Proszę pomóżcie,upiekłam sernik chciałam dobrze dałam więcej sera niż w przepisie i przed chwilą kawałek odkroiłam okazało się że jest niedopieczony w miejscu gdzie kończy się ciasto i zaczyna ser(ciasto jest tutaj wpisane "cielaczek").Już robiłam to ciasto nie raz ale zawsze trzymałam się szczegółowo przepisu aż do dziś,czy mogę dopiec te ciasto czy tylko się nadaje do wyrzucenia.
Proszę pomóżcie,upiekłam sernik chciałam dobrze dałam więcej sera niż w przepisie i przed chwilą kawałek odkroiłam okazało się że jest niedopieczony w miejscu gdzie kończy się ciasto i zaczyna ser(ciasto jest tutaj wpisane "cielaczek").Już robiłam to ciasto nie raz ale zawsze trzymałam się szczegółowo przepisu aż do dziś,czy mogę dopiec te ciasto czy tylko się nadaje do wyrzucenia.
Proszę szybko wstawić sernik znów do piekarnika, też tak kiedyś miałam i się dopiekł:)
sprobuj dopiec, ale pamietaj, ze nigdy nie robi sie dokladnie wg przepisu :)