:04:59

Jest to koleżanka taka z pracy nie za bliska, skromna i nie rozrzutna. Jest po amputacji piersi,także siłownia itp niestety. Ale dziękuje za podpowiedzi:)

• Autor: alicja_bt Data: 2011-08-11 10:05:46

Zależy co koleżanka lubi może ozdoby do domu np. serwetki , bibeloty , jeśli lubi czytać możesz kupić książkę  ,jeśli gotuje coś fajnego do kuchni .

• Autor: madziorek Data: 2011-08-11 10:06:11

moze kup w jakims sklepie gift card(wiem,ze sa w Polsce) -wtedy sama kolezanka sobie wybierze prezent :) do tego ladna kartke urodzinowa :)

• Autor: darai Data: 2011-08-11 13:43:36

Zawsze odnoszę wrażenie, że te wszystkie karty podarunkowe to takie subtelniejsze : weź pieniądze, bo nie znam cię na tyle/ nie chce mi się/ nie mam czasu zastanawiać się nad prezentem dla ciebie. O ile oczywiście nie mamy do czynienia z nastolatkiem (ta grupa szczególnie cieszy się z gotówki).

• Autor: renataz36 Data: 2011-08-11 12:13:30

Miałam zimą taką imprezę u koleżanki. Dogadałyśmy się w kilka i razem kupiłyśmy jej taką fontannę pokojową (nawilżacz), śliczny, jest kamień opleciony roślinami (sztucznymi ale wyglądają ślicznie) i po tym kamieniu płynie woda. Oczywiście podłaczane do gniazdka. Prezent bardzo się spodobał i wiem że stoi w jej pokoju i nawilża powietrze, oczywiście zimową porą.

• Autor: w jesiennym stroju Data: 2011-08-11 12:53:34

A może kup bon prezentowy, na przykład do Rossmana czy innego sklepu. Mozecie sie nawet w kilka osób złozyć żeby była większa wartość wtedy koleżanka sobie kupi coś co jej sie spodoba.

• Autor: lusi65 Data: 2011-08-11 13:56:22

Dziękuje wszystkim za podpowiedz. Odkryłam super portal pt Wielkie żarcie :) pozdrawiam

• Autor: Scooby Data: 2011-08-11 20:05:30

Ja bym zrobiła  kubek z jej wizerunkiem na nim i jeszcze z jakąś dedykacją..Miała by pamiątkę.

• Autor: casalinga_ Data: 2011-08-11 20:22:50

A może album na zdjęcia? Albo bon na wywołanie zdjęć - zazwyczaj na takie rzeczy szkoda pieniędzy (przynajmniej osobom z mojego otoczenia)...

• Autor: anqe Data: 2011-08-15 21:22:35

jest to okrągły jubileusz warto więc pomyśleć o prezencie typu pamiatka czyli jakaś fajna ksiązka typu album lub z aforyzmami mój mąż dostał jedną taką właśnie na jesień życia są tam fajne kojące teksty, a dwóm koleżankom na 50 kupiliśmy taką potrójna drewnianą skrzynkę na wino dwie butelki dobrego wina a pośredku kieliszek z wygrawerowaną datą i wierszykiem,

no chyba ze to Twoja dobra przyjaciółka i zna się na żartach to wiklinowy koszyk pełen kolorowych włóczek, druty, okulary i kapcie - jakby to było tylko to co jej pozostało - ale to tylko w podanym wcześniej założeniu   

• Autor: Laugasel Data: 2011-08-16 10:57:26

Ja bym kupiła coś trwałego , praktycznego i niekoniecznie drogiego,

Jakiś ciekawy poradnik o interesujacej ją tematyce

inrtygujący metalowy wazonik z dedykacją  lub ciekawym mottem życiowym

Przewodnik turystyczny o  regionie, który ją interesuje

ładną filiżankę,

lub jeśli to ma być prezent grupowy to serwis do kawy w jej guście

książkę jej ulubionego autora

w sumie w prezentach chodzi o to żeby okazać danej osobie ,że ją znamy i jest dla nas bliska. A dawanie bonów , kuponów, czy pieniędzy to dobre dla mlodzieży raczej. Wcale nie jest ważna suma pieniędzy jaką przeznaczamy na prezent.

Przejdź do pełnej wersji serwisu