Troszkę sobie obejrzałam na all te żółwiki i faktycznie fajne ale są różne.
Zwróć uwagę że na skorupie są dziurki na jednych są kółeczka a na niektórych są gwiazdki i wtedy jest ten efekt, a co do tego drogiego to myśle że jest on jakiś orginalny - firmowy bo na tych tanich nie ma znaczkach firmy
Ja taką lampkę zafundowałam chrześniaczce w prezencie, mała i jej starsza siostra zachwycone a ich kuzyn nie chciał od nich wyjść taki efekt zrobiła lampka.
Ja wybrałam tą droższąwersję za ok 100 zł. Co do tych tańszych lampek to trzeba się dobrze wczytać w te aukcje bo niektóre żółwiki działają tylko na kabelek a nie na baterie, niektóre mają tylko 1 kolor, i jedną taką widziałam z tych tańszych, która bardzo słabo świeciła i nie było efektu na ścianach.
lampka nocna żółw projektor gwiazd czy ktoś posiada taką lampę dla dziecka ?czy warto zakupić na alle 19,90 niby nie drogo.
Ja kiedys mialam projektor, ale sie nie sprawdzil. Mlody zamiast spac siedzial i lapkami smarowal po scianach probujac zlapac obrazki.
Mnie jak się coś podoba i jest w miarę moich możliwości finansowych to kupuję.Ta lampka mi się podoba i też mam ochotę ją kupić dla dzieciaków:)
Mieli 100 szt i szybko sprzedali, więc chyba się opłaca.
http://www.swistak.pl/a12570303,NOWOSC-LAMPKA-NOCNA-ZOLW-PROJEKTOR-GWIAZD.html
No właśnie rozbieżność cenowa duża i nie wiadomo czym się różnią ta za 19,90 i ta za 89 zł
Na allegro też jest taka rozbieżność cenowa.
A mnie się wydaje, że mieli 100 sztuk i nie sprzedali ani jednej.Dostępne 100 sztuk ze 100 sztuk.
Na tej aukcji co MR wkleiła link kosztuje 89 zł....
A gdzie widziałaś taką lampkę za 19,90?
Allegro
Troszkę sobie obejrzałam na all te żółwiki i faktycznie fajne ale są różne.
Zwróć uwagę że na skorupie są dziurki na jednych są kółeczka a na niektórych są gwiazdki i wtedy jest ten efekt, a co do tego drogiego to myśle że jest on jakiś orginalny - firmowy bo na tych tanich nie ma znaczkach firmy
Ja taką lampkę zafundowałam chrześniaczce w prezencie, mała i jej starsza siostra zachwycone a ich kuzyn nie chciał od nich wyjść taki efekt zrobiła lampka.
Ja wybrałam tą droższąwersję za ok 100 zł. Co do tych tańszych lampek to trzeba się dobrze wczytać w te aukcje bo niektóre żółwiki działają tylko na kabelek a nie na baterie, niektóre mają tylko 1 kolor, i jedną taką widziałam z tych tańszych, która bardzo słabo świeciła i nie było efektu na ścianach.
Czym się kierować przy wyborze czy po obrazku poznam która jest lepsza?może mi Pani wskazać taką jaką Pani kupiła.
Ja zamówię dzieciakom na gwiazdkę z tej strony co dałam link:)Oczywiście kupię teraz bo później na pewno ceny wzrosną.
A czemu akurat z tej strony? na Alle są tańsze.Oczywiście to Twój wybór ale tak pytam,
Wydaje mi się że na tej stronie ten zółw daje ładniejsze wzorki i wygląda na bardziej puszystego, ale może mi sie tylko wydaje:)