Hm..jestem nieco zażenowana (też mam dziś urodziny), ale myślę, że wzniosę toast za Twoje i moje zdrowie. A co poza tym? Życzę Ci Megi cierpliwości, realizacji planów, spełnienia marzeń oraz wszystkiego co będzie dla Ciebie dobre i da Ci poczucie szczęścia .
As, wszystkiego naj, naj, najlepszego! Dosiadaj się, poświętujemy :)) Mam i ciacho i trochę takiego odświętnego jedzenia. Starczy nie tylko dla nas :))
Megi wszystkiego co najlepsze - niech życie przynosi Ci same przyjemne niespodzianki, niech słońce zawsze świeci dla Ciebie, powodzenia, miłości i sukcesów w zyciu prywatnym i zawodowym.
Megi, ja trochę opóźniona jestem, ale dla Ciebie życzę wszystkiego co najsłodsze, najcieplejsze, najprzyjemniejsze, najciekawsze, najukochańsze i co da Tobie najwięcej szczęścia :))))))))))))))))))
Megi spelnienia marzen
Wszystkiego najlepszego:)
Sto Lat
Dużo zdrowia i spełnienia marzeń.
Megi wszystkiego najlepszego,duzo zdrowka
Jest w roku taki dzień,
w którym smutki idą w cień,
więc z okazji tego dnia,
posłuchaj czego Ci życzę ja
- dużo zdrowia i radości,
szczęścia w życiu i miłości.
Moc najpiękniejszych wrażeń,
i spełnienia wszystkich marzeń.
Meguś Kochana ..100 lat !!!!

Dla megi - wszystkiego NAJ - spelnienia marzeń i dużo zdrowia - magda
Jak samolot w pedzie niech Twe zycie bedzie
wesola i zywa, badz zawsze szczesliwa
niech Cie los prowadzi wyscielana droga
do slubu niech wioda Ciebie hulajnoga:)
Wszystkiego naj, naj, naj
Najserdeczniejsze życzenia wszystkiego najlepszego! Tego wszystkiego, co uczyni Twe życie pięknym, szczęśliwym i wartościowym.
Wszystykiego najlepszego
wielu szczęśliwych i radosnych dni :) Pogody ducha i spełnienia marzeń .
Wszystkiego najlepszego!!! :)
100 lat!!
Hm..jestem nieco zażenowana (też mam dziś urodziny), ale myślę, że wzniosę toast za Twoje i moje zdrowie. A co poza tym? Życzę Ci Megi cierpliwości, realizacji planów, spełnienia marzeń oraz wszystkiego co będzie dla Ciebie dobre i da Ci poczucie szczęścia
.
Witaj '' bliżniaczko '' o .... rok młodsza .. hihiihiihi ....
Carlos Santa... lubisz ??
Jasne
, zapuszczaj, zamieniam się w słuch...i odpływam ;)
Beato, megi 100lat. Ja miałam wczoraj urodziny. mogę świętowaćz Wami? Megi upieczesz pyszne ciasto i jakiś pyszny obiad może ktoś zrobi?
As, wszystkiego naj, naj, najlepszego! Dosiadaj się, poświętujemy :)) Mam i ciacho i trochę takiego odświętnego jedzenia. Starczy nie tylko dla nas :))
Megi- wszystkiego naj, nalepszego!!!
Megi wszystkiego co najlepsze - niech życie przynosi Ci same przyjemne niespodzianki, niech słońce zawsze świeci dla Ciebie, powodzenia, miłości i sukcesów w zyciu prywatnym i zawodowym.
Ja Ci życzę spełnienia najskrytszych marzeń.
Wszystkiego Najlepszego !
Sto lat Megi!!!!!
Megi,przede wszystkim zdrowia.No i niech Ci się "darzy"w życiu.
Wszystkiego najlepszego
Mój dobry duszku, wszystkiego najlepszego!!! Sto lat, sto lat, niech żyje,żyje nam!!!

Fajna kapela ..i solistka tez niczego sobie ... :)
Dużo słoneczka - symbolicznego rzecz jasna, czyli niech się gęba śmieje, a kiesa pęcznieje!
Może ze względu na porę dodania postu powinnam napisać "dużo księżyca", ale jego co jakiś czas niepokojąco ubywa, więc może lepiej nie...
Megotko-spełnien
ia marzeń...
Dziekuje Wam pięknie ...Nie wiedziałam , ze mam takie grono wirtualnych '' znajomek '' ! Jesteście super !
Sto latek dla solenizantek Megi, Beaty i As dużo zdrówka, miłości i uśmiechu na każdy dzień
Dziękuję
Dziękuję???? a %%%%%% to dzie????
Jak to dzie ??? ... tam dzie zawsze ....w biureczku coby do bareczku nie chodzić ..
Ja na urlopie...Ty Megusiu na urlopie....to biureczko-to chyba Beaty biureczko...
A ja pije tyle % , żeby wszystkie browary, winnice i gorzelnie musieli zamknąć
100 LAT i duuuużo zdrówka, życzy Irena.
Megi, ja trochę opóźniona jestem, ale dla Ciebie życzę wszystkiego co najsłodsze, najcieplejsze, najprzyjemniejsze, najciekawsze, najukochańsze i co da Tobie najwięcej szczęścia :))))))))))))))))))
Wszystkiego, co najlepsze! Pozdrowienia