Pyszotka111 widze ze jestes cpecem od tortów wiec Ciebie sie poradze.Czy zrobienie zdobienia tortu kremem z kremowki ubitej z zelatyna to dobry pomysł?
Czy lepiej krem na margarynie?
Bo wydaje mi sie ze z kremowki lepiej bedzie robic wzorki szpryca ...
Robiłam na probe torcic i szpryca wyciskałam wzorki kremem z margaryny ale niektóre zawijasy nie wychodziły takie jak bym chciała :(
Jezeli to ma byc caly torcik ze śmietanki to oczywiscie ze tak chyba ze ozdoby beda z masy cukrowej to wtedy lepiej krem na bazie masla przed zdobieniem szpryca takim kremem lepiej jest go dobrze schlodzic.pozdrawiam
dziewczyny podpowiedzcie jak Wy to robicie, że te torty są takie ładne? Mi się zwija ta masa cukrowa na górze i nie wychodzi taki ładny, gładki tylko zmarszczki... :( czy dodać do masy więcej margaryny czy jak? podpowiedzcie bo muszę zrobic torta na wesele w przyszłym miesiącu...
Cuda a ak ja ostatni na torcie z smietany to gdy połozyłam roze(z białak i pudru) to zaczeły sie topic cz ty wierzch pokrywasz czms innym bo wyglada jak smietana a dekoracja slicznie sie trzyma.
Cudowny ;)
piękny:) gratuluje :)
Śliczny :)) Ozdoby to masa cukrowa?
tak wszystko prucz pary mlodej to masa
Wow!!! Prześliczny....gratuluję talentu:)
super :)
Dekoracja super ..a mnie zawsze intersują kremy ? Jakie mają smaki torty ?
Ten był trzy smakowy czekoladowo-wiśniowy z wiśniami maczanymi w spirytusie waniliowo-jagodowy z jagodami i śmietankowo brzoskwiniowy z brzoskwiniami.
piękne kwiaty, aż szkoda kroić
no to jak wam ten sie podoba to dodam jeszcze taki :)
Również cudowny ;)
Masz talent i widać że robisz to z sercem. Gratuluje.
Dziekuje za mile slowa kocham to robic i niewiem czy mi sie to kiedys znudzi:)
Mam nadzieje że ci się nie znudzi , nie można marnować takiego talentu
Następne "cudeńko" ..piękny:)
Pyszotka111 widze ze jestes cpecem od tortów wiec Ciebie sie poradze.Czy zrobienie zdobienia tortu kremem z kremowki ubitej z zelatyna to dobry pomysł?
Czy lepiej krem na margarynie?
Bo wydaje mi sie ze z kremowki lepiej bedzie robic wzorki szpryca ...
Robiłam na probe torcic i szpryca wyciskałam wzorki kremem z margaryny ale niektóre zawijasy nie wychodziły takie jak bym chciała :(
Jezeli to ma byc caly torcik ze śmietanki to oczywiscie ze tak chyba ze ozdoby beda z masy cukrowej to wtedy lepiej krem na bazie masla przed zdobieniem szpryca takim kremem lepiej jest go dobrze schlodzic.pozdrawiam
dziewczyny podpowiedzcie jak Wy to robicie, że te torty są takie ładne? Mi się zwija ta masa cukrowa na górze i nie wychodzi taki ładny, gładki tylko zmarszczki... :( czy dodać do masy więcej margaryny czy jak? podpowiedzcie bo muszę zrobic torta na wesele w przyszłym miesiącu...
Ja ta mase robie bez margaryny dodaje zamiast niej gume celulozowa (cmc) mozna ja dostac na tortowni
http://www.tortownia.pl/sklep,850,71,Squires_Kitchen,CMC_guma_celulozowa_w_torebce.html
Śliczne torcika,a te kwiatki i motylki przecudne :)
i taka sobie żabka:)
Żab nie cierpię.... ale ta jest słodziutka;)))
Taką żabke to można nawet pocałować , chyba w nic się nie zmieni
świetna ,strasznie duzy tort
Do tej pory byłam fanką tortu misia. Ale żabka też znalazła miejsce w roli idola. Ja bym prosiła także o inne ujęcie tej bestyjki z różą w pyszczku.
tylko takie mam ujecie na szybko robione ,bardzo sie ciesze ze torcik sie podoba
Ja uwielbiam wesołe torty i z pomysłem!! A skąd miałaś inspirację?
To akurat było życzenie dziewczyny ktora zamówila torcik
Nastepne:)
Kapitalne:)))))))))
Niesamowite!!!jestem pod wrażeniem,cuuudowne:)
I jak moze być :)
Ja "pierdziu"!!!! Cuda:)
Dziękuję makusiu
chociaż ostatnio preferuję 12-paki....Twój trójpak jest prześliczny:):):)
Musiałam się bardziej przyjrzeć ,że zauważyć śliczne białe zdobienia. Każdy tort twój jst bajkowy.
Dziękuję wszystkim pięknie za mile komentaze i ciesze sie bardzo ze moje torciki sie podobaja
Śliczna i niesamowita ta żabka :)))
Matko!!!!! Jaka piękna!!!! Jak ją zrobiłaś??
A co ja tam się będę rozpisywać, sama nie umiem, ale za to doceniam Ciebie. Super
Nastepny weselny :) niestety nie jestem fotografem i te moje zdięcia sa kiepskiej jakości
Romantyczne i śliczne!!!
Tort świetny ..jak wszystkie z resztą.
Wspaniałe:)
Dziekuje
Twoje torciki są rewelacyjne masz talent tylko pozazdrościć
Dziękuje Bordzo mnie to cieszy jak ktos docenia moja pasje
A TO DLA MIŁOŚNIKA PILKI RĘCZNEJ
Szczęściarz Filip!!!
Kapitalny))
Sliczny, taki delikatny, równiurki, czyściutki!!!
No to jeszcze takie dwa:)
Pełen podziw wczucia smaku i pomysłów!!
Ciekawa jestem co kryją w środku?
Dziękuje bardzo a co do środka to same słodkości :)
ten na 80-tke cudny
Dziękuje a ten jak się podoba:)
Świetny... jak ja Ci zazdroszczę talentu:)
Nie ma czego zazdrościć są lepsi ode mnie ale dziękuje i pozdrawiam
Śliczny !
Pyszotko sama robisz masę?
Tak z przepisu dorotax tylko zamiast margaryny daje gume celulozową
A to wszystko z ostatniego wikendu
Śliczne:)
Moi chłopcy są zachwycani tortem z ninja lego.!!!
Przepiękny!!!!!;)
Cuda a ak ja ostatni na torcie z smietany to gdy połozyłam roze(z białak i pudru) to zaczeły sie topic cz ty wierzch pokrywasz czms innym bo wyglada jak smietana a dekoracja slicznie sie trzyma.
Dawno tu nie zaglądałam wiec dopiero teraz odpisuje dekoracje kłade na gotowy krem
Przepiękne i takie dopracowane.
nooooo.siem rozbrykałaś po prostu:) śliczne:)
Ale czy to krem z e smietany i i te cuda dekoracje marcepanowe sa
nie to jest gotowy krem dr.oetkera
A.... dzieki za odpowiedz.