Może i ustawka, ja jednak zauważam wartości edukacyjne. Bo takie żarty są naprawdę żałosne.Czasami jak oglądam co śmieszy ludzi, to się zastanawiam nad ich mentalnością,
Też pomyślałam że to ustawka, ale zastanawia mnie jedno, dlaczego niektórzy tak głupio żartują.Przecież nie wiadomo jak człowiek się może zachować wyrwany ze snu.
Nie wiem jak inne kobiety, ale ja bym 20 razy pomyślała zanim bym posunęła się do takiego żartu.
Smakosiu, wątpię czy jakaś kobieta po obejrzeniu takiego filmiku odważyła by się na taki krok, chyba że lubi dostawać po buzi.Męska ręka to jednak męska ręka.
Ja nie patrzę na to z pozycji kobieta czy mężczyzna. Raczej zwyczajnie widzę głupi filmik i tyle. Smutne jest to, że takie idiotyczne żarty niektórzy ludzie oglądają z przyjemnością. Co gorsza często są natchnieniem do nastepnych, może nawet głupszych żartów i filmików.
Chodziło mi o to,że ludzie powinni zastanawiać się nad swoimi żartami. Bo one mogą się właśnie tak skończyć. A że takie żarty są głupie same w sobie to oczywiste.
Dawno temu pewnemu śpiącemu chłopakowi z otwartą buzią ktoś chciał wsadzić jedzenie. To był najgłupszy żart , który widziałam na własne oczy. Ale głupota ludzka nie ma granic.
Ja "widziałam" głupszy żart: dawno temu moja koleżanka "schowała" mi moje śpiące dziecko, które na moment zostawiłam pod drzwiami pracy w wózku.....i kiedy wyszłam faktycznie omal nie skonczyło się zawałem...
może i ustawka ale pamietam jak kiedyś tata mojej koleżanki przyłożyl tak sąsiadowi gdy ten przyszedł i go budził - koleżanka mówiła sąsiadowi że taty budzić nie można a jęsli juz trzeba to bardzo delikatnie ale facet dziecka nie posłuchał i też podobnie w pyszczycho dostał
ogladając ten filmik trafiłam na inny co powiecie na taką kuchareczkę?
Nie wiem czy to ustawka ale narzeczony mojej kuzynki mial takie tiki po powrocie z misji z iraku nie można było go budzic nagle bo mógl zrobic własnie cos takiego tak samo z trzaskaniem drzwiami odrazu zapalała mu sie lampka padnij ale na szczęście to juz za nim
Jak myślicie , zrobił to nieświadomie zerwany ze snu, czy specjalnie?
http://youtu.be/SUe5af3zRSQto jest fake, ustawka ;)
Może i ustawka, ja jednak zauważam wartości edukacyjne. Bo takie żarty są naprawdę żałosne.Czasami jak oglądam co śmieszy ludzi, to się zastanawiam nad ich mentalnością,
mnie tam mało co śmieszy, mam wyrafinowane poczucie humoru
a już na pewno nie jak ktoś uderza kobiete.
niezależnie co miał na myśli autor, to mądre ani śmieszne nie jest...
co kraj to obyczaj...
Też pomyślałam że to ustawka, ale zastanawia mnie jedno, dlaczego niektórzy tak głupio żartują.Przecież nie wiadomo jak człowiek się może zachować wyrwany ze snu.
Nie wiem jak inne kobiety, ale ja bym 20 razy pomyślała zanim bym posunęła się do takiego żartu.
masz odpowiedź na pytanie "dlaczego" już w stwierdzeniu "głupie" żarty
Też pomyślałam że to ustawka, ale zastanawia mnie jedno, dlaczego
Dla takich głupich filmików i po to, by pobijać własne i innych rekordy odsłon.niektórzy tak głupio żartują.
Dobrze że są takie filmiki, mogą ustrzec żartownisiów od oberwania po buzi:)
Dobrze że są takie filmiki, mogą ustrzec żartownisiów od oberwania
MR myślę że raczej może być odwrotnie, będę sprawdzać czy to "ustawka" czy nie...po buzi:)
:-)) Pisałyśmy jednocześnie.
:)
Makusiu, ja się znam na żartach, ale ze spiącym lepiej nie żartować, ja bym sie bała.:)
A ja myślę przeciwnie - szkoda, że są takie filmiki, bo "głupich" śmieszą i zachęcają do podobnych "żartów".
Smakosiu, wątpię czy jakaś kobieta po obejrzeniu takiego filmiku odważyła by się na taki krok, chyba że lubi dostawać po buzi.Męska ręka to jednak męska ręka.
Ja nie patrzę na to z pozycji kobieta czy mężczyzna. Raczej zwyczajnie widzę głupi filmik i tyle. Smutne jest to, że takie idiotyczne żarty niektórzy ludzie oglądają z przyjemnością. Co gorsza często są natchnieniem do nastepnych, może nawet głupszych żartów i filmików.
Chodziło mi o to,że ludzie powinni zastanawiać się nad swoimi żartami. Bo one mogą się właśnie tak skończyć. A że takie żarty są głupie same w sobie to oczywiste.
Masz rację, z głupich żartów może dojść do nieszcześcia i nie tylko narażony może byc żartowniś,ale i osoba której robi się żart.
Można kogoś tak przestraszyć że może dostać nawet zawału, znam taki przypadek.
Dawno temu pewnemu śpiącemu chłopakowi z otwartą buzią ktoś chciał wsadzić jedzenie. To był najgłupszy żart , który widziałam na własne oczy. Ale głupota ludzka nie ma granic.
Ja "widziałam" głupszy żart: dawno temu moja koleżanka "schowała" mi moje śpiące dziecko, które na moment zostawiłam pod drzwiami pracy w wózku.....i kiedy wyszłam faktycznie omal nie skonczyło się zawałem...
O matko! ja bym od razu padła, jakbym zobaczyła pusty wózek.
A ja widziałam na biwaku jak śpiącemu koleżce (z innego obozowiska) koledzy podpalili śpiwór jak on pod nim spał, bo stwierdzili ze będzie mu cieplej.
To był chyba najgłupszy "żart" jaki widziałam w życiu
Na trzeżwo?
a ja nie wiem, chyba nie, my byliśmy na drugim końcu pola namiotowego, oni nie byli z nami.
To nie żart, to przestroga. Miałaś szczęście, że to koleżanka a nie zwierzę albo ktoś obcy.
może i ustawka ale pamietam jak kiedyś tata mojej koleżanki przyłożyl tak sąsiadowi gdy ten przyszedł i go budził - koleżanka mówiła sąsiadowi że taty budzić nie można a jęsli juz trzeba to bardzo delikatnie ale facet dziecka nie posłuchał i też podobnie w pyszczycho dostał
ogladając ten filmik trafiłam na inny co powiecie na taką kuchareczkę?
http://www.youtube.com/watch?v=Ic93AKpR_pQ&feature=related
śliczna jest, tylko włosy mogłaby związać :)
Nie wiem czy to ustawka ale narzeczony mojej kuzynki mial takie tiki po powrocie z misji z iraku nie można było go budzic nagle bo mógl zrobic własnie cos takiego tak samo z trzaskaniem drzwiami odrazu zapalała mu sie lampka padnij ale na szczęście to juz za nim
Jeśli chodzi o głupie żarty to nie polecam ich powtarzania. Obejrzyjcie poniższy link. Za każdym razem kiedy to oglądam mam ciarki na plecach.
http://www.youtube.com/watch?v=WOL_qgmX4sU
Normalnie szok ! :((
ten nie wyglada na fake
Oo :(
To jest fake w 100%. Czytałam nawet kiedyś o tym z nudów. Fakt, że mogłoby być prawdą.
bardzo reralne...
a to widziałyście?
http://www.youtube.com/watch?v=icQeh2IuDhA&feature=player_embedded
Dobrze że ten facet jeszcze w miarę spokojny, bo jakby trafiła na gorszego to by dostała :))
Dla mnie jakaś abstrakcja,
mój nie oglada meczy,
ale jakby miał sie tak zachowywać,
chyba wylądował by u psychiatry Oo...
Ogólnie wredne to jak nie wiem ;]