Przed paroma dniami brałam udział w ziemniakobraniu .. :) . Zbierając ziemniaki do koszyka od czasu do czasu przystanęłam i poptrzyłam sobie na takie cudaczki - dziwaczki .. ! Teraz Wam chciałbym pokazać te nafajniejsze okazy .. :) . Rzućcie swoje wodze fanatzji ..
Ja też zawsze lubiłam się dopatrywać róznych stworków w takich ziemniakach;)))
1)kaczka 2)bałwan 3)dzzownice 4)no własnie to mi sie troszkę "brzydko"skojarzylo bo gdyby go obrócić wygląda mi na dwa jajusia i małego ptaszka 5) głowa z nosem i mega guzem 6) muszla klozetowa
ziemniorki cudaczne a co do jajuszek to w wiekszości przypadków są różnej wielkości i nie tylko ze względu na to że człowiek jako cud stworzenia nie jest symetryczny ale równiez z powodu zawartości (ciągłej produkcji i wypróżniania)
Hm, babo jedna, to nie jest takie proste, ja kreatywność zostawiłam za sobą w momencie porzucenia (z braku czasu) prowadzenia grup Odysei!
1. ciekawski ufoludek, które usiłuje udawać ciekawskiego psa
2. Kartofel z pretensjami do czegoś więcej :D
3. a po lewej) Ratunku jestem żółwikiem, którego usiłuje zgwałcić gąsienica! b po prawej) gąsienica która odpełza po skutecznym i satysfakcjonującym spotkaniu z żółwikiem
Przed paroma dniami brałam udział w ziemniakobraniu .. :) . Zbierając ziemniaki do koszyka od czasu do czasu przystanęłam i poptrzyłam sobie na takie cudaczki - dziwaczki .. ! Teraz Wam chciałbym pokazać te nafajniejsze okazy .. :) . Rzućcie swoje wodze fanatzji ..
heheehe świetne! Ja widzę kaczki, dżdżownicę i foczkę :D
niesamowite
takie różne zwierzaczki,bałwanki i inne cudaczki,aż żal zjadać,tylko hmmmm......jak to obrać ?!
Niezłe dziwactwa, moje w tym roku są gładkie i podłużne, takie właśnie są praktyczne, ale te twoje za to fikuśne.
1. misio 2. bałwanek 3. no właśnie, hmm... robale 4. kurczaczek na jajku 5. mała foczka 6. jakiś pełzak
Ciekawe jak one skończą?
Ja też miałam takiego stworka dzisiaj, ale odcięłam mu głowę jak obierałam:))
morderczyni:)
Ja też zawsze lubiłam się dopatrywać róznych stworków w takich ziemniakach;)))
1)kaczka 2)bałwan 3)dzzownice 4)no własnie to mi sie troszkę "brzydko"skojarzylo bo gdyby go obrócić wygląda mi na dwa jajusia i małego ptaszka 5) głowa z nosem i mega guzem 6) muszla klozetowa
z 4 pkt sie uhahałam ....tylko to jakiegos bidoka bo te jajuszka różnej wielkości hi hi
no i muszla klozetowa też dobra
Oj Moje Kobitki Kochane .. wyobrażnie to wy macie ....
I jak ja mogę takie ziemniaczka w kapuśniaczek lub w krupniczek wkroić hihihi ....
Chyba niewykonalne .... !
ziemniorki cudaczne a co do jajuszek to w wiekszości przypadków są różnej wielkości i nie tylko ze względu na to że człowiek jako cud stworzenia nie jest symetryczny ale równiez z powodu zawartości (ciągłej produkcji i wypróżniania)
Hm, babo jedna, to nie jest takie proste, ja kreatywność zostawiłam za sobą w momencie porzucenia (z braku czasu) prowadzenia grup Odysei!
1. ciekawski ufoludek, które usiłuje udawać ciekawskiego psa
2. Kartofel z pretensjami do czegoś więcej :D
3. a po lewej) Ratunku jestem żółwikiem, którego usiłuje zgwałcić gąsienica! b po prawej) gąsienica która odpełza po skutecznym i satysfakcjonującym spotkaniu z żółwikiem
4. kaczka na cokole
5. żółwikofoczka
6. zagubiony robaczek z internetowej gry Worms ;P