Odpowidziałam pani Krysi tylko na pytanie o mojej pamięci.Do mnie się stosownie pisze,prawda? to że pani Krysia nienawidzi mojej mamy i mnie to wiem od dawna, da to wyczuć.
.Na kuchacika nikt nagonki nie robił , to on pierwszy zaczął w tamtym wątku trzeba tylko sobie dokładnie przeczytać. Pozdrawiam i biegnę do szkoły:)
Krystyna, przestań robić z igły widły, nigdzie cię różyczka nie obraziła, tak jak napisała w swoim poście, odpisała Ci tylko na twój uszczypliwy post. Bo przecież nie wkleiłaś tego linku dla miłej atmosfery., tylko żeby wywołać kolejną burzę w szklance wody.
Krystyna, przestań robić z igły widły, nigdzie cię różyczka nie obraziła, tak jak napisała w swoim poście, odpisała Ci tylko na twój uszczypliwy post. Bo przecież nie wkleiłaś tego linku dla miłej atmosfery., tylko żeby wywołać kolejną burzę w szklance wody.
"Wiesz co puknij się kobieto w głowę zanim znowu z czymś wyskoczysz" zacytowałam tę "miłą" atmosferę prezentowaną przez Ciebie
Jak pani tak bardzo lubi wklejać linki, to proszę również wkleić linki z mniam mniam i pokazać wszystkim, jak skopiowała pani przepis Zuzy i Kici 5 z Wż i wstawiła jako swoje na temtej stronie..
Możesz sobie pogratulować, bo to przede wszystkim dzięki tobie go nie ma. Wiec nie udawaj nagle takiej zatroskanej........hipokrytka to twoje drugie imię. Ty, twoja mama i jeszcze kilka osób z waszego kółka wzajemnej adoracji uzurpowaliście sobie prawo do tego portalu ? Strona jest dla wszystkich a co trzeci wątek na forum musi być przez "was" skażony jak nie złośliwościami sączącymi się z waszych ust niczym jad, to innymi uszczypliwosciami. Dajcie sobie już spokój bo psujecie cała atmosferę na WŻ. Zresztą Kuchacik nie jest pierwszą osobą, która z waszego powodu usunęła swoje konto na WŻ.
Tak? a to bardzo ciekawe że niby z mojej winy usunął konto, tylko daty się nie zgadzają.Proszę sobie przeczytać kiedy ten wątek został założony. Ja 2 dni po tej dyskusji założyłam wątek że mi padł aparat Panosanic i Kuchacik udzielał mi w nim rad, jakby to było z mojej winy od razu by wtedy konto usunął i się więcej nie odezwał.
Kuchacik w swoim wątku sałatkowym brał jeszcze udział 17 września , więc proszę mnie nie oskarżać że to z mojej winy.
Proszę się zastanowić zanim kogoś oskarżysz, gdzie ja zakładam te wątki? To Ty jesteś złośliwa, najpierw daj coś od siebie chociaż jeden przepis, wtedy możemy porozmawiać.
Wiesz co puknij się kobieto w głowę zanim znowu z czymś wyskoczysz, to Ty jesteś prowokatorka, czy różyczka Ciebie pytała o kuchacika.Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz! I Jeszcze jedno, mogłabyś wskazać gdzie się mieści siedziba tego kółka wzajemnej adoracji, bo ja tutaj żadnego nie widzę.a chętnie bym się do niego zapisała:)
Jad to sączysz sama i pokazałaś to w tym właśnie poście.
Dopisano 11-11-03 0:58:13:
Znalazłam wątek o którym pisała różyczka , poczytaj sobie co pisał kuchacik do różyczki po rozmowie w tamtym wątku.Chyba raczej nie był obrażony na nią! Dwoje młodych osób zawsze się dogada.
Odpisuję pod wpisem Wiszedi, ale nie tylko do niej piszę, dziewczyny, kuchacik podjął decyzję o odejściu z wż z całkiem innego powodu, mam nadzieję że niedługo sam nam wyjaśni nieporozumienie, iż to nie NR była tego przyczyną..
I proszę bardzo nie bawić się w prokuratora i nie oskarżać bezpodstawnie.
Autorka wątku spytała o Czeslawa, nie kuchacika, więc może na temat:)
czy ktoś zauważył że Crisen pytała o Czesława a nie o Kuchacika ....ale znów 2 gwiazdy muszą wieść prym,co ?? :-) śmieszni jesteście z tym skakaniem sobie do oczu,jedna przez drugą...żałosne!
Dajcie już spokój "gwiazdy i gwiazdeczki" :)) Taka piękna "złota jesień" wyluzujmy;))
A po co wyluzowywać? Ja też nie cierpię: MR, NR, darai, Makusi, vanessy, Krystyny 911, stillnox, Lugasel, wkn, Pampasa i nawet bahusa. Same gwiazdy i gwiazdory. Niech się kotłuje, wrze, bulgocze i przypala...Wielki Gar Wielkiego Żarcia niech kipi niech od niego odchodzą, niech do niego przychodzą, dosalają, dopieprzają, dochrzaniają byle w garze był ciągły ruch. Bez luzu, bez złotej jesieni...A po co to?...lepiej dokładać nowych składników na chwałę wspólnego żarcia z Wiekiego Gara Wielkiego Żarcia.
no to teraz Bahusie pojechałeś...... mnie nie cierpieć ?? też mi coś...phiii :):):):) Pozdrawiam Was wszystkich bulgoczących z WIELKIEGO GARA WIELKIEGO ŻARCIA :)
Dziś Czesław martwi się tym, że musi się borykać z nowymi "przypadłościami", ale to oznacza, że wszystko jest pod kontrolą i tym samym prowadzi do pełnego wyzdrowienia. Tego Mu życzę ze szczerego serca. As, jeśli możesz, to przekaż Czesławowi nasze ciepłe życzenia. Czekamy na Niego.
Dziękuję ślicznie za pamięć. Rok temu, przed bypassami, miałem czasu od nagłego groma. Teraz nie wiem w co ręce włożyć. Szkoda, że doba ma tylko 24 godziny :(
Czasem wlatuję do Was nawet bez logowania po jakiś przepisik i tyle.
Od dawna zastanawiamsię co się stało z tym miłym facetem ,który dość często udzielał się na forum.
Już prawie od roku się nie odzywa. Czy ktoś może coś wie ......
A ja się zastanawiam co się stało z kuchacikiem, wstawiał przepisy, udzielał się na forum i słuch po nim zaginął::( Już dawno go nie widziałam na Wż.
konto usuniete, wiec chyba juz tu nie zaglada...
Szkoda:(
Darai, Czeslaw nie usunął konta, zagląda do nas ..:)
http://wielkiezarcie.com/user.php?id=165069
Makusiu, odpowiedziałam NR. :) a ona pytała o kuchacika, nieprawdaż?
Faktycznie;) Chyba pójdę odpocząć:)))
:)
Konto nie jest usunięte ale już prawie od roku nie widzę aby tutaj zaglądał .
przeczytaj ten wątek: http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=428659&post=428911 to dowiesz się dlaczego Kuchacika już nie ma. Coś słabo z pamięcią ?
A co ma do tego ten wątek? Kuchacik jeszcze 3 tyg po tej dyskusji był na Wż i brał czynny udział. Zyczę pani takiej pamięci jaką mam ja pani Krysiu.
Był i może przemyślałam parę spraw i podjął decyzję o odejściu.Miał dość ,,nagonki" niektórych osób.
A jeśli chodzi o pamięć Pani Krysi to trochę niestosowne co napisałaś.
Odpowidziałam pani Krysi tylko na pytanie o mojej pamięci.Do mnie się stosownie pisze,prawda? to że pani Krysia nienawidzi mojej mamy i mnie to wiem od dawna, da to wyczuć.
.Na kuchacika nikt nagonki nie robił , to on pierwszy zaczął w tamtym wątku trzeba tylko sobie dokładnie przeczytać. Pozdrawiam i biegnę do szkoły:)
i dlatego upomnienie od Wkn dostał nie tylko on ;)
Bardzo żałuję, że w dzisiejszych szkołach nie uczą kultury bycia :( To, że zwracasz się do mnie per pani, nie przeszkadza Ci na obrażanie mnie.
Krystyna, przestań robić z igły widły, nigdzie cię różyczka nie
"Wiesz co puknij się kobieto w głowę zanim znowu z czymś wyskoczysz" zacytowałam tę "miłą" atmosferę prezentowaną przez Ciebieobraziła, tak jak napisała w swoim poście, odpisała Ci tylko na
twój uszczypliwy post. Bo przecież nie wkleiłaś tego linku dla
miłej atmosfery., tylko żeby wywołać kolejną burzę w szklance wody.
Cytuj sobie Krysiu cytuj , tylko nie prowokuj , a na Wż będzie spokojnie bez zadym:) W końcu jak ktoś do nas pisze , tak mu odpowiadamy. Miłego dnia.
Dobre to jest to twoje wspaniałe hehehehe .
wiem o tym hehe
Jak pani tak bardzo lubi wklejać linki, to proszę również wkleić linki z mniam mniam i pokazać wszystkim, jak skopiowała pani przepis Zuzy i Kici 5 z Wż i wstawiła jako swoje na temtej stronie..
Możesz sobie pogratulować, bo to przede wszystkim dzięki tobie go nie ma. Wiec nie udawaj nagle takiej zatroskanej........hipokrytka to twoje drugie imię. Ty, twoja mama i jeszcze kilka osób z waszego kółka wzajemnej adoracji uzurpowaliście sobie prawo do tego portalu ? Strona jest dla wszystkich a co trzeci wątek na forum musi być przez "was" skażony jak nie złośliwościami sączącymi się z waszych ust niczym jad, to innymi uszczypliwosciami. Dajcie sobie już spokój bo psujecie cała atmosferę na WŻ. Zresztą Kuchacik nie jest pierwszą osobą, która z waszego powodu usunęła swoje konto na WŻ.
Tak? a to bardzo ciekawe że niby z mojej winy usunął konto, tylko daty się nie zgadzają.Proszę sobie przeczytać kiedy ten wątek został założony. Ja 2 dni po tej dyskusji założyłam wątek że mi padł aparat Panosanic i Kuchacik udzielał mi w nim rad, jakby to było z mojej winy od razu by wtedy konto usunął i się więcej nie odezwał.
Kuchacik w swoim wątku sałatkowym brał jeszcze udział 17 września , więc proszę mnie nie oskarżać że to z mojej winy.
Proszę się zastanowić zanim kogoś oskarżysz, gdzie ja zakładam te wątki? To Ty jesteś złośliwa, najpierw daj coś od siebie chociaż jeden przepis, wtedy możemy porozmawiać.
A o kuchacika zapytałam , bo mam do niego sprawę.
Wiesz co puknij się kobieto w głowę zanim znowu z czymś wyskoczysz, to Ty jesteś prowokatorka, czy różyczka Ciebie pytała o kuchacika.Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz! I Jeszcze jedno, mogłabyś wskazać gdzie się mieści siedziba tego kółka wzajemnej adoracji, bo ja tutaj żadnego nie widzę.a chętnie bym się do niego zapisała:)
Jad to sączysz sama i pokazałaś to w tym właśnie poście.
Dopisano 11-11-03 0:58:13:
Znalazłam wątek o którym pisała różyczka , poczytaj sobie co pisał kuchacik do różyczki po rozmowie w tamtym wątku.Chyba raczej nie był obrażony na nią! Dwoje młodych osób zawsze się dogada.
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=429325&post=429325Odpisuję pod wpisem Wiszedi, ale nie tylko do niej piszę, dziewczyny, kuchacik podjął decyzję o odejściu z wż z całkiem innego powodu, mam nadzieję że niedługo sam nam wyjaśni nieporozumienie, iż to nie NR była tego przyczyną..
I proszę bardzo nie bawić się w prokuratora i nie oskarżać bezpodstawnie.
Autorka wątku spytała o Czeslawa, nie kuchacika, więc może na temat:)
czy ktoś zauważył że Crisen pytała o Czesława a nie o Kuchacika ....ale znów 2 gwiazdy muszą wieść prym,co ?? :-) śmieszni jesteście z tym skakaniem sobie do oczu,jedna przez drugą...żałosne!
A Ty trzecia gwiazda:))) A co już nie mogła zapytać w jednym wątku? czy może musiała założyć nowy ?
Dajcie już spokój "gwiazdy i gwiazdeczki" :)) Taka piękna "złota jesień" wyluzujmy;))
Makusiu masz rację:) lepiej przemilczeć!
I tak wiem ,że się lubicie wszystkie. Bo ja Was lubię!!!
My Ciebie tez bardzo lubimy:)
bo jesteś szczera i fajna dziewczyna i mówisz to co myślisz.:)
Dajcie już spokój "gwiazdy i gwiazdeczki" :)) Taka piękna "złota
jesień" wyluzujmy;))
A po co wyluzowywać? Ja też nie cierpię: MR, NR, darai, Makusi, vanessy, Krystyny 911, stillnox, Lugasel, wkn, Pampasa i nawet bahusa. Same gwiazdy i gwiazdory. Niech się kotłuje, wrze, bulgocze i przypala...Wielki Gar Wielkiego Żarcia niech kipi niech od niego odchodzą, niech do niego przychodzą, dosalają, dopieprzają, dochrzaniają byle w garze był ciągły ruch. Bez luzu, bez złotej jesieni...A po co to?...lepiej dokładać nowych składników na chwałę wspólnego żarcia z Wiekiego Gara Wielkiego Żarcia.
Ano SMACZNEGO !!!!
no to teraz Bahusie pojechałeś...... mnie nie cierpieć ?? też mi coś...phiii :):):):)
Pozdrawiam Was wszystkich bulgoczących z WIELKIEGO GARA WIELKIEGO ŻARCIA :)
Jako, że nie wymieniłeś mnie w tym zaszczytnym gronie, mniemam, iż mnie cierpisz...?
Cieszę się, że mnie lubisz. Ja też Cię lubię.
He, he ja też nie ,,cierpię" Bahuska i całej reszty.. Bo jak się dużo ludzi nie lubi i ich się obraża to od razu lepiej się ,,gada"
Wracając do tematu. Dostałam od Czesława taką wiadomość i pozwolił mi ją tu wkleić:
Witam,
Za to wymyślili mi kilka innych choróbsk
(
Po bypassach dostałem nowe życie. I staram się wprowadzać tez fakt w życie.
Pozdrawiam
Aniu, pozdrów Czesława, jeśli możesz, życzę mu dużo zdrówka;)
Czytając Twojego posta przeraziłem się...Źle przeczytałem i wyszło mi, że to Ty miałaś "robione" bypasy...Oj chyba się starzeję...
chyba się starzejesz :P
hahaha
Pozdrowienia dla Czesława i dużo zdrowia
Niech powoli ,,młodnieje" i do nas wraca:)
Bardzo się cieszę z Jego nowego życia.Niech już lekarze nic mu nie wymyślają,niech wraca do nas jak najszybciej w zdrowiu.
Dziś Czesław martwi się tym, że musi się borykać z nowymi "przypadłościami", ale to oznacza, że wszystko jest pod kontrolą i tym samym prowadzi do pełnego wyzdrowienia. Tego Mu życzę ze szczerego serca. As, jeśli możesz, to przekaż Czesławowi nasze ciepłe życzenia. Czekamy na Niego.
Jednak przeczucie miałam,że coś jest nie tak.
Życzę Mu dużo zdrowia i szybkiego powrotu do naszego towarzystwa.
Dziękuję ślicznie za pamięć. Rok temu, przed bypassami, miałem czasu od nagłego groma. Teraz nie wiem w co ręce włożyć. Szkoda, że doba ma tylko 24 godziny :(
Czasem wlatuję do Was nawet bez logowania po jakiś przepisik i tyle.
Całuję i uśścisski, dla As w szczególności ...
Czeslaw
Ja miło że się odezwałeś. A ja właśnie dziś czytałam cały wątek o tanim jedzeniu bo teraz nas dopadł kryzys:(
Witaj Czesław, dużo zdrówka życzę;)
Witaj,życzę dużo zdrówka!!!!
Czesław,witaj ponownie.To dobrze,że nie wiesz,w co ręce włożyć.To znaczy,że masz w sobie wiele energii.
Również...zdrówka życzę.
No prooooszę! Kogo my "widzimy"!
Witaj! Teraz dbaj o siebie i odzywaj się czasami, dobrze?
Życzę duuuuuuuuużo zdrowia.