Odeszłaś do lepszego świata, w moim sercu pozostaniesz na zawsze...
Ala06 - nick. Dla mnie wirtualna przyjaciółka. Radosna, wdzięczna, pełna energii i kochająca świat. Dzięki Ali poznałam wirtualny świat. Ona wprowadziła mnie w inną rzeczywistość. Dzięki Niej wierzę mocno, że po drugiej stronie monitora jest drugi człowiek, nie nick. Ala zawsze tam była... A teraz...
Zawsze będę słyszeć Jej dźwięczny głos w dzwonkach fuksji, w szeleście irysów w moim ogrodzie...
Tak mi strasznie przykro :(( w ogóle nie wiem co napisać! Jeszcze wczoraj myślałam o Ali i dzisiaj miałam napisać Ewo do Ciebie z zapytaniem czy jest jakaś poprawa, a tu taka straszna wiadomość:(
Alu , byłaś wspaniałą osobą, zostaniesz w mojej pamięci na zawsze (*)
Alu , będę pamiętać o Tobie, a moje uratowane storczyki będą mi Ciebie przypomonać.Pewnie już Tam zauważyłaś, że jeden z tych o których rozmawiałyśmy, kwitnie.
Dla tych którzy odeszli w nieznany świat, płomień na wietrze kołysze wiatr. Dla nich tyle kwiatów pod cmentarnym murem i niebo jesienne u góry ..........Gellnerowa Danuta..........
Kazika wczoraj "widziałam" Myślę, ze chodzi o Jana Polkowskiego. Przynajmniej tak wygoglowałam. http://www.kobieta.pl/wiersze/definicja-smierci-nwiersz1690107457.html
Tak, to Janek Polkowski. Bardzo przepraszam Was za niedopowiedzenie.
Po raz kolejny piszę tu i wymazuję,słów nie znajduję..) Bardzo smutna wiadomość (***)Przykro.. Wiem,co czujesz (*) Mówią mi,że czas wyleczy ból i smutek,ale to nieprawda,może złagodzi,ale nigdy się nie zapomni,nigdy..będzie w sercu bliska osoba,która Odeszła,na zawsze...) Czemu odchodzą Ci,których bardzo kochamy,którzy byli szczęśliwi żyjąc,radośnie i z energią kochali świat i ludzi..czemu..)
Dopiero dziś moge cos napisać choroba Ali nauczyła mnie aby cieszyć się każdy dniem i żyć tak jakby miał być ostatni.Dzieki Ci za to Alu Spoczywaj w spokoju.
Odeszłaś do lepszego świata, w moim sercu pozostaniesz na zawsze... Ala06 - nick. Dla mnie wirtualna przyjaciółka. Radosna, wdzięczna, pełna energii i kochająca świat. Dzięki Ali poznałam wirtualny świat. Ona wprowadziła mnie w inną rzeczywistość. Dzięki Niej wierzę mocno, że po drugiej stronie monitora jest drugi człowiek, nie nick. Ala zawsze tam była... A teraz... Zawsze będę słyszeć Jej dźwięczny głos w dzwonkach fuksji, w szeleście irysów w moim ogrodzie... Tak naprawdę Alicja. Dzisiejszy ranek zabrał Ją do Ogrodu Pana...
Wyrazy współczucia dla Rodziny i Bliskich (realnych i wirtualnych) (*)
Nie lubię jej,mimo,iż przezroczysta była, nie szczera,tolerancyjna po swojemu,wystraszona i zaknięta głeboko.Od niedawna znowu dzieckiem,kryształowa i szczęśliwa
Odeszłaś do lepszego świata, w moim sercu pozostaniesz na zawsze...
Ala06 - nick. Dla mnie wirtualna przyjaciółka. Radosna, wdzięczna, pełna energii i kochająca świat. Dzięki Ali poznałam wirtualny świat. Ona wprowadziła mnie w inną rzeczywistość. Dzięki Niej wierzę mocno, że po drugiej stronie monitora jest drugi człowiek, nie nick. Ala zawsze tam była... A teraz...
Zawsze będę słyszeć Jej dźwięczny głos w dzwonkach fuksji, w szeleście irysów w moim ogrodzie...
Tak naprawdę Alicja.
Dzisiejszy ranek zabrał Ją do Ogrodu Pana...
Alusiu... zostaniesz w mojej pamięci bardzo długo..(*)....Śpij spokojnie wśród Twoich ukochanych kwiatów...
Jestem smutna...nie umiem nic napisać. ...Alu bądź tam szczęśliwa...
(*)
i ja jestem smutna.....Alu (*)
Tak mi strasznie przykro :(( w ogóle nie wiem co napisać! Jeszcze wczoraj myślałam o Ali i dzisiaj miałam napisać Ewo do Ciebie z zapytaniem czy jest jakaś poprawa, a tu taka straszna wiadomość:(
Alu , byłaś wspaniałą osobą, zostaniesz w mojej pamięci na zawsze (*)
Zawsze mi smutno , gdy ktoś odchodzi. Chciałabym wesprzeć Ciebie Ewo w tych trudnych chwilach.
Straszna wiadomość... Wyrazy współczucia dla rodziny... Smutno, że tacy ludzie odchodzą.
(*)
Straszna wiadomość.
Alu , będę pamiętać o Tobie, a moje uratowane storczyki będą mi Ciebie przypomonać.Pewnie już Tam zauważyłaś, że jeden z tych o których rozmawiałyśmy, kwitnie.
(*)
Tak mi przykro!
Wróciłam z pogrzebu znajomego, a tu taka wiadomość.;((
Wieczny odpoczynek...[*]
Ja wogle nie wiedzialam, ze choruje.....;-( przykre bardzo...az mnie zmroziło..eh;-( NIech Odpoczywa Wiecznie...[*]
Spoczywaj w pokoju ... ( *)
Odpoczywaj w spokoju "I wróci się proch do ziemi swej, z której był, a duch wróci się do Boga, który go dał"
Niech odpoczywa w spokoju [*] ...
Wieczny odpoczynek...[*]
Każdego dnia z obawą patrzyłam na forum , oddalałam tą smutną wiadomośc !
Nasza Ala .. moja Ala jeszcze w marcu toczyłyśmy fajne pogawędki ...:(
Alu .. ty śpisz tylko śpisz i jesteś w najbezpieczniejszym miesjcu na świecie .. w Pamieci u Boga !
Jana 5 : 28 ,29 !
Zrobiło mi się strasznie smutno.
...Alu będziemy tęsknić za Tobą....
(*)
Wieczny odpoczynek...[*]
To takie smutne..(*)
Jestem w szoku. Strasznie mi przykro. Miałam pytać co u Niej. Niech spoczywa w pokoju.
Wyrazy współczucia
Jest mi bardzo, bardzo przykro....
Wieczny odpoczynek (*)(*)(*)
(*)(*)(*)
Była z nami długo i zbyt prędko odeszła. Zostawiła swój ogród, mam nadzieję, że trafiła do jeszcze piękniejszego.
[*]
Tak mi przykro ...Wczoraj o niej myślałem ..Jakie życie jest kruche;(;(;(
W takich sytuacjach nie wiadomo co napisac....przykro...
(*)(*)(*)
Zgasłaś nam Alu jak promyk słońca,
a nam pozostał smutek bez końca......
Spoczywaj w pokoju (*)(*)(*)
Strasznie smutne:(
„Non omnis moriar”(*)
(*)(*)(*)
Nie takich wiadomości oczekiwałam dziś na forum.Strasznie mi przykro.
Wieczny odpoczynek,Alu...
Wyrazy współczucia.
Spoczywaj w pokoju!
Tak bardzo mi przykro...
Na zawsze będziesz w naszej pamięci Alu, spoczywaj w pokoju !.
Niech spoczywa w pokoju (*)
Bardzo mi przykro,wspólczuję(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
[*] [*] [*]
Dla tych
którzy odeszli w nieznany świat,
płomień na wietrze
kołysze wiatr.
Dla nich tyle kwiatów
pod cmentarnym murem
i niebo jesienne
u góry
..........Gellnerowa Danuta..........
(*) (*)
Alu, spoczywaj w pokoju ;-(
(*) (*) (*)
Wieczne odpoczywanie racz jej dac Panie...
Ewuniu wspolczuje straty przyjaciela :(
Też wczoraj myślałam o Ali.
Mam nadzieję, że tam gdzie teraz jest, nie ma już bólu i całej reszty, jest za to dużo kwiatów.
(*)
[*]
Ewciu jestem w szoku
jest mi strasznie przykro :-(((
(*)(*)(*)
Bardzo mi przykro....
(*)(*)(*)
Smutek....[*]
(*)
[*]
Niech odpoczywa wśród morza kwiatów..... (*)
Niech odpoczywa w spokoju
Przykro , gdy umiera Ktoś bliski , Przykro mi tym bardziej , że 29 sierpnia zmarł mój tato .(*)(*)(*)
Współczuję.
,,Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą..."
Zdecydowanie za szybko, a czas chodź mija nie ukoi bólu tylko go trochę osłabi. Pozostaje smutek i ogromna tęsknota.
(*)
(*)(*)(*)
Bardzo smutna wiadomość...
Alu odpoczywaj w pokoju...
Spoczywaj w pokoju...
Człowiek nie umiera,
przechodzi tylko
na drugą stronę ulicy,
bez prawa powrotu.
Tym bardziej jest w nas,
im wyraźniejszy ślad
pozostawionego człowieczeństwa.
"Definicja śmierci", wiersz Janka - on również odszedł wczoraj...
Bardzo mi przykro.... (*)(*)(*) Ewo, współczuję....
Dla Ali
Niebiańskie ogrody miłością przepełnione,
otworzyły Tobie bramę na drugą stronę,
zrobiłaś nieśmiało krok i już tam zostałaś,
bo od pierwszego wejrzenia to miejsce pokochałaś...
Odpoczywaj w pokoju Alu Droga
i dbaj o ogrody Pana Boga....
Casalinga... Janek też? Uwielbiam jego wiersze... (*)
Casalinga, proszę napisz coś więcej...Janek? Nasz Janek (Kazik?)
Czy chodzi o Kazika?.... matko jedyna:(((
Kazika wczoraj "widziałam"
Myślę, ze chodzi o Jana Polkowskiego. Przynajmniej tak wygoglowałam.
http://www.kobieta.pl/wiersze/definicja-smierci-nwiersz1690107457.htmltak się zdenerwowałam:(:( dzięki...
Kazik dzisiaj napisał na swoim blogu piękny wiersz
No widziałam, a wcześniej zostawił jeszcze jedną notkę.
Kazika czeka długie życie :)
Kazika wczoraj "widziałam" Myślę, ze chodzi o Jana Polkowskiego.
Tak, to Janek Polkowski. Bardzo przepraszam Was za niedopowiedzenie.Przynajmniej tak
wygoglowałam. http://www.kobieta.pl/wiersze/definicja-smierci-nwiersz1690107457.html
Agik, dziękuję, dziękuję, dziękuję...
(*)
Po raz kolejny piszę tu i wymazuję,słów nie znajduję..) Bardzo smutna wiadomość (***)Przykro.. Wiem,co czujesz (*) Mówią mi,że czas wyleczy ból i smutek,ale to nieprawda,może złagodzi,ale nigdy się nie zapomni,nigdy..będzie w sercu bliska osoba,która Odeszła,na zawsze...) Czemu odchodzą Ci,których bardzo kochamy,którzy byli szczęśliwi żyjąc,radośnie i z energią kochali świat i ludzi..czemu..)
Dopiero dziś moge cos napisać choroba Ali nauczyła mnie aby cieszyć się każdy dniem i żyć tak jakby miał być ostatni.Dzieki Ci za to Alu Spoczywaj w spokoju.
Tak bardzo mi przykro... (*)(*)(*)
A tym bardziej przykro, że dziś pierwsza rocznica śmierci mojego dziadka:(:(
Ciągle mi się śni jak biegnę do niego, a on bierze mnie na ręce i na przywitanie drapie brodą:(:(:(
Trudno cokolwiek napisać...
Wielka szkoda...
(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
ehhh jakie to przykre
Alu dla Ciebie (*)(*)(*)
"życie, choć piekne, tak kruche jest.." (*)
Rzadko tu zagladam ale takiej wiadomosci sie nie spodziewalam... Wyrazy wspolczucia rodzinie i bliskim
[*]
(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
Wieczny odpoczynek [*]
[*][*][*]
(*)(*)(*)
spoczywaj w pokoju [*]
(*)
[*]
Nie wiem co napisac....Smutno...(*)
[*]
tak po cichutku http://wielkiezarcie.com/user.php?id=111988
Bardzo dziękuję, Dorotko.
Piękne
(*)
Oczy mam pełne łez,bardzo przykro,więcej nie mam siły pisać
(*)(*)(*)
Dopiero dzisiaj sie dowiedzialam o Ali , jakie to przykre,ze tak duzo drogich nam osob odeszlo na zawsze :(
(*) (*) (*)
(*) (*) (*)
["]["]["]
Odeszłaś do lepszego świata, w moim sercu pozostaniesz na zawsze... Ala06
Wyrazy współczucia dla Rodziny i Bliskich (realnych i wirtualnych)- nick. Dla mnie wirtualna przyjaciółka. Radosna, wdzięczna, pełna
energii i kochająca świat. Dzięki Ali poznałam wirtualny świat. Ona
wprowadziła mnie w inną rzeczywistość. Dzięki Niej wierzę mocno, że po
drugiej stronie monitora jest drugi człowiek, nie nick. Ala zawsze tam
była... A teraz... Zawsze będę słyszeć Jej dźwięczny głos w dzwonkach
fuksji, w szeleście irysów w moim ogrodzie... Tak naprawdę
Alicja. Dzisiejszy ranek zabrał Ją do Ogrodu
Pana...
(*)
Nie lubię jej,mimo,iż przezroczysta była, nie szczera,tolerancyjna po swojemu,wystraszona i zaknięta głeboko.Od niedawna znowu dzieckiem,kryształowa i szczęśliwa
Czarodziej....czy oby Tobie się wątki nie pomyliły ?
Czarodziej....czy oby Tobie się wątki nie pomyliły ?
Nie,nie stało się nic/
Alicjo, spoczywaj w pokoju! Drzewko szczęścia jakie dostalam od Ciebie zawsze będzie mi Cię przypominać. Do zobaczenia......