Czy ktoś z Was stosował może ten preparat u małych dzieci? Jestem Ciekawa opinii, ponoć działa uodparniająco, ale jeszcze jest zbyt krótko na rynku i nie wszyscy go znają....
Ja stososowałam. Mieliśmy przerośnięty trzeci migdał. Niestety nie pomogło, a wręcz migdał się powiększył. Po usunięciu jest już ok. Nie mam pewności czy nie uczulał mojego synka. koleżanka też, musiała ten preparat odstawić. Podobna historia jak u nas. Ale na każdego działa inaczej.
Czy ktoś z Was stosował może ten preparat u małych dzieci? Jestem Ciekawa opinii, ponoć działa uodparniająco, ale jeszcze jest zbyt krótko na rynku i nie wszyscy go znają....
ja też leczę syna(przerośnięte migdały) nie słyszałam o tym leku ale w necie na forach czytałam bardzo pozytywne opinie :-) ale wiadomo że każdy lek inaczej na każdego działa....żeby się przekonać chyba trzeba spróbować :-)
Ja stososowałam. Mieliśmy przerośnięty trzeci migdał. Niestety nie pomogło, a wręcz migdał się powiększył. Po usunięciu jest już ok. Nie mam pewności czy nie uczulał mojego synka. koleżanka też, musiała ten preparat odstawić. Podobna historia jak u nas. Ale na każdego działa inaczej.
Mój syn też brał z powodu przerośniętego bocznego migdałka. Syrop stosunkowo drogi, efekty żadne.
Czy ktoś z Was stosował może ten preparat u małych dzieci? Jestem Ciekawa
ja też leczę syna(przerośnięte migdały) nie słyszałam o tym leku ale w necie na forach czytałam bardzo pozytywne opinie :-) ale wiadomo że każdy lek inaczej na każdego działa....żeby się przekonać chyba trzeba spróbować :-)opinii, ponoć działa uodparniająco, ale jeszcze jest zbyt krótko na
rynku i nie wszyscy go znają....
Podawałam dzieciom podczas anginy,krótko z powodu dużej zawartości jodu.
To coś takiego jak immulina?
Dzięki wszystkim za odpowiedzi