Gratuluję. Super dziewczynka. Mam nadzieję, że czujecie się dobrze. Niech rośnie na zdrową i mądrą dziewczynę. W wolnym czasie napisz do mnie na PW. Jak będziesz potrzebować rady to też pomogę.
Gratulacje dla mamusi! Wiec mamy kolejna pszczolke Maje, moja corka tez ma na imie Maya i moge powiedziec ze Maje sa to rzeczewiscie takie male pszczolki :)
oto moja córeczka. przyszła na świat przez cesarskie cięcie 22.09.2011. waży 2660 i ma 48 cm.
Gratulacje!:) Ja też czekam na Maję, do stycznia:)
Gratuluje córci.
Cudna !!! Gratulacje dla Rodziców, a dla córeczki - niech zdrowo rośnie !
Gratuluję, wszystkiego dobrego!
A właśnie wczoraj myślałam co u Was,śliczna córeczki,gratulacje.Mam nadzieje,że dobrze się czujecie,pozdrawiem i zycze zdrówka :) Ania
Gratuluję ślicznej córuni, niech rośnie na pociechę rodzicom:))
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i córeczki :) Niech rośnie zdrowo i dobrze się chowa :)
gratulacje, niech rośnie zdrowo, daje mnóstwo szcześcia i radości, a Tobie życzę powodzenia w czasem niełatwej ale najpiękniejszej roli MAMY:)
hm...ale namieszałam:0 to oczywiście odniesienie do postu limetka81
Ja też dołączam się do życzeń.Gratuluję córuchny!!
Śliczna córcia :) Gratuluje i pozdrawiam cala rodzinke
oto moja córeczka. przyszła na świat przez cesarskie cięcie
22.09.2011. waży 2660 i ma 48 cm.
Witaj:)
Gratuluję ślicznego cudeńka:) Oby rosła zdrowo:) a mamusia szybciutko wróciła do formy!
Ja tez miałam miec Majeczkę na 150%, a urodził sie nam wcześniaczek...Pawełek:):) Dzisiaj ma 13 miesięcy:)
Po prostu Miss World 2029 :)
Zdrowia dla Majeczki i szybkiego powrotu do formy dla mamusi :)
Gratuluje! Sliczna!
Ani sie nie obejrzysz, a juz bedzie biegac!
Jest przesliczna! Gratulacje i zeby sie zdrowo chowala :)
Śliczna dziewczynka . Gratulacje dla rodziców.
dziękuję wszystkim poród był ciężki bo lekarze nie wiedzieli że córeczka jest okręcona 3 razy pępowiną ale wszystko skończyło się szczęśliwie.
Gratulacje!
Gratuluję Majeczki!! i zyczę milutkiego przytulania i baraszkowania:)) pozdrawiam!!
Wielkie gratulacje dla rodziców, niech malutka śliczna laleczka zdrowo się chowa.;))
tfu,tfu...śliczności:-)trzymajcie sie ciepło i niech zdowo rośnie maleńka:-)
Gratuluje Wam,zycze malenstwu szczesliwego zycia.
Serdeczne gratulacje dla rodziców!..śliczna dziewczynka- nich się zdrowo rozwija!
Gratuluje Ja tez mam Pszczółkę 13 pazdziernika konczy roczek
Gratuluję. Super dziewczynka. Mam nadzieję, że czujecie się dobrze. Niech rośnie na zdrową i mądrą dziewczynę. W wolnym czasie napisz do mnie na PW. Jak będziesz potrzebować rady to też pomogę.
Gratuluje slicznej coreczki :) Ja sama pamietam jak niedawno co urodzilam a tu juz 2 latka minelo :)
Prześliczna Kruszynka!
Gratulacje i dużo zdrówka dla Córci i Mamusi!
Śliczna dziewczynka.
Gratulacje:)
dziękujemy wszystkim
oto moja córeczka. przyszła na świat przez cesarskie cięcie
szczere gratulacje i życzę dużo miłości i cierpliwości :-)22.09.2011. waży 2660 i ma 48 cm.
Śliczna Laleczka :)
Gratuluję serdecznie i życzę zdrówka dla Mamy i Maleństwa :))
Gratulacje dla mamusi! Wiec mamy kolejna pszczolke Maje, moja corka tez ma na imie Maya i moge powiedziec ze Maje sa to rzeczewiscie takie male pszczolki :)
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje corci!
Gratulacje:)
Śliczna dziewczynka :)
Gratuluję
śliczna
Gratuluję małej księżniczki!
Piękna jest... gratuluję!!!!
Śliczna dziewczynka..Gratulacje!
Gratulacje, córunia prześliczna!!!
Dużo zdrówka!!!
Gratuluję!
moja córcia ma już 2 miesiące i waży 4,5 kg jest super słodziakiem ....
A niunia nie jest podobna do mamusi? Wielkie słodkości w malutkiej.
Śliczna i te oczka bystre.
Prawdziwa pszczółka Maja, słodziaczek:)
Sliczny maluszek, gratuluje
Mamusia podała wyżej aktualne zdjęcia malutkiej Mai.