1. Jak wykonać kostki lodu? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. Papier toaletowy - czy rolka wyrasta na uchwytach? Dyskusja. 3. Różnice pomiędzy koszem na pranie a podłogą. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. Naczynia i sztućce: czy lewitują, samodzielnie kierując się do zlewu? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. Zapamiętywanie ważnych dat i powiadamianie w wypadku spóźnienia Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.
6. Pilot do telewizora - utrata pilota Linia pomocy i grupy wsparcia.
7. Nauka odnajdywania rzeczy Otwarte forum tematyczne - strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
Dzień drugi
1. Puste kartony i butelki - lodówka czy kosz? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne 2. Zdrowie - przynoszenie jej kwiatów nie jest groźne dla zdrowia Prezentacja Powerpoint. 3. Prawdziwi mężczyźni pytają o kierunek, kiedy się zgubią. Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi? Gra na symulatorze. 5. Dorosłe życie - podstawowe różnice pomiędzy twoją matką a twoją partnerką Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. Jak być idealnym partnerem na zakupach Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. Techniki przeżycia - jak żyć, będąc cały czas w błędzie? Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. Choinka - czy musi stać do Wielkanocy? Telekonferencja z udziałem świętego Mikołaja.
Dzięki za kurs ,mojemu panu się przyda - ostatnio przestał opowiadać jak wojsku pięknie przyszywał guziki ścielił łóżko - będzie okazja przypomnieć niektóre zapomniane umiejętności
Swietne. Kilka punktow po prostu idealnych dla mojedo slubnego;) np.:Roznice miedzy podloga a koszem do prania - choc przyznam, ze tu poczynil juz duze postepy:))))))
Zakres tematyczny
Dzień pierwszy
1. Jak wykonać kostki lodu?
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.
2. Papier toaletowy - czy rolka wyrasta na uchwytach?
Dyskusja.
3. Różnice pomiędzy koszem na pranie a podłogą.
Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. Naczynia i sztućce: czy lewitują, samodzielnie kierując się do zlewu?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. Zapamiętywanie ważnych dat i powiadamianie w wypadku spóźnienia
Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.
6. Pilot do telewizora - utrata pilota
Linia pomocy i grupy wsparcia.
7. Nauka odnajdywania rzeczy
Otwarte forum tematyczne - strategia szukania we właściwych miejscach a
przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
Dzień drugi
1. Puste kartony i butelki - lodówka czy kosz?
Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne
2. Zdrowie - przynoszenie jej kwiatów nie jest groźne dla zdrowia
Prezentacja Powerpoint.
3. Prawdziwi mężczyźni pytają o kierunek, kiedy się zgubią.
Wspomnienia tych, którzy przeżyli.
4. Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi?
Gra na symulatorze.
5. Dorosłe życie - podstawowe różnice pomiędzy twoją matką a twoją
partnerką
Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.
6. Jak być idealnym partnerem na zakupach
Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. Techniki przeżycia - jak żyć, będąc cały czas w błędzie?
Dostępni indywidualni psychoterapeuci.
8. Choinka - czy musi stać do Wielkanocy?
Telekonferencja z udziałem świętego Mikołaja.
hahahhahah a terminy?
hahahhahah a terminy?
myślę, że każda z dziewczyn może z powodzeniem przeprowadzić kurs indywidualnie będąc trenerem dla swojego mężczyzny ;)Dzięki za kurs ,mojemu panu się przyda - ostatnio przestał opowiadać jak wojsku pięknie przyszywał guziki ścielił łóżko - będzie okazja przypomnieć niektóre zapomniane umiejętności
Swietne. Kilka punktow po prostu idealnych dla mojedo slubnego;) np.:Roznice miedzy podloga a koszem do prania - choc przyznam, ze tu poczynil juz duze postepy:))))))
hahaha- ale się uśmiałam :)))
dobre:)
Czy te kursy są tylko przedmałżeńskie? bo mojemu ślubnemu też by się przydały

Bardzo dobre. Taki kurs zafunduje mojemu facetowi niedługo. :D
Świetnie, tego szukałam :) Poproszę o adres :)
W przypadku mojego mężowatego można pominąć jedynie dzień drugi, punkt 3 i 4.
Haha nie zle. Szczegolnie mi sie podoba dzen drugi.
W odpowiedzi http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=455976&post=455976