Doświadczenia żadnego nie mam, ale jeśli chodzi Ci o MLM czyli Multi Level Marketing ( o ile dobrze pamiętam, to tak się to nazywa ) to nie polecam. Jako żywo przypomina mi się przygoda z firmą Amway,całe szczęście nie moja.
Poszukaj na necie, dowiesz się więcej. Ja to rozumiem tak: Łapiesz się na to, masz szkolenia i różne prania mózgu co zrobić, żeby łapać klientów, bo od każdego złapanego masz prowizję. W praktyce ludzie nie lubią takich naciągaczy, na początek łapiesz może kogoś z rodziny, a potem co?
Ja prosta baba jestem, może tego nie rozumiem do końca, ale odradzam.
jeśli myślisz o mailingu lub klikaniu na reklamy internetowe i zarabianiu w ten sposób to bez zdolności informatycznych do napisania dość prostego programu który pracuje za Ciebie jeśli tylko masz włączonego kompa szkoda czasu jeśli nie to miałaś na myśli to rozwiń wątek może nie będziemy musieli się domyślać co autor miał na myśli
Witam. Może ktoś miał jakieś doświadczenia z marketingiem internetowym, czy warto sie w to angażowac. Brdzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
Doświadczenia żadnego nie mam, ale jeśli chodzi Ci o MLM czyli Multi Level Marketing ( o ile dobrze pamiętam, to tak się to nazywa ) to nie polecam. Jako żywo przypomina mi się przygoda z firmą Amway,całe szczęście nie moja. Poszukaj na necie, dowiesz się więcej. Ja to rozumiem tak: Łapiesz się na to, masz szkolenia i różne prania mózgu co zrobić, żeby łapać klientów, bo od każdego złapanego masz prowizję. W praktyce ludzie nie lubią takich naciągaczy, na początek łapiesz może kogoś z rodziny, a potem co? Ja prosta baba jestem, może tego nie rozumiem do końca, ale odradzam.
jeśli myślisz o mailingu lub klikaniu na reklamy internetowe i zarabianiu w ten sposób to bez zdolności informatycznych do napisania dość prostego programu który pracuje za Ciebie jeśli tylko masz włączonego kompa szkoda czasu jeśli nie to miałaś na myśli to rozwiń wątek może nie będziemy musieli się domyślać co autor miał na myśli